Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Ambitiøs og struktureret Teknisk Indkøber

Amphenol Procom søger en dygtig teknisk indkøber til vores Supply Chain afdeling.

Brænder du for at gøre en forskel, hvor du sikrer høj kvalitet og opfølgning i den daglige
materialeforsyning, og er du skarp til systemer og samarbejde med leverandører? Er du yderligere scenevant med indkøbsprocessen fra start til slut, samt optaget af at udfordre og optimere nuværende processer? Er du samtidig god til at skabe relationer på tværs af afdelinger – så er det netop vi gerne vil i dialog med.

Du ansættes i vores Supply Chain-afdeling og indgår i et team med syv engagerede kolleger, hvor du
rapporterer til vores Operations Manager. Som teknisk indkøber står du for planlægning og gennemførsel af de daglige indkøbsopgaver i samarbejde med planlægningsfunktionen og produktionen med anvendelse af vores Navision MRP-system. Du vil også skulle samarbejde med Produktudviklingsfunktionen om nye produkter, med leverandørerne om løbende forbedringer på priser og kvalitet, samt deltage i udvikling og optimering af processerne i den totale Supply Chain.

Som Teknisk Indkøber bliver dine arbejdsopgaver:

 • Planlægning og gennemførelse af indkøb af primært mekaniske og elektroniske komponenter fra ind- og udland
 • Support til den daglige produktion om sikring af materialeforsyningen i samarbejde med planlægningsfunktionen og driftsledelsen
 • Oprettelse og vedligeholdelse af data i Navision
 • Udvikling og forbedring af vores indkøbsprocesser og værktøjer i samarbejde med den øvrige del af Supply Chain teamet.
 • Vi forestiller os, at din profil ser således ud:

 • Relevant uddannelse og minimum 2 års erfaring som indkøber i en produktionsvirksomhed
 • Det er en stor fordel, hvis du har erfaring med brug af Navision i indkøbsarbejdet
 • Du er analytisk og systematisk, og vil gå langt for at overholde aftalte deadlines
 • Du er kompetent og engageret samt har nemt ved at samarbejde
 • Du arbejder selvstændigt og er en dygtig beslutningstager når det kræves
 • Du trives med en dynamisk hverdag, en stor berøringsflade
 • Du kommunikerer ubesværet med interne og eksterne samarbejdspartnere på alle niveauer
 • Du er flydende til dansk i skrift og tale og behersker engelsk i skrift og tale
 • Du er vant til at arbejde med Microsoft Office-pakken.
 • Succeskriterier
  Dine succeskriterier bliver at skabe høj leveringssikkerhed, samtidig med tæt styring af varelagre og prisudviklingen. Du er også den, der går forrest, når identificerede udviklingstiltag og processer skal implementeres.

  Du har lyst til at være en del af en international virksomhed i forandring, hvor vi kontinuerligt arbejder på at forbedre vores forretningsgange.

  Arbejdssted
  Vores kontor og produktionsenhed i Frederikssund.

  Vi tilbyder
  En spændende stilling blandt engagerede og professionelle kolleger. En fuldtidsstilling, hvor lønnen fastsættes på baggrund af dine erfaringer og kompetencer.

  Ansøgning
  Har du lyst til at høre mere om stillingen og komme i betragtning til stillingen, så send gerne din ansøgning og CV. Vi indkalder løbende til samtaler, så send gerne din ansøgning hurtigst muligt.

  Vil du vide mere, så er du velkommen til at kontakte Kurt Ottesen, Operations Manager på tlf.
  4011 9994 eller HR Manager Pernille Valet Fyrstlev på tlf. 31 47 60 95.

  Om os
  Hos Amphenol Procom har vi forpligtet os til at levere løsninger du kan stole på, uanset hvor ekstremt miljøet er eller hvor kompleks løsningen måtte være. 
  Vores mission er simpelthen at: "levere verdens mest pålidelige og fleksible løsninger til professionel trådløs kommunikation, hvor forbindelse og pålidelighed er kritisk". Kvaliteten af din forbindelse er afhængig af kvaliteten af hver eneste af delkomponent; hvis blot en del fejler, kan det have konsekvenser for hele løsningen. Derfor er vores produkter designet til at være af høj kvalitet og testet til det yderste - så din kommunikation under ingen omstændigheder kompromitteres.

  Historie
  Amphenol Procom består af de tidligere Procom-, Jaybeam- og Skymasts-mærker; med fremstilling i Danmark og Storbritannien betjener vi en lang række markedssegmenter som offentlig sikkerhed, luftfart, telekommunikation, farlige miljøer, IOT, transport og industri.
  Vi har mere end 7.000 produkter i vores portefølje, der hovedsageligt dækker basestationsantenner, bærbare og mobile antenner, kombinere, filtre og DAS-løsninger.
  Amphenol Procom har tre salgsselskaber samt et netværk af forhandlere, der dækker hele kloden, og vi arbejder også direkte med en række store internationale kunder inden for branchen.
  Amphenol Procom er en del af Amerikanske Amphenol Corporation med mere end 80.000 ansatte, en 8 milliarder dollar organisation, der er en af de største producenter af konnektorer i verden. Virksomheden designer, fremstilling og markedsføring af elektriske, elektroniske og fiberoptiske stik, koaksial- samt fladbåndskabler.


  ellerDownload

  Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.