Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Ambitiøs social- og sundhedsassistent til Rehabiliteringscenter Indre By/Østerbro

Vil du være en del af et dygtigt tværfagligt team, hvor alle bidrager til at sikre borgeren det bedste rehabiliteringstilbud? Så søg stillingen som vores nye social- og sundhedsassistent.
 
Om stillingen:
Du bliver social- og sundhedsassistent på Rehabiliteringscenter Indre By/Østerbro, som er et hus, hvor faglig udvikling, trivsel og kvalitet er i centrum. Du kan forvente et samarbejde med gode og engagerede kolleger.
Omdrejningspunktet er sygepleje og omsorg, rehabilitering, tværfagligt samarbejde og velfærdsteknologi. Her er gode muligheder for kompetenceudvikling.
 
I stillingen som social- og sundhedsassistent varetager du alsidige sygeplejefaglige opgaver samt støtter og aktiverer borgerne således, at de får mest muligt ud af deres rehabiliteringsophold.
Du indgår i et fast tværfagligt team med sygeplejersker, ergoterapeuter, fysioterapeuter og pædagoger. Teamet planlægger rehabiliteringsforløbene i tæt samarbejde med borgeren og pårørende.
Du vil have tæt sygeplejefaglig sparring med centrets øvrige assistenter, sygeplejersker, uddannelses- og udviklingssygeplejersken samt teamlederen for din afdeling.
 
Rehabiliteringscenter Indre By/Østerbro:
Vi tilbyder rehabiliteringsophold til borgere over 65 år, der har haft et fald i funktionsevnen. Borgerne kommer oftest fra hospitalet og er i uafklarede forløb. Opholdet strækker sig typisk over et til fire uger. Indsatsen er målrettet og helhedsorienteret. Formålet er, at borgeren opnår et meningsfuldt liv med størst mulig grad af selvstændighed. Hverdagen på centret er afvekslende og intens med hyppige ind- og udskrivninger.
 
Hvem søger vi?
Vi forestiller os, at du er en positiv, engageret og teoretisk velfunderet assistent. Du har lyst til at deltage i den fortsatte faglige udvikling af centret. Du er struktureret, tager ansvar og er god til at samarbejde i et team. Du har et godt overblik og trives i et tværfagligt og til tider hektisk arbejdsmiljø. 
 
Ansættelsesforhold:
Stillingen er en fastansættelse med tiltrædelse den 1. april 2018 eller efter individuel aftale. Den ugentlige arbejdstid er 32-35 timer afhængigt af dine ønsker. Arbejdstiden er fastlagt i seks ugers rul med skiftende dag- og aftenvagter og med weekendarbejde hver tredje uge. Rulleplan kan fremsendes, hvis du har brug for at afklare, hvordan vagterne fordeler sig.
Ansættelse sker efter gældende overenskomst.
 
Yderligere information:
Vi uddyber gerne ovenstående. Ring til teamleder Lena Jungemann på 5173 3443 eller teamleder Laila Kirmanen på 2019 3730. Du er også velkommen til efter aftale at besøge centret.
 
Søg stillingen via nedenstående link senest torsdag den 22. februar 2018
Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 9.
 
 
 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her