Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Ambitiøs regional salgschef søges til stilling i forretningsenheden Teknikhus Storkøbenhavn

Placeret på kontoret i Hvidovre, og med reference til Regionschefen for Teknikhus Storkøbenhavn skal den regionale salgschef tiltrække, fastholde og udvikle kunder i region Storkøbenhavn, hvor det absolutte fokus vil være tværfagligt salg til eksisterende og nye erhvervskunder og offentlige kunder.

Stillingen

Den primære opgave bliver at implementere salgsstrategien samt sikre den fortsatte udvikling og opfølgning på handlingsplaner.

Som regional salgschef bliver du en del af ledergruppen for Teknikhus Storkøbenhavn. Udover at have ansvar for udvikling af salgsplaner sammen med regionschefen og afdelingscheferne i regionen, er det salgschefens opgave at samarbejde med Teknikhus Storkøbenhavns Service- og projektledere, så ordrerne kommer i hus.

Den nuværende kundeportefølje består af langvarige, solide relationer, der skal udbygges, så Kemp & Lauritzen bliver bredt repræsenteret på de faggrupper, hvor vi er blandt Danmarks bedste: el, vvs, ventilation og køl. Derfor er det vigtigt, at den nye salgschef forstår at sætte kunden i fokus og samtidig have opbakning i organisationen til at løse opgaven.

Uddrag af opgaver:

  • Styrke salget via egen indsats samt ved samarbejde med chefer i regionen
  • Udvikle salgsplaner med løbende opfølgning på målsætninger
  • Opsøgende salg til nye og eksisterende kunder
  • Håndtering og udarbejdelse af større udbud og tilbud, primært til offentlige kunder
  • KAM på udvalgte kunder
  • Levering og opfølgning på KPI'er og budgetter for salgsenheden
  • Vedligeholde og udvikle kundeplatformen
  • Forhandling af eksisterende og nye kontrakter
  • Forestå kundearrangementer
  • Udvikling, sparring og motivation af dig selv og dine kolleger

Din baggrund

Vi forventer, du har min. 5 års erfaring med salg og KAM. Struktur og opfølgning er kernekompetencer for dig. Den ideelle kandidat er uddannet på kandidatniveau eller har betydelig erfaring fra lignende stilling med en faglig baggrund, og gerne inden for de tekniske håndværksfag. Ligesom det er en klar fordel, hvis du har erfaring med håndteringen af større udbud. Du kan dokumentere en solid værktøjskasse og gode salgsresultater.

Vi forventer, at du som person er et engageret menneske, der skaber resultater gennem en positiv attitude. Vi ønsker, at vores nye regionale salgschef tager ansvar, og samarbejder med andre afdelinger effektivt og med høj grad af empati. Du besidder et stort overskud, er uhøjtidelig og har en god portion humor. Du er indstillet på, at der i stillingen er rejseaktivitet med daglige kundebesøg, primært i regionen.

Vi tilbyder

En markant position i forretningsenheden Teknikhus Storkøbenhavn, hvor du i høj grad vil få indflydelse på dit job samt strategien i tæt samarbejde med ledelsen.

En lønpakke, som modsvarer dine kvalifikationer, som indeholder performance baseret løn, bil, pension, IT og telefon.

Såfremt stillingen har vakt din interesse, og du samtidig har mod på at gå forrest og vise vejen, vil det glæde os at modtage din ansøgning via 'Søg stillingen', snarest muligt. Ansøgninger behandles løbende, og modtages kun via linket. Vi forbeholder os retten til at tage annoncen af før ansøgningsfristens udløb, hvis den rette kandidat er fundet.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.