Ambitiøs økonomimedarbejder søges til sund og velkonsolideret virksomhed i Roskilde

Beskrivelse

Du bliver en del af en kompetent, fagligt stærk enhed, på tre personer, hvor den daglige sparring foregår med din ligeværdige kollega og din økonomichef, som du også refererer til. Du får et selvstændigt opgaveansvar, der modsvarer dine kompetencer. Man er i afdelingen særdeles nysgerrig på nye gode ideer, der kan supplere et i forvejen velfungerende administrativt apparat. Dine opgaver ligger inden for følgende områeder.

Arbejdsopgaver

  • Fakturering
  • Kundeopfølgning
  • Leverandøropfølgning
  • Løndata/løngrundlag
  • Bogføring, opfølgning
  • Afstemninger
  • Ad hoc-opgaver

Om virksomheden

Der er her tale om fokuseret virksomhed med stærke faglige kompetencer, hvor service, dedikation og respekt for hinandens forskelligheder sættes i højsædet. Virksomheden opererer på et solidt og velkonsolideret grundlag med et reelt og velbegrundet ønske om en fortsat udvikling af medarbejdernes kompetencer. Der hersker en familiær og god stemning blandt dine kolleger, hvor også opbakningen til de sociale arrangementer afspejler en ærlig interesse for kolleger og virksomheden som helhed

Personlige kompetencer

Du er struktureret, fastholdende og dedikeret til dine tal. Du forfølger og lader dig gerne inspirere af den gode ide uden at miste fokus på opgavens løsning. Du trives godt i et fagligt stærkt miljø, hvor sparring er en mulighed og fokus er en nødvendighed.

IT-kompetencer

Excel er et krav

Uddannelse

Du har en relevant uddannelsesbaggrund inden for regnskab

Sprog

Dansk

Kontaktpersoner

Torben Jørgensen

Ansøgningsproces

Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkelt ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument.

ProSelection garanterer fuld diskretion og vil aldrig videregive dine oplysninger uden, at du har givet dit samtykke, og du har hørt nærmere om virksomheden.

Vi indkalder løbende udvalgte kandidater til interview hos ProSelection.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.