Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Ambitiøs souschef med potentiale til køkkenchef

Er du faglært kok, den fødte leder og kan du arbejde med på alle partier i køkkenet? Brænder du for at lave vegetarisk lækker og sund mad fra bunden? Og sætter du pris på at have tid til familien? Så er det måske dig, der skal være ny souschef i vores personalekantine i København?

Tiltrædelse: 26. august 2019
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Sådan er Fazer

Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne, laver vi mad fra bunden.

Du brænder for både mad og service

Du er en ambitiøs og nytænkende kok, der brænder for at lede kollegaer og som elsker at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer – lokale og i sæson. Du ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig. Du ser frem til at glæde de samme gæster med variation, ny smag, inspiration og sund mad – hver dag!

Hvad indebærer sådan et job…
Glæd dig til et anderledes job med plads til familie, udvikling og høje faglige ambitioner:

  • Fast stilling på fuld tid. Mandag til fredag fra kl. 06.30 - 14.30 - i sjældne tilfælde kan der være aften og weekend arbejde
  • Dine primære opgaver består af madlavning på det vegetariske varme og kolde parti, menuplanlægning, varebestilling, egenkontrol mm.
  • Det er vigtigt at du er interesseret i det vegetariske køkken og alle dets spændende udfordringer, da det er vores fokus
  • Du får masser af udfordringer og mulighed for at udvikle dig og avancere
  • Du evner at se muligheder og løsninger i hverdagen - at tænke ud af boksen og kunne skabe noget nyt - men samtidig er du også skarp til det klassiske, hvor din kreativitet er med til at sætte et varieret, sundt og altid indbydende præg på buffeten – og udvikle vores tilbud til gæsterne
  • Du giver gerne en hånd med ved alle de øvrige opgaver, vi er fælles om: lageroptælling, egenkontrol, oprydning, rengøring m.v.
  • Du er stolt over at arbejde med bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd

Kort og godt om dig og dit nye job

  • Du har erfaring som kok – og erfaring indenfor det vegetariske køkken?
  • ?Du forstår at skabe overblik og ved at samarbejde er vejen frem!
  • ?Du kan indgå i et mindre team hvor der er fokus på udvikling og kreativitet
  • ?Du har en positiv og hjælpsom indstilling til tingene og er en fleksibel og kommunikativ stærk teamplayer?
  • Du har ledelsesforståelse og lyst til at håndtere planlægning af teamets opgaver
  • Du er ambitiøs og vil gerne udvikle dig fagligt og personligt - og det er en fordel hvis du allerede har ledererfaring
  • Du er en god, serviceminded kollega, som gerne arbejder på tværs af de områder, hvor teamet arbejder
  • Du medbringer godt humør, selvstændighed, og du tør tage ansvar - og så er du god til at motivere og inspirere dine kolleger
  • Du glæder dig til at lytte til gæsternes ønsker og værdsætter deres mening


Sådan er din nye arbejdsplads
I køkkenet er vi 5 medarbejdere, som dagligt serverer mad til ca. 300-600 gæster. Vi lægger vægt på både maden og den gode service. Vi er en enhed med mange spændende udfordringer og en travl hverdag. Team-ånden er frisk, glad og altid med en god tone. Vi arbejder sammen og hjælper hinanden med de forskellige opgaver – til gavn for vores kunde, vores gæster og forretningen.

Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen.

Tiltrædelse: 26. august 2019
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Ansøgning: Du søger jobbet ved at klikke på "Søg stillingen" nederst i denne annonce. Følg os også på Facebook og Instagram ved at søge på @fazerfoodservicesdk


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330044428Phoenix-b75007d712019-06-17T00:00:00Ambitiøs souschef med potentiale til køkkenchef

Er du faglært kok, den fødte leder og kan du arbejde med på alle partier i køkkenet? Brænder du for at lave vegetarisk lækker og sund mad fra bunden? Og sætter du pris på at have tid til familien? Så er det måske dig, der skal være ny souschef i vores personalekantine i København?

Tiltrædelse: 26. august 2019
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Sådan er Fazer

Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne, laver vi mad fra bunden.

Du brænder for både mad og service

Du er en ambitiøs og nytænkende kok, der brænder for at lede kollegaer og som elsker at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer – lokale og i sæson. Du ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig. Du ser frem til at glæde de samme gæster med variation, ny smag, inspiration og sund mad – hver dag!

Hvad indebærer sådan et job…
Glæd dig til et anderledes job med plads til familie, udvikling og høje faglige ambitioner:

  • Fast stilling på fuld tid. Mandag til fredag fra kl. 06.30 - 14.30 - i sjældne tilfælde kan der være aften og weekend arbejde
  • Dine primære opgaver består af madlavning på det vegetariske varme og kolde parti, menuplanlægning, varebestilling, egenkontrol mm.
  • Det er vigtigt at du er interesseret i det vegetariske køkken og alle dets spændende udfordringer, da det er vores fokus
  • Du får masser af udfordringer og mulighed for at udvikle dig og avancere
  • Du evner at se muligheder og løsninger i hverdagen - at tænke ud af boksen og kunne skabe noget nyt - men samtidig er du også skarp til det klassiske, hvor din kreativitet er med til at sætte et varieret, sundt og altid indbydende præg på buffeten – og udvikle vores tilbud til gæsterne
  • Du giver gerne en hånd med ved alle de øvrige opgaver, vi er fælles om: lageroptælling, egenkontrol, oprydning, rengøring m.v.
  • Du er stolt over at arbejde med bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd

