Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Ambitiøs og energisk Client Manager trainee søges

Drømmer du om en arbejdsplads, hvor du kan udvikle dit potentiale som salgskonsulent indenfor digital marketing? Som trainee hos Conversio får du en unik mulighed for at lære fra nogle af de absolut bedste i branchen og arbejde praktisk med dine interesser. Hos os bliver du en del af et fællesskab af ildsjæle, der brænder for at skabe succes for vores kunder. Kan du bidrage med et godt humør, en høj arbejdsmoral og et gåpåmod? Så er stillingen som Client Manager trainee hos Conversio det helt rigtige valg for dig.

Conversio er et veldrevet digitalt marketingbureau, som leverer digital marketing i mange afskygninger. Vores favoritdiscipliner er PPC, SEO, SoMe, marketing automation, e-mailmarketing, digital kommunikation, content marketing og strategi, men i virkeligheden handler det om at skabe vækst gennem digital indsigt for vores kunder. Da vi oplever stor vækst, har vi brug for en engageret kollega på holdet.

Som trainee hos os vil du indgå på fuldstændig lige fod med de øvrige medarbejdere på arbejdspladsen. Under forløbet vil du få en grundig oplæring i alle aspekter af digital marketing og vores produkter, så du er godt klædt på til at rådgive din portefølje af kunder. Du vil blive udfordret, men du får også lov til at udfordre os, være nysgerrig og hele tiden blive bedre indenfor dit felt. Du vil få en spændende hverdag, hvor du kommer til at indgå i et dynamisk salgsteam, hvis opgave det er at opsøge spændende nye kundeemner samt rådgive og pleje relationen til disse efter underskrevet aftale.

Hos os får du:

 • En fantastisk arbejdsplads, hvor der er højt til loftet, og hvor du får stillet en lækker kontorplads til rådighed.
 • En stærk pensionsordning og sundhedsforsikring.
 • En lækker frokost- og frugtordning.
 • En skøn massageordning.
 • En masse underholdende sociale arrangementer og gode oplevelser.

Conversio deler lokaler og arbejder tæt sammen med e-handelsvirksomhederne Salecto og Value Group. Virksomheden er placeret i hjertet af Åbyhøj med kort afstand til Aarhus C og motorvejen. Vi har skabt en medrivende arbejdsplads, hvor der stilles krav om at levere på et højt niveau hver eneste dag, men hvor der omvendt også gives plads til social aktivitet som et slag bordtennis eller bordfodbold i hverdagen, som tilsammen udgør en stærk kultur. Hos os vil du opleve, at vi giver dig både personlig og faglig udvikling.

Dine arbejdsopgaver vil på sigt være at:

 • Opbygge en pipeline gennem opsøgende salg enten via netværk, sociale medier eller telefonen. Conversio har en fremragende leadgenerator samt en dedikeret mødebooker og sammen med veludviklet software, kan vi segmentere på emner i detaljer, som kan gøre dit liv nemmere.
 • Booke kvalificerede møder, hvor du præsenterer Conversio og er i stand til at høre om kundens behov, kendte såvel som ukendte, og kan forberede dine idéer til løsninger på et møde.
 • Etablere en troværdig og professionel dialog med kunderne.
 • Sørge for en grundig og struktureret onboarding af kunden, når du har lukket kunden ind hos Conversio.
 • Være dine kunders primære point of contact, som tilbyder kvalificeret rådgivning og løbende afrapportering med udgangspunkt i et udtalt produktkendskab.

Det rette match:

 • Har stor interesse for e-handel og digital marketing.
 • Er ærgerrig, videbegærlig og ønsker en spændende karrierevej med masser af udfordringer.
 • Kan tænke i nye og kreative baner, så vi får vores produkt bredt ud til endnu flere.
 • Er struktureret, pligtopfyldende og energisk samt skarp skriftlig på mail og på de sociale medier.
 • Bliver veltrænet på telefonen ift. mødebooking og kvalificering af kunden samt veltrænet i at afholde salgsmøder. Du skal være alt andet end konfliktsky og være klar på at tage alle slags samtaler med dine kunder og komme positivt ud på den anden side.
 • Sætter pris på at hjælpe sine kunder til gode løsninger og har et velindstillet etisk kompas. Du skal være dygtig til at opbygge en relation og lytte til kunden og sjældent gå fra et møde uden en ordre.
 • Trives i en hybrid-rolle, hvor dit arbejde er en kombination af opsøgende salg og rådgivning af egen kundeportefølje.
 • Er ambitiøs på egne, sine kunders og Conversios vegne. Du skal have lyst til at blive en del af en vækstvirksomhed, hvor du bliver en nøglespiller, der bidrager til Conversios fortsatte vækst. 
 • Vil bidrage og deltage socialt.

Praktisk information:

 • Trainee-forløbet varer 2 år, og stillingen udgør som udgangspunkt 37 timer pr. uge.
 • Løn efter kvalifikationer.
 • Ønsket opstart er snarest muligt.

Vi kigger på din passion og dit ønske om at dygtiggøre dig frem for dit eksamensbevis og din erfaring. Det vigtigste for os er, at du har stor interesse for digital marketing og salg/rådgivning.

Interesseret i at blive en del af succesen i et spændende og uformelt arbejdsmiljø?

Så grib tastaturet og send en motiveret ansøgning samt dit CV til job@conversio.dk med emnet ”Client Manager trainee”. Nu har du muligheden for at fortælle os, hvorfor vi skal vælge netop dig, og hvorfor du er passioneret for netop denne stilling.

Skulle du have et par spørgsmål, inden du er klar til at skrive din ansøgning, kan du kontakte CEO Anders Tjørnelund på anders@conversio.dk eller tlf. 70666500. Der gives IKKE fedtepoint for at ringe inden ansøgning uden seriøse, afklarende spørgsmål :-)

Samtaler afholdes løbende, så send din ansøgning hurtigst muligt.

Vil du vide mere om Conversio som arbejdsplads, så besøg vores karriereside.

 

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.