Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Ambitiøs Senior Risk Manager til Risikostyringsfunktionen i Danske Spil

Sidste år leverede Danske Spil et overskud på 2,8 milliarder kr. til staten. Og knap halvdelen af pengene gik direkte i udlodningsmidlerne. På den måde bliver Danske Spils overskud til samfundets overskud. Udlodningsmidlerne er nemlig samfundets overskud til foreningsliv, kultur og idræt. Men på et stærkt konkurrencepræget marked ville det ikke kunne lade sig gøre uden medarbejdere med mentalt overskud. Og lige nu søger vi en Senior Risk Manager, der vil være med på holdet. Senior Risk Manageren rapporterer direkte til Danske Spils CRO.

Nyoprettet afdeling med fokus på Risk Management.

I Danske Spil oplever vi accelereret digitalisering og teknologisk innovation samt en stigning i lovgivningsmæssige krav. Ansvarligt spil er en af vores kerneværdier, og Danske Spil investerer markant i at sikre en underholdende spiloplevelse, samtidig med at vi overholder alle de etiske retningslinjer. For at fortsætte vores bidrag til det danske samfund og sikre ansvarlighed, har vi etablereret en ny funktion, Risk Management.

Dig og dine opgaver.

Som Senior Risk Manager skal du have lyst til at involvere dig og deltage aktivt i vores governance - og udviklingsaktiviteter. Vi forventer, at du:

 • Har minimum 5 års erfaring fra en risikostyringsfunktion, fra arbejdet som revisor (ekstern eller intern) eller som konsulent.
 • Har indgående kendskab til risiko-vurderingsmetoder, herunder planlægning, dataindsamling, udførelse, rapportering og opfølgning.
 • Fremstår som en empatisk og troværdig rådgiver.
 • Er selvkørende, initiativrig og pro-aktiv.
 • Du kommer til at arbejde sammen med mange forskellige interessenter, omkring dybdegående analyser og risikovurderinger i alle faser - lige fra planlægning til ledelsesrapportering. Dine opgaver bliver derfor, at:

 • Foreslå, fastsætte og udarbejde risiko-politik og forretningsgange.
 • Planlægge, facilitere og deltage i workshops med ledelsen og relevante afdelinger med henblik på at identificere de væsentligste risici.
 • Udarbejde risikovurderinger herunder vurdering af relevante tiltag for at imødegå de væsentligste risici.
 • Udarbejde kvartalsvise risiko-rapporteringer til ledelsen og bestyrelsen.
 • Udførelse af risiko-analyser (deep-dives), rapporterer svagheder og foreslå (og følge op på) tiltag til imødegåelse af væsentlige risici.
 • Udarbejde træningsmateriale, og gennemføre træning af forretningen i forhold til risikostyring.
 • Udvikle risikostyringsfunktionen, herunder metode, rammeværk og automatisering.
 • Vil du gøre karriere hos os?

  Send din ansøgning, vedlagt CV og anbefalinger via "Ansøg" knappen, så vi har dem senest den 30. oktober 2020. Ansøgningerne vil blive behandlet løbende.

  Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte CRO, Simon Rath, på enten tlf. 41 78 12 99 eller mail srth@danskespil.dk. Har du spørgsmål til rekrutteringsprocessen, er du velkommen til at kontakte HR Business Partner Mette Overgaard Holm på meho@danskespil.dk


  Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

  Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.