Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Ambitiøs souschef med godt overblik

Er du faglært kok eller cater, den fødte leder og kan du arbejde med på alle partier i køkkenet? Brænder du for at lave lækker, sund og varieret mad fra bunden? Og sætter du pris på at have tid til familien? Så er det måske dig, der skal være ny souschef i vores personalekantine i Lyngby.

Tiltrædelse: Hurtigst muligt
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Sådan er Fazer

Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne, laver vi mad fra bunden.

Du brænder for både mad og service

Du er en ambitiøs og nytænkende kok eller cater, der brænder for at lede kollegaer og som elsker at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer – lokale og i sæson. Du ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig. Du ser frem til at glæde de samme gæster med variation, ny smag, inspiration og sund mad – hver dag!

Hvad indebærer sådan et job…
Glæd dig til et anderledes job med plads til familie, udvikling og høje faglige ambitioner:

  • Fast stilling på fuld tid - mandag til fredag fra kl. 07.00-14.54
  • Din primære opgave består i at være en del af produktionen, samtidig med at du er køkkenchefens højre hånd, som hjælper til med at lede og udvikle medarbejderne i kantinen
  • Derudover skal du kunne stå for daglig produktion af mad på især det varme parti, opgavestyring, kontrol af buffet, bestilling af varer mm.
  • Du får masser af udfordringer og mulighed for at udvikle dig og avancere
  • Du evner at se muligheder og løsninger i hverdagen - at tænke ud af boksen og kunne skabe noget nyt - men samtidig er du også skarp til det klassiske, hvor din kreativitet er med til at sætte et varieret, sundt og altid indbydende præg på buffeten – og udvikle vores tilbud til gæsterne
  • Du er indstillet på også at hjælpe med alle de øvrige opgaver såsom: lageroptælling, egenkontrol, oprydning, rengøring m.v.

Kort og godt om dig og dit nye job

  • Du har erfaring som kok eller cater – gerne fra kantinebranchen - og samtidig erfaring med at lede et større køkken?
  • ?Du har evnen til at gå forrest, både i produktionen og med den gode stemning
  • ?Du har en positiv og hjælpsom indstilling til tingene og er en fleksibel og kommunikativ stærk teamplayer?
  • ?Du trives i et miljø hvor der er rigtig mange opgaver som hele tiden skal håndteres og som sætter krav til service og et godt overblik
  • Du er en god, serviceminded kollega, som gerne arbejder på tværs af de områder, hvor teamet arbejder
  • Du medbringer godt humør, selvstændighed, og du tør tage ansvar - og så er du god til at motivere og inspirere dine kolleger

Du glæder dig til at lytte til gæsternes ønsker og værdsætter deres mening


Sådan er din nye arbejdsplads
I køkkenet er vi 10 medarbejdere, fagligt stolte og bredt repræsentereret i alder og nationalitet. Sammen serverer vi dagligt mad til ca. 500 gæster. Vi er et lille team, der arbejder tæt sammen og forstår vigtigheden i, at vi hjælper hinanden på tværs af alle partier. Vi lægger vægt på både maden og den gode service. Team-ånden er frisk, glad og altid med en god tone, vi har en rigtig god arbejdsmoral og vi udfordrer hinanden. Vi arbejder sammen og hjælper hinanden med de forskellige opgaver – til gavn for vores kunde, vores gæster og forretningen.

Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen.

Ansøgning: Du søger jobbet ved at klikke på "Søg stillingen" nederst i denne annonce. Følg os også på Facebook og Instagram ved at søge på @fazerfoodco.dk


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330133895Phoenix-9a9ebd5512019-12-12T00:00:00Ambitiøs souschef med godt overblik

Er du faglært kok eller cater, den fødte leder og kan du arbejde med på alle partier i køkkenet? Brænder du for at lave lækker, sund og varieret mad fra bunden? Og sætter du pris på at have tid til familien? Så er det måske dig, der skal være ny souschef i vores personalekantine i Lyngby.

Tiltrædelse: Hurtigst muligt
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Sådan er Fazer

Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne, laver vi mad fra bunden.

Du brænder for både mad og service

Du er en ambitiøs og nytænkende kok eller cater, der brænder for at lede kollegaer og som elsker at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer – lokale og i sæson. Du ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig. Du ser frem til at glæde de samme gæster med variation, ny smag, inspiration og sund mad – hver dag!

Hvad indebærer sådan et job…
Glæd dig til et anderledes job med plads til familie, udvikling og høje faglige ambitioner:

  • Fast stilling på fuld tid - mandag til fredag fra kl. 07.00-14.54
  • Din primære opgave består i at være en del af produktionen, samtidig med at du er køkkenchefens højre hånd, som hjælper til med at lede og udvikle medarbejderne i kantinen
  • Derudover skal du kunne stå for daglig produktion af mad på især det varme parti, opgavestyring, kontrol af buffet, bestilling af varer mm.
  • Du får masser af udfordringer og mulighed for at udvikle dig og avancere
  • Du evner at se muligheder og løsninger i hverdagen - at tænke ud af boksen og kunne skabe noget nyt - men samtidig er du også skarp til det klassiske, hvor din kreativitet er med til at sætte et varieret, sundt og altid indbydende præg på buffeten – og udvikle vores tilbud til gæsterne
  • Du er indstillet på også at hjælpe med alle de øvrige opgaver såsom: lageroptælling, egenkontrol, oprydning, rengøring m.v.

