Ambitiøs og energisk kontorelev til offentlig administration

Ringsted Kommune søger netop nu 3 kontorelever med speciale i offentlig administration - en 2 årige kontoruddannelse der giver rig mulighed for udvikling af dine faglige og personlige kompetencer.
 
Er du ambitiøs, målrettet, initiativrig og selvstændig? Har du gode formuleringsevner? Tager du medansvar for din egen uddannelse og vil du noget med din fremtid? Hvis ja, så kan det være dig vi mangler!
 
 
Vi tilbyder dig:

   • Indflydelse på din egen uddannelse og et solidt kendskab til flere forskellige afdelinger.
   • Selvstændige og afvekslende opgaver.
   • 37 timers arbejdsuge. Lønnen det første år for elever under 25 år er pr. 1. februar 2018, 13.256,8 kr. for elever over 25 år er lønnen det første år pr. 1. februar 2018, 19.937,08 kr.
   • Personlige evalueringer gennem hele dit uddannelsesforløb.
   • Et godt socialt miljø med bl.a. elevklub, elevnetværk og ikke mindst en spændende studietur til Bruxelles.

 
Hvem er du:

   • Du brænder for at omsætte teori til praksis.
   • Du har lysten til at indgå i teams med et højt fagligt niveau.
   • Du er villig til at tage ansvar for din egen uddannelse.
   • Du er omstillingsparat og har lysten og evnen til at lære nyt, hvor som helst og når som helst.
   • Du er udadvendt og altid er klar på at yde en god service til borgerne.
   • Du har et smil på læben.
   • Du taler og skriver et klart og tydeligt dansk, og du har gennemført eller forventer at gennemføre en af følgende uddannelser:
- EUX Business (kontor)
- HG2-kontor med kvalifikation til offentlig administration (opnået før 1/8-2015)
- HHX suppleret med 5 ugers forløb ved handelsskolen
- Studenter/HF eksamen suppleret med HGS - 10 ugers forløb ved handelsskolen
  svarende til HGS/EUS.
- Øvrige studentereksaminer suppleret med 10 ugers forløb ved handelsskolen

Er du over 25 år og har gennemført en anden erhvervsuddannelse, eller har du relevant erhvervserfaring, så husk at medsende realkompetencebevis (RKV bevis) fra handelsskolen.
 

Vi bryster os af, at Ringsted Kommune er Midt i mulighederne. Det betyder blandt andet ideelle transportmuligheder i alle retninger med både offentlig transport og bil.
 
Vi forventer at, afholde ansættelsessamtaler i uge 15.
 
Har du spørgsmål, eller vil du blot vide mere om, hvordan det er at være elev i Ringsted Kommune, er du velkommen til at ringe til uddannelsesansvarlig Rikke Hansen, tlf. 57 62 60 43. Du har også mulighed for at læse mere om Ringsted Kommune på http://www.ringsted.dk.
 
Hvis du er interesseret, så send os en ansøgning senest den 9. marts 2018. Eksamensbevis, karakterer samt eventuelle udtalelser vedlægges.
 
Løn og ansættelsesvilkår
Ansættelse og aflønning sker i henhold til relevant overenskomst.
 
Det er en del af Ringsted Kommunes ansættelsespolitik at fremme ligelig kønsfordeling og etnisk ligestilling. Vi opfordrer både personer med dansk og anden etnisk baggrund til at søge den opslåede stilling.
 
Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen "Send ansøgning" neden under selve stillingsopslaget og udfylde den formular, som kommer frem. Det er også muligt at vedhæfte bilag som f.eks. CV, eksamensbeviser mv.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:7. februar 2018
Udløbsdato:28. februar 2018

Holbæk Kommune søger nye kontorelever

HR

Holbæk
Bliv en af kommunens nye kontorelever der vil få en bred og alsidig kontoruddannelse med speciale i offentlig administration. Gennem din elevtid vil der være muligheder for faglig og personlig udvikling, med indsigt i forskellige jobfunktioner, sama...
Indrykket:12. februar 2018
Udløbsdato:4. marts 2018

Kalundborg Kommune søger kontorelever

Kalundborg Kommune

Kalundborg
Om jobbet Kalundborg - kommunen midt i landet, ude ved vandet søger kontorelever. Den 1. september 2018 ansætter Kalundborg Kommune fire nye kontorelever inden for specialet Offentlig administration. Én af elevstillingerne er med økonomi som special...
Indrykket:1. februar 2018
Udløbsdato:1. marts 2018

Kontorelev med speciale i administration

Roskilde Tekniske Skole / Hovedadministration

Roskilde Tekniske Skole søger en kontorelev inden for specialet administration.JobbetI løbet af din 2-årige uddannelse vil du beskæftige dig med et bredt udvalg af administrative opgaver i hhv. receptionen, uddannelsesadministrationen, økonomi-, løn...
Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:28. februar 2018

Kontorelev ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi

Sydsjællands & Lolland-Falsters Politi

Næstved, Sydsjællands og Lolland-Falsters PolitiSydsjællands og Lolland-Falsters Politi søger pr. 1. september 2018 tre kontorelever med offentlig administration som speciale.Vi tilbyder dig et spændende uddannelsesforløb i et dynamisk og udviklende...
Indrykket:20. februar 2018
Udløbsdato:19. marts 2018

Kontorelev

Slagelse Kommune

Slagelse
Vil du være Slagelse Kommunes nye kontorelev? Jeg er glad for at arbejde i Slagelse Kommune, fordi man får en meget varieret uddannelse. Du kommer rundt på forskellige afdelinger, oplever de forskellige opgaver en kommune udfører, og hvordan afdelin...