Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Ambitiøs salgskonsulent til B2B-salg af IT-løsninger i nytænkende start-up

Nordic Sales Force søger med tiltrædelse den 1. april en ambitiøs B2B-sælger til at varetage en salgskonsulentopgave for en række danske IT-virksomheder, der har outsourcet deres opsøgende salg til os. Med reference til salgschefen vil dit job bestå i at servicere vores kunder med opsøgende salg i form af mødeafholdelse og telefonisk kundekontakt. Salgsarbejdet vil foregå på det danske marked, hvor der skal skabes langsigtede relationer med såvel virksomhederne, som arbejdet udføres for og med potentielle kunder på det marked, som virksomhederne opererer på. Der er udelukkende tale om B2B-salg, hvor din opgave vil være at kontakte C-level beslutningstagere i danske virksomheder, som du skal rekvirere som kunder og føje til din egen kundeportefølje. Du vil indgå i et team sammen med salgskonsulenter, der arbejder med opsøgende salg i forskellige brancher, og vil gennem sparring med disse opnå en bred indsigt i erhvervssalg på tværs af industrier og forretningsområder.

Du vil i jobbet få mulighed for at få tilføjet nye og større ansvarsområder i takt med, at du udvikler dig som sælger, ligesom der vil være rig mulighed for intern avancement i virksomheden, som satser på hyper growth og indtagelse af nye markeder inden for de kommende år. Har du ambitioner om at arbejde i udlandet, så vil dette også blive muligt.

Hvem er vi?
Nordic Sales Force er et nystiftet konsulenthus og salgsbureau, der hjælper virksomheder med at få den opsøgende salgsindsats, som de måske aldrig har haft. Visionen for os er at gøre en professionel salgsindsats mulig for alle virksomheder, der har potentialet for vækst.

For Nordic Sales Force handler erhvervssalg om at tilbyde andre virksomheder sin hjælp til, at de kan vækste. Derfor fokuserer vores salgsstrategi og salgstræningsprogram da også på at opbygge en troværdig relation mellem sælger og køber, hvilket skal ske gennem en imødekommende dialog, et velforberedt værditilbud og en struktureret salgsproces.

Der er en udpræget start up-kultur i vores virksomhed, hvorfor der er højt til loftet, et frit, åbent og festligt arbejdsmiljø samt store udviklingsmuligheder såvel personligt som professionelt.

Din rolle hos os
Du vil blive fast tilknyttet 2-3 virksomheder, som du på konsulentbasis vil udføre opsøgende salgsarbejde for et fast antal timer hver måned. Salgsarbejdet kan variere fra kunde til kunde, men typisk vil du bruge 2 dage ugentligt på telefonisk mødebooking, 2 dage på mødeafholdelse og 1 dag på opfølgning. Dette kan dog variere. Arbejdet vil finde sted fra vores nyetablerede kontor i Århus-området, mens dagene på landevejene med mødeafholdelse primært vil være i Jylland og på Fyn.

Vi arbejder med længerevarende relationer og forventer således, at du skal arbejde med de virksomheder, som du bliver tilknyttet over flere år. Du skal derfor have mod på at skabe en god relation til den virksomhed, der hyrer dig som konsulent. Du skal dog samtidig have et åbent sind og være parat til at kaste dig ud i tilsvarende konsulentopgaver for andre virksomheder, når dette er påkrævet.

Dit primære job vil bestå i at foretage opsøgende salg for de virksomheder som du repræsenterer, ligesom du løbende skal sørge for at skabe vækst med den kundeportefølje, du opbygger. Langt hovedparten af jobbet vil bestå af kundekontakt, men du må også forvente at skulle foretage markedsanalyse og udarbejde månedlige rapporter omkring bevægelser i markedet, din egen salgsindsats, fremtidige planer og løbende foretage og justere salgsbudgetter. Du vil blive assisteret heri gennem supervision samt hjælp til analysearbejdet, planlægningen og udarbejdelsen af salgsbudgetter.

Dit salgsarbejde vil blive understøttet af daglig salgstræning, der tager udgangspunkt i et gennemtestet salgstræningsprogram.

Hvad forventer vi af dig og din baggrund?
Vi forestiller os, at du har en god forståelse for IT-ydelser, som du muligvis allerede har erfaring med at sælge. Men først og fremmest ser vi dig som den person du er: Et positivt, imødekommende, åbent og ambitiøst menneske. Dine venner og tidligere arbejdskollegaer vil nok beskrive dig som hårdtarbejdende, dedikeret, selvhjulpen og villig til at udvikle dig.

Passer ovenstående på dig og har du mod på at indgå i en resultatorienteret salgskultur, så har din professionelle erfaring og akademiske baggrund mindre betydning. Men kan du krydse af ved en eller flere af nedenstående, så er du godt hjulpet på vej til dit nye job:

  • Erfaring med B2B-salg
  • Erfaring med handel med IT-ydelser (salg, indkøb eller lignende)
  • Branchekendskab til IT eller evt. uddannelsesbaggrund inden for IT

Vi forventer, at du kan tale og skrive både dansk og engelsk på et højt niveau.

Ansættelsesvilkår
Der er tale om et fuldtidsjob (37 timer om ugen) på en funktionærkontrakt med en samlet lønpakke, som er særdeles god for en start-up. Lønnen er sammensat af en fast grundløn samt en opgavebestemt løndel og en halvårlig bonus baseret på kundefastholdelse. Størstedelen af lønnen er fast og vi forventer, at din samlede løn vil ligge på 32.000 kr. om måneden det første år af din ansættelse, hvorefter der for den gode sælger vil være rig mulighed for at stige betragteligt i løn. Er du interesseret i at arbejde en time ekstra om dagen, hvilket er fuldstændig frivilligt, er det grundet en god overarbejdsbetaling muligt at komme op at tjene over 39.000 kr. om måneden allerede det første år.

Udover selve lønnen får du en attraktiv multimediepakke, som består af en ny laptop, smartphone samt et abonnement med fri tale og data, som du også gerne må benytte privat. Du vil ligeledes få en god sundhedsforsikring, ligesom der på arbejdspladsen er frugtordning, gratis kaffe, bordfodbold, fredagsøl og et væld af sociale arrangementer. Som en af de første på holdet vil du få medindflydelse på opbygningen og udviklingen af en virksomhed, hvilket vil gøre dig en helt uvurderlig erfaring rigere.

Hvis du kan se dig selv i dette job, så udfyld vores Google-ansøgningsformular hurtigst muligt, da vi afholder samtaler løbende.

Søg jobbet her: https://forms.gle/samiKt1p5n16mEkX9


ellerDownload

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.