Kort og godt om dig og dit nye job

  • Du har erfaring som kok eller cater – gerne fra kantinebranchen - og samtidig erfaring med at lede et større køkken?
  • ?Du har evnen til at gå forrest, både i produktionen og med den gode stemning
  • ?Du har en positiv og hjælpsom indstilling til tingene og er en fleksibel og kommunikativ stærk teamplayer?
  • ?Du trives i et miljø hvor der er rigtig mange opgaver som hele tiden skal håndteres og som sætter krav til service og et godt overblik
  • Du er en god, serviceminded kollega, som gerne arbejder på tværs af de områder, hvor teamet arbejder
  • Du medbringer godt humør, selvstændighed, og du tør tage ansvar - og så er du god til at motivere og inspirere dine kolleger

Du glæder dig til at lytte til gæsternes ønsker og værdsætter deres mening


Sådan er din nye arbejdsplads
I køkkenet er vi 10 medarbejdere, fagligt stolte og bredt repræsentereret i alder og nationalitet. Sammen serverer vi dagligt mad til ca. 500 gæster. Vi er et lille team, der arbejder tæt sammen og forstår vigtigheden i, at vi hjælper hinanden på tværs af alle partier. Vi lægger vægt på både maden og den gode service. Team-ånden er frisk, glad og altid med en god tone, vi har en rigtig god arbejdsmoral og vi udfordrer hinanden. Vi arbejder sammen og hjælper hinanden med de forskellige opgaver – til gavn for vores kunde, vores gæster og forretningen.

Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen.

Ansøgning: Du søger jobbet ved at klikke på "Søg stillingen" nederst i denne annonce. Følg os også på Facebook og Instagram ved at søge på @fazerfoodco.dk

2020-01-28T00:51:21.133 Er du faglært kok eller cater, den fødte leder og kan du arbejde med på alle partier i køkkenet? Brænder du for at lave lækker, sund og varieret mad fra bunden? Og sætter du pris på at have tid til familien? Så er det måske dig, der skal være ny souschef i vores personalekantine i Lyngby. Tiltrædelse: Hurtigst muligt Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt Sådan er Fazer Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne, laver vi mad fra bunden. Du brænder for både mad og service Du er en ambitiøs og nytænkende kok eller cater, der brænder for at lede kollegaer og som elsker at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer lokale og i sæson. Du ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig. Du ser frem til at glæde de samme gæster med variation, ny smag, inspiration og sund mad hver dag! Hvad indebærer sådan et job Glæd dig til et anderledes job med plads til familie, udvikling og høje faglige ambitioner: Fast stilling på fuld tid - mandag til fredag fra kl. 07.00-14.54 Din primære opgave består i at være en del af produktionen, samtidig med at du er køkkenchefens højre hånd, som hjælper til med at lede og udvikle medarbejderne i kantinen Derudover skal du kunne stå for daglig produktion af mad på især det varme parti, opgavestyring, kontrol af buffet, bestilling af varer mm. Du får masser af udfordringer og mulighed for at udvikle dig og avancere Du evner at se muligheder og løsninger i hverdagen - at tænke ud af boksen og kunne skabe noget nyt - men samtidig er du også skarp til det klassiske, hvor din kreativitet er med til at sætte et varieret, sundt og altid indbydende præg på buffeten og udvikle vores tilbud til gæsterne Du er indstillet på også at hjælpe med alle de øvrige opgaver såsom: lageroptælling, egenkontrol, oprydning, rengøring m.v. Kort og godt om dig og dit nye job Du har erfaring som kok eller cater gerne fra kantinebranchen - og samtidig erfaring med at lede et større køkken? ?Du har evnen til at gå forrest, både i produktionen og med den gode stemning ?Du har en positiv og hjælpsom indstilling til tingene og er en fleksibel og kommunikativ stærk teamplayer? ?Du trives i et miljø hvor der er rigtig mange opgaver som hele tiden skal håndteres og som sætter krav til service og et godt overblik Du er en god, serviceminded kollega, som gerne arbejder på tværs af de områder, hvor teamet arbejder Du medbringer godt humør, selvstændighed, og du tør tage ansvar - og så er du god til at motivere og inspirere dine kolleger Du glæder dig til at lytte til gæsternes ønsker og værdsætter deres mening Sådan er din nye arbejdsplads I køkkenet er vi 10 medarbejdere, fagligt stolte og bredt repræsentereret i alder og nationalitet. Sammen serverer vi dagligt mad til ca. 500 gæster. Vi er et lille team, der arbejder tæt sammen og forstår vigtigheden i, at vi hjælper hinanden på tværs af alle partier. Vi lægger vægt på både maden og den gode service. Team-ånden er frisk, glad og altid med en god tone, vi har en rigtig god arbejdsmoral og vi udfordrer hinanden. Vi arbejder sammen og hjælper hinanden med de forskellige opgaver til gavn for vores kunde, vores gæster og forretningen. Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen. Ansøgning: Du søger jobbet ved at klikke på Søg stillingen nederst i denne annonce. Følg os også på Facebook og Instagram ved at søge på @fazerfoodco.dk11jobnet9a9ebd55100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2020-01-27T00:00:000000http://www.fazerfoodservices.com/da/medarbejdere/ledige-stillinger-hos-fazer/?hr=show-job/517820EuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnRudersdalEuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnGentofteEuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnGladsaxeEuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnLyngby-Taarbæk3667415Fazer Food Services A/S11Kemitorvet 2022800Kgs. LyngbyDKDanmark0DKDanmarkDKDanmark8Fuldtid46Permanent864263JobNet5081133508113310002-12-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=9a9ebd55https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=9a9ebd55https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=9a9ebd55&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=9a9ebd55&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/3.jpgAmbitiøs souschef med godt overblik12009001Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration363669412Annemettenoreply@ofir.comDKDanmarkDKDanmarkda-DK