Ambitiøs og selvstændig tekniker, der er klar til næste skridt!


Der er travlt hos Wintech A/S og virksomheden ønsker at være den foretrukne partner indenfor projektering og levering af ABV-anlæg og relaterede løsninger, der redder liv, passer på mennesker og værdier. Til nyoprettet stilling og med reference til Servicechefen, søger vi derfor en dygtig projekttekniker, der brænder for ABV anlæg og har talent for at arbejde med projektstyring og udvikling.

Selvstændighed og gode udviklingsmuligheder

Du får en meget selvstændig arbejdsdag, hvor du kommer til at arbejde med rådgivning og design, projektering, dokumentation, idriftsættelse, drift og vedligeholdelse samt løbende optimering af de rette løsninger for brandsikring.

Din arbejdsopgaver bliver mange og forskellige, men omfatter primært:

 • Projektstyring og idriftsættelse af Automatisk Brand Ventilation (ABV)
 • Udfærdige tegninger og dokumentation, herunder CE-mærkning
 • Rådgivning
 • Tilbudsberegning
 • Salg af serviceaftaler, renoveringsopgaver og rådgivning
 • Varetage ad hoc opgaver i forbindelse med servicevirksomheden
 • Bistå serviceteknikere med udførende service i spidsbelastninger

 • Din baggrund
  Du har en faglig baggrund indenfor el-teknik, er elektriker og har lyst og evner til at arbejde med komplekse opgaver med sammenkoblede sikringsanlæg. Har du erfaring med ABV er det en fordel.

  Da Wintech yder professionel rådgivning, er det vigtigt du er udadvendt og velkommunikerende. Du skal have lyst til kundekontakt og have flair for salg på alle niveauer i virksomheder af varierende størrelse. Entusiasme og en positiv indstilling til teamwork er en væsentlig drivkraft for din succes i jobbet.

  Virksomheden tilbyder

  Udgangspunktet er hovedkontoret i Hadsund, hvor en del af dine daglige opgaver løses. Virksomheden løser opgaver i hele Danmark og du kan forvente et mindre antal rejsedage. Derfor har du en fleksibel indstilling til arbejdsopgaver og – tid.

  Du tilbydes et job i en ung virksomhed og i et internationalt miljø, hvor engagement, fleksibilitet og et behageligt og uformelt arbejdsmiljø er nogle af nøgleordene. Gode kollegaer vil hjælpe dig godt i gang og bidrage til et godt samarbejde. Der stilles gulpladebil, PC og smartphone til rådighed.

  Om virksomheden

  Wintech A/S (www.wintech-as.dk) og Actulux A/S (www.actulux.dk) beskæftiger sig begge med åbningssystemer til ovenlys, glasfacader, vinduer og røglemme i forbindelse med brand- og komfortventilation. På det fælles hovedkontor i Hadsund beskæftiger Actulux sig med både udvikling, produktion og salg, medens den udførende service samt rådgivning og projektering primært foretages af Wintech A/S. Wintech A/S og Actulux A/S beskæftiger samlet ca. 50 medarbejdere og har samme ejer.


  Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

  Ikke det rigtige job?

  Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakken  Opret jobagent her

  Andre job der matcher din søgning

  Indrykket:9. januar 2018
  Udløbsdato:2. marts 2018

  Erfaren serviceelektriker søges til Aalborg-afdeling

  UGGERLY INSTALLATION A/S

  Er du servicemindet, fagligt dygtig og arbejder du altid løsningsorienteret? Så er det måske dig vi leder efter! Til vores serviceafdeling i Aalborg leder vi efter en ny, dygtig kollega til at varetage serviceopgaver. Som serviceelektriker hos Ugger...
  Indrykket:14. januar 2018
  Udløbsdato:9. marts 2018

  Elektrikere søges hurtigst muligt!!!!

  CONNECTION VIKAR ApS

  Vi søger hurtigst muligt dygtige elektrikere til projekter i Århus. Vi forventer: At du er uddannet elektriker Har gode samarbejdsevner Har interesse for dit arbejde og ejer faglig stolthed Kan arbejde selvstændigt At du er fleksibel Vi tilbyder et ...
  Indrykket:29. januar 2018
  Udløbsdato:28. februar 2018

  ELEKTRIKER AALBORG

  JESPER GULBÆK PEDERSEN ApS

  Da vi i øjeblikket oplever en stigende ordretilgang, søger vi en dygtig samt mødestabil uddannet elektriker. Vi forventer, at du har flere års erfaring inden for faget samt kan arbejde selvstændigt, da du vil komme til, at køre alene på projekter og...
  Indrykket:26. januar 2018
  Udløbsdato:1. marts 2018

  Industrielektrikere søges på hele Sjælland

  GUIDERNE ApS

  Konsulenthuset-guiderne søger industrielektrikere til fast arbejde for flere kunder på Sjælland. Vi forventer at du: Har ja hatten på Er fleksibel mht. kørsel og lange arbejdsdage Bor på Sjælland Er serviceminded Kan arbejde selvstændigt Har hændern...
  Indrykket:1. februar 2018
  Udløbsdato:29. marts 2018

  Elektrikere søges hurtigst muligt!!!!

  CONNECTION VIKAR ApS

  Vi søger hurtigst muligt dygtige elektrikere til projekt i Vordingborg. Vi forventer: At du er uddannet elektriker Har gode samarbejdsevner Har interesse for dit arbejde og ejer faglig stolthed Kan arbejde selvstændigt At du er fleksibel Vi tilbyder...