Kort og godt om dig og dit nye job

  • Du har erfaring som kok – og erfaring indenfor det vegetariske køkken?
  • ?Du forstår at skabe overblik og ved at samarbejde er vejen frem!
  • ?Du kan indgå i et mindre team hvor der er fokus på udvikling og kreativitet
  • ?Du har en positiv og hjælpsom indstilling til tingene og er en fleksibel og kommunikativ stærk teamplayer?
  • Du har ledelsesforståelse og lyst til at håndtere planlægning af teamets opgaver
  • Du er ambitiøs og vil gerne udvikle dig fagligt og personligt - og det er en fordel hvis du allerede har ledererfaring
  • Du er en god, serviceminded kollega, som gerne arbejder på tværs af de områder, hvor teamet arbejder
  • Du medbringer godt humør, selvstændighed, og du tør tage ansvar - og så er du god til at motivere og inspirere dine kolleger
  • Du glæder dig til at lytte til gæsternes ønsker og værdsætter deres mening


Sådan er din nye arbejdsplads
I køkkenet er vi 5 medarbejdere, som dagligt serverer mad til ca. 300-600 gæster. Vi lægger vægt på både maden og den gode service. Vi er en enhed med mange spændende udfordringer og en travl hverdag. Team-ånden er frisk, glad og altid med en god tone. Vi arbejder sammen og hjælper hinanden med de forskellige opgaver – til gavn for vores kunde, vores gæster og forretningen.

Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen.

Tiltrædelse: 26. august 2019
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Ansøgning: Du søger jobbet ved at klikke på "Søg stillingen" nederst i denne annonce. Følg os også på Facebook og Instagram ved at søge på @fazerfoodservicesdk

2019-08-13T00:51:54.400 Er du faglært kok, den fødte leder og kan du arbejde med på alle partier i køkkenet? Brænder du for at lave vegetarisk lækker og sund mad fra bunden? Og sætter du pris på at have tid til familien? Så er det måske dig, der skal være ny souschef i vores personalekantine i København? Tiltrædelse: 26. august 2019 Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt Sådan er Fazer Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne, laver vi mad fra bunden. Du brænder for både mad og service Du er en ambitiøs og nytænkende kok, der brænder for at lede kollegaer og som elsker at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer lokale og i sæson. Du ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig. Du ser frem til at glæde de samme gæster med variation, ny smag, inspiration og sund mad hver dag! Hvad indebærer sådan et job Glæd dig til et anderledes job med plads til familie, udvikling og høje faglige ambitioner: Fast stilling på fuld tid. Mandag til fredag fra kl. 06.30 - 14.30 - i sjældne tilfælde kan der være aften og weekend arbejde Dine primære opgaver består af madlavning på det vegetariske varme og kolde parti, menuplanlægning, varebestilling, egenkontrol mm. Det er vigtigt at du er interesseret i det vegetariske køkken og alle dets spændende udfordringer, da det er vores fokus Du får masser af udfordringer og mulighed for at udvikle dig og avancere Du evner at se muligheder og løsninger i hverdagen - at tænke ud af boksen og kunne skabe noget nyt - men samtidig er du også skarp til det klassiske, hvor din kreativitet er med til at sætte et varieret, sundt og altid indbydende præg på buffeten og udvikle vores tilbud til gæsterne Du giver gerne en hånd med ved alle de øvrige opgaver, vi er fælles om: lageroptælling, egenkontrol, oprydning, rengøring m.v. Du er stolt over at arbejde med bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd Kort og godt om dig og dit nye job Du har erfaring som kok og erfaring indenfor det vegetariske køkken? ?Du forstår at skabe overblik og ved at samarbejde er vejen frem! ?Du kan indgå i et mindre team hvor der er fokus på udvikling og kreativitet ?Du har en positiv og hjælpsom indstilling til tingene og er en fleksibel og kommunikativ stærk teamplayer? Du har ledelsesforståelse og lyst til at håndtere planlægning af teamets opgaver Du er ambitiøs og vil gerne udvikle dig fagligt og personligt - og det er en fordel hvis du allerede har ledererfaring Du er en god, serviceminded kollega, som gerne arbejder på tværs af de områder, hvor teamet arbejder Du medbringer godt humør, selvstændighed, og du tør tage ansvar - og så er du god til at motivere og inspirere dine kolleger Du glæder dig til at lytte til gæsternes ønsker og værdsætter deres mening Sådan er din nye arbejdsplads I køkkenet er vi 5 medarbejdere, som dagligt serverer mad til ca. 300-600 gæster. Vi lægger vægt på både maden og den gode service. Vi er en enhed med mange spændende udfordringer og en travl hverdag. Team-ånden er frisk, glad og altid med en god tone. Vi arbejder sammen og hjælper hinanden med de forskellige opgaver til gavn for vores kunde, vores gæster og forretningen. Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen. Tiltrædelse: 26. august 2019 Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt Ansøgning: Du søger jobbet ved at klikke på Søg stillingen nederst i denne annonce. Følg os også på Facebook og Instagram ved at søge på @fazerfoodservicesdk11jobnetb75007d7100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-08-12T00:00:000000http://www.fazerfoodservices.com/da/medarbejdere/ledige-stillinger-hos-fazer/?hr=show-job/451810EuropaDanmarkFyn & Sydfynske øerFynOdense3548302Fazer Food Services A/S11Njalsgade 802300København SDKDanmark0DKDanmarkDKDanmark8Fuldtid46Permanent779284JobNet5005727500572710017-06-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=b75007d7https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=b75007d7https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=b75007d7&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=b75007d7&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonAmbitiøs souschef med potentiale til køkkenchef1Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration362104119noreply@ofir.comDKDanmarkDKDanmarkda-DK