Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Ambitiøs og analytisk stærk akademiker med interesse for dyretransport og landbrug til Fødevarestyrelsen, Glostrup

Jurister med lyst til at arbejde med bred vifte af juridiske opgaver søges til Fødevarestyrelsen

Fødevarestyrelsen løfter i øjeblikket den største beredskabsmæssige opgave i mandsminde. Vi har derfor brug for forstærkning. Har du lyst til at løfte en bred vifte af juridiske opgaver i orkanens øje – så se nærmere her!

Opgaver
Du vil få en bred vifte af arbejdsopgaver inden for erstatningsret og offentlig forvaltning samt national og EU-lovgivning.

Du kommer bl.a. til at arbejde med
• fortolkning af regler
• Lovarbejde – både nationalt og EU
• håndtering af erstatningskrav
• forberedelse af retssager
• generel forvaltningsret
• aktindsigtssager
• generel juridisk rådgivning og sparring
• behandling af klagesager,

Opgaverne varetages i tæt samarbejde med Fødevarestyrelsens øvrige personalegrupper, som blandt andet består af faglige eksperter med naturvidenskabelig baggrund.

Om dig
Du er uddannet cand.jur. og har interesse for forvaltningsretten og gerne også for erstatningsret.

Som jurist er du skarp og evner at bruge dine juridiske kompetencer i en tværfaglig sammenhæng.

Du kan både arbejde selvstændigt og fleksibelt og tage selvstændigt ansvar for at sikre kvalitet og fremdrift i dine opgaver. Vi arbejder teamorienteret og forventer, at alle bidrager til den fælles opgaveløsning. Vi ser frem til, at du møder nye opgaver med åbenhed og nysgerrighed samt kan bevare roen, når opgaverne er komplekse, og der kræves hurtige løsninger. Du bidrager med god stemning og engagement til opbygning af et tillidsfuldt teamsamarbejde. Det indebærer også, at du er udadvendt og sætter pris på at arbejde med andre faggrupper.

Om os
Vi søger jurister i både den tværgående enhed, Center for Jura og kontrol og den faglige enhed Dyresundhed.

Center for Jura og Kontrol har ca. 46 engagerede og dygtige medarbejdere med en blandet uddannelsesmæssig baggrund. Det forventes at du vil bliver placeret i Jura, der p.t. består af i alt 9 medarbejdere, heraf de 6 jurister.

Vi tilbyder en varieret og udfordrende arbejdsdag i et tværfagligt miljø med en uformel atmosfære og engagerede kollegaer. Vi har en høj faglig standard, hvor sparring på tværs af fagområder er en naturlig del af hverdagen.

Dyresundhed er en af Fødevarestyrelsens fagenheder, som består af ca. 40 medarbejdere, heraf 6 jurister. Dyresundhed er ansvarlig for omsætning af levende dyr, beskyttelse af dyr under transport, mærkning og identifikation af levende dyr samt national omsætning af animalske biprodukter. Derudover er Dyresundhed ansvarlig for det veterinære beredskab i Danmark og beskæftiger sig med national overvågning og rapportering af forekomsten af alle husdyrsygdomme – herunder zoonosen Covid-19 samt strategisk og operationelt beredskab.

Vi tilbyder
Fødevarestyrelsen fokuserer på udvikling og fleksibilitet. Vi lægger vægt på løbende kompetenceudvikling og er en arbejdsplads, der giver mulighed for balance mellem fritid og arbejdsliv.

Fødevarestyrelsen/Dyresundhed er beliggende i Glostrup tæt på stationen, hvor der er gode transportmuligheder, ligesom der er gode parkeringsforhold ved styrelsen.

Løn- og ansættelsesvilkår
Vi søger jurister til et antal fastansættelser og 1 årige midlertidige stillinger.

Der er tale om en fuldtidsstillinger og ansættelse som fuldmægtig.

Løn- og ansættelsesvilkår sker i henhold til gældende overenskomst for akademikere i staten.

Tiltrædelse er snarest muligt.

Din ansøgning
Vi glæder os til at modtage din ansøgning sammen med CV, kopi af eksamensbeviser og andre relevante dokumenter.

Ansøgningen skal sendes via vores rekrutteringssystem på fvm.dk/job senest den 14. januar 2021. Du søger stillingen ved at trykke på “Søg stillingen”.

Fødevarestyrelsen opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Læs mere om Fødevarestyrelsen på www.fvst.dk.

Er du interesseret?
Yderligere oplysninger fås ved henvendelse til kontorchef Camilla Brasch Andersen tlf. 72 27 65 23 eller kontorchef Birthe Schubart Haabegaard 72 27 68 36


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.