Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Ambitiøs profil med hang til kompleks data-analyse til kontrol af store pengeinstitutter

Er det vigtigt for dig at skabe konkret, samfundsmæssig værdi og motiveres du af at løfte i flok og arbejde på tværs i en kompleks organisation? Får det at analysere komplekse datasæt, afdække risikoområder og samarbejde med fagligt, kompetente kolleger og eksterne professionelle dit faglige hjerte til at banke?

Persondata er en afdeling i rivende udvikling: Vi netop nu i gang med at realisere regeringens etape 1 af kontrolreformen Styrket skattekontrol i 2020, og flytter i løbet af efteråret til nye lokaler i Fredericia – og vi har brug for en ny kollega, som trives i et fagligt miljø med ambitioner.

Du bliver en del af en velfungerende enhed med vokseværk bestående af 12 kompetente medarbejdere, hvis kerneopgave er at lave udgående og/eller virtuelle kontroller i de store pengeinstitutter – primært ift. indberetning af renter og på værdipapirområdet for borgere – og flere andre skattearter.

Derudover deltager vi også i forskellige netværk og udviklingsprojekter på tværs af Skatteforvaltningen – og internationalt.

Vi ønsker os dig der:

 • trives med at stå på tæer, løse komplekse opgaver og er ambitiøs i din opgaveløsning,
 • er en dedikeret holdspiller – med dit faglige hjerte på rette sted og mod til at spille dig selv, din viden og dine idéer på banen,
 • kan se dig selv matche nogle af de stærkeste spillere – de store pengeinstitutter og deres rådgivere – når du er udførende de udgående kontroller og den efterfølgende dialog, der udspringer af en kontrolanalyse.
 • har god it-forståelse og anvender af avancerede databehandlings værktøjer fx Excel, Web Intelligence/Business Objects og ACL - nu eller på sigt
 • har gode kommunikationsevner og udtrykker dig klart og præcist i både skrift og tale – fx når du formidler komplicerede indberetningsdata til de indberetningspligtige virksomheder, bl.a. i form af sagsnotater og kontrolrapporter.


Vi forestiller os, at du har en relevant videregående uddannelse, som fx cand.merc. (AUD), HD-R, skatterevisor eller lignende – men du kan også have en uddannelse, hvor kompleks dataforståelse er i centrum fx cand.scient., cand.it. eller lignende med solid metodeerfaring inden for dataanalyse, -modellering, tal og systemer.

Du kan være enten nyuddannet med stor lyst til og evner til en udfordrende stilling, men du kan også have nogle års erfaring. Vigtigst er, at du har interesse for og evne til at lære et komplekst fagområde at kende – og springe på en vogn i fart.

Til gengæld kan vi tilbyde:

 • udfordrende opgaver med en høj grad af selvstændig og fleksibel arbejdstilrettelæggelse, hvor du kan udvikle dine faglige og personlige kompetencer,
 • en rummelig og imødekommende organisationskultur, hvor dine idéer til fx procesoptimeringer og udvikling af nye værktøjer bliver lyttet til og bragt i spil,
 • sparring og samarbejde med højt kompetente og fagligt dybe kolleger,
 • arbejdssted i nyindrettet, åbent kontorlandskab med udsigt over Fredericias havnefront samt kantineordning,
 • solidt onboardingprogram, som klæder dig grundigt på fagligt og understøtter netværksskabelse på tværs i organisationen fra starten,
 • en velfungerende og sammentømret enhed, hvor tonen er uformel og sociale arrangementer og hverdagsfællesskabet prioriteres – vi går over målstregen sammen.


Om Persondata 8 - eKapital

Tredjepartsdata, som er det område vi i PD8 arbejder med, er absolut kernedrift for skatteforvaltningen; en meget stor andel af danskernes godt 5 mio. årsopgørelser genereres og dannes endeligt på baggrund af store mængder data, vi hvert år modtager fra tredjepartsleverandører - fx. arbejdsgivere, banker, a-kasser, deleøkonomiske platforme m.fl.

Tredjepartsdata er af afgørende betydning i forhold til at sikre et korrekt personskatteprovenu, der udgør omkring halvdelen – ca. 500 mia. - af statens samlede, årlige skatteindtægter.

Persondata 8s kerneopgave – sammen med de øvrige søsterenheder i Persondata - er at efterkontrollere, at de ca. 90 mio. indberetninger fra ca. 2.700 indberetningspligtige virksomheder og organisationer, vi modtager hvert år, er korrekte – og tredjepartsområdet er i udvikling: Bl.a. arbejder vi med at udvikle nye kontrol- og risikostyringsværktøjer mv. som kan hjælpe os i opgaveløsningen.

Ansøgning og kontakt

Send din ansøgning, CV (gerne max 2. sider), dokumentation for uddannelse samt yderligere relevant materiale senest den 17. august. Tiltrædelse 1. november 2020.

Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte Funktionsleder for PD8 Tenna Weng Pedersen på 72 37 27 96.

Vi forventer at afholde 1. samtaler den 28. august og 2. samtaler den 10. september. I forbindelse med ansættelsen vil der blive anvendt en personprofilanalyse og en logiktest.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten (AC), overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) eller overenskomst for Fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet. Ansættelsesområdet vil være i Skatteministeriet med tilhørende institutioner.

Dit fysiske arbejdssted bliver indtil videre Port House, Vendersgade 74, 7000 Fredericia.

Der vil forud for ansættelse blive indhentet straffeattest.

Skattestyrelsen

’Vi sikrer, at borgere og virksomheder betaler korrekte skatter og afgifter til tiden’

Vi søger løbende nye kolleger, som deler vores ambition om at sikre finansieringen af det, vi er fælles om.

Uanset, hvilken jobfunktion du skal varetage i Skattestyrelsen, kommer du til at arbejde med at sikre finansieringen af velfærdssamfundet og meget af det, der skaber sammenhængskraft i Danmark; skoler, hospitaler, veje og meget mere. Vores organisation er fyldt med specialister, der arbejder sammen på tværs af mange forskellige fagligheder og geografisk placering, så du bliver en del af et mangfoldigt fællesskab, hvor vi løser komplekse og krævende opgaver. Som ny vil du opleve, at læringskurven er stejl, og at du opbygger kompetencer, der vil følge dig i din videre karriere.

Læs mere om Skattestyrelsen på www.sktst.dk

Skatteministeriets koncern opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.