Sønderborg Catering er blandt områdets førende madleverandører. Vi er i konstant udvikling og søger derfor en dygtig og kvalitetsbevidst souschef.
Som souschef vil du være med til at sikre en høj gastronomisk standard samt en positiv forretningsudvikling. Du vil stå i spidsen for vores køkkenteam af 10 passionerede medarbejdere. Du kommer til at arbejde i et nyt og velfungerende køkken, hvor vi laver mad fra bunden med fokus på bl.a. høj kvalitet, sundhed, gode råvarer og innovativ tankegang.
Vi tilbyder en attraktiv arbejdstid på 37 timer ugentligt, som hovedsageligt ligger i dagtimerne, mandag til fredag. Derudover kan der forekomme ekstra arbejde ved særlige arrangementer.
Vi tilbyder løn efter kvalifikationer og overenskomstmæssige satser, personalefordele og positivt arbejdsmiljø med kompetente kollegaer.
Vi forventer at:
- Du er faglært gastronom og har ledelseserfaring fra lignende stilling
- Du er pasioneret, kvalitetsbevist og brænder for udvikling
- Du er et ordensmenneske med stor sans for god hygiejne og egenkontrol
- Du leverer gastronomi på højt kvalitetsniveau og har blik for de små detaljer
- Du imødekommer udfordringer med en positiv indstilling
- Du trives med at arbejde i et miljø med stor produktion og højt tempo
- Du har kørekort til bil
- Du taler dansk
Tiltrædelse efter aftale.
Hvis du vil vide mere, så skriv til indehaver Adis Velic, sc@adis.dk eller ring på tlf. 71724500.
Vi glæder os til at høre fra dig.
Ansøgningsfristen er søndag d. 30. april 2023. Vi vil løbende gennemføre jobsamtaler, så tag endelig kontakt til os.
Send en kortfattet ansøgning og CV med mrk. souschef til sc@adis.dk
Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk