Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Ambitiøs og dygtig mødebooker til erhvervsmarkedet hos G4S

Er du en dygtig mødebooker ? 
- så har du nu muligheden for at skabe resultater i af en af verdens største virksomheder.

Stillingen som erhvervs-mødebooker
Som mødebooker på erhvervssegmentet, indgår du i vores stærke salgsteam på hovedkontoret i Albertslund, hvor du i din hverdag vil have ansvar for mødebooking hos potentielle kunder i detail-segmentet. 

Du vil få ansvaret for mødebooking til 2-3 sikringskonsulenter, hvor møderne skabes via dialog med fokus på rådgivning omkring sikkerhed og tryghed i virksomhederne.

Dine spidskompetencer
Du har fremragende kommunikative evner, er veltalende og direkte og formår, at skabe relationer gennem telefonen. Derudover er du yderst målrettet med stort drive og en naturlig vindermentalitet.

Det skal være sjovt at gå på arbejde, så vi forventer naturligvis også, at du har godt humør og sammen med dine kollegaer bidrager til en positiv stemning i afdelingen.

Vi tilbyder 
En spændende stilling på fuld tid i en af Danmarks største virksomheder. Vi har et godt fællesskab, hvor engagement og arbejdsglæde er i højsæde.

Du tilbydes en attraktiv lønpakke med grundløn, provision og pensionsordning.

Karrieremuligheder
Vi er en stor virksomhed med mange muligheder og gennem løbende 1:1 samtaler, uddannelse og træning sikrer vi kontinuerlig udvikling af dine kompetencer samt høj trivsel.

Kontakt
Har du yderligere spørgsmål som ikke fremgår af opslaget, er du velkommen til at kontakte; 
Salgschef Kristian .

Vi gør opmærksom på, at ansættelse hos G4S, forudsætter at du kan dokumentere beskæftigelse / uddannelse o.l. minimum 3 år bagud, ligesom du kan godkendes af politiet, jf. lov om vagtvirksomhed. 

Ansøgningsfrist: Ansøgninger vurderes løbende og fristen er udløbet når dette opslag ikke mere findes på vores hjemmeside:

Tiltrædelse: Snarest muligt, efter aftale 

Vi gør opmærksom på at G4S udelukkende benytter elektronisk rekruttering og det er således kun muligt at søge stillingen online via nedenstående link. Ansøgninger sendt via mail eller post kommer ikke i betragtning.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.