Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Ambitiøs souschef med potentiale til køkkenchef

Er du faglært kok, den fødte leder og kan du arbejde med på alle partier i køkkenet? Brænder du for at lave lækker, sund og varieret mad fra bunden? Og sætter du pris på at have tid til familien? Så er det måske dig, der skal være ny souschef i vores personalekantine i København S?

Tiltrædelse: 26. august 2019
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Sådan er Fazer

Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne, laver vi mad fra bunden.

Du brænder for både mad og service

Du er en ambitiøs og nytænkende kok, der brænder for at lede kollegaer og som elsker at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer – lokale og i sæson. Du ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig. Du ser frem til at glæde de samme gæster med variation, ny smag, inspiration og sund mad – hver dag!

Hvad indebærer sådan et job…
Glæd dig til et anderledes job med plads til familie, udvikling og høje faglige ambitioner:

  • Fast stilling på fuld tid. Mandag til fredag fra kl. 06.30 - 14.30 - i sjældne tilfælde kan der være aften og weekend arbejde
  • Dine primære opgaver består bl.a. af daglig produktion af mad på det varme parti, opgavestyring, kontrol af buffet, menuplanlægning, bestilling af varer, forskellige ansvarsområder for køkkenet mm.
  • Du får masser af udfordringer og mulighed for at udvikle dig og avancere
  • Du evner at se muligheder og løsninger i hverdagen - at tænke ud af boksen og kunne skabe noget nyt - men samtidig er du også skarp til det klassiske, hvor din kreativitet er med til at sætte et varieret, sundt og altid indbydende præg på buffeten – og udvikle vores tilbud til gæsterne
  • Du giver gerne en hånd med ved alle de øvrige opgaver, vi er fælles om: lageroptælling, egenkontrol, oprydning, rengøring m.v.
  • Du er stolt over at arbejde med bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd

Kort og godt om dig og dit nye job

  • Du har erfaring som kok – gerne fra kantinebranchen ?
  • ?Du forstår at skabe overblik og ved, at samarbejde er vejen frem!
  • ?Du har en positiv og hjælpsom indstilling til tingene og er en fleksibel og kommunikativ stærk teamplayer?
  • Du har ledelsesforståelse og lyst til at håndtere planlægning af teamets opgaver
  • Du er ambitiøs og vil gerne udvikle dig fagligt og personligt - og det er en fordel hvis du allerede har ledererfaring
  • Du har en forståelse for at holde struktur og orden, samt hjælpe kolleger med at planlægge deres opgaver
  • Du er en god, serviceminded kollega, som gerne arbejder på tværs af de områder, hvor teamet arbejder
  • Du medbringer godt humør, selvstændighed, og du tør tage ansvar - og så er du god til at motivere og inspirere dine kolleger
  • Du glæder dig til at lytte til gæsternes ønsker og værdsætter deres mening


Sådan er din nye arbejdsplads
I køkkenet er vi 10 medarbejdere, som dagligt serverer mad til ca. 1000 gæster. Vi lægger vægt på både maden og den gode service. Vi er en stor enhed med mange spændende udfordringer og en travl hverdag. Team-ånden er frisk, glad og altid med en god tone. Vi arbejder sammen og hjælper hinanden med de forskellige opgaver – til gavn for vores kunde, vores gæster og forretningen.

Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen.

Tiltrædelse: 26. august 2019
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Ansøgning: Du søger jobbet ved at klikke på "Søg stillingen" nederst i denne annonce. Følg os også på Facebook og Instagram ved at søge på @fazerfoodservicesdk


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330044436Phoenix-d33cc2d312019-06-17T00:00:00Ambitiøs souschef med potentiale til køkkenchef

Er du faglært kok, den fødte leder og kan du arbejde med på alle partier i køkkenet? Brænder du for at lave lækker, sund og varieret mad fra bunden? Og sætter du pris på at have tid til familien? Så er det måske dig, der skal være ny souschef i vores personalekantine i København S?

Tiltrædelse: 26. august 2019
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Sådan er Fazer

Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne, laver vi mad fra bunden.

Du brænder for både mad og service

Du er en ambitiøs og nytænkende kok, der brænder for at lede kollegaer og som elsker at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer – lokale og i sæson. Du ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig. Du ser frem til at glæde de samme gæster med variation, ny smag, inspiration og sund mad – hver dag!

Hvad indebærer sådan et job…
Glæd dig til et anderledes job med plads til familie, udvikling og høje faglige ambitioner:

  • Fast stilling på fuld tid. Mandag til fredag fra kl. 06.30 - 14.30 - i sjældne tilfælde kan der være aften og weekend arbejde
  • Dine primære opgaver består bl.a. af daglig produktion af mad på det varme parti, opgavestyring, kontrol af buffet, menuplanlægning, bestilling af varer, forskellige ansvarsområder for køkkenet mm.
  • Du får masser af udfordringer og mulighed for at udvikle dig og avancere
  • Du evner at se muligheder og løsninger i hverdagen - at tænke ud af boksen og kunne skabe noget nyt - men samtidig er du også skarp til det klassiske, hvor din kreativitet er med til at sætte et varieret, sundt og altid indbydende præg på buffeten – og udvikle vores tilbud til gæsterne
  • Du giver gerne en hånd med ved alle de øvrige opgaver, vi er fælles om: lageroptælling, egenkontrol, oprydning, rengøring m.v.
  • Du er stolt over at arbejde med bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd

Kort og godt om dig og dit nye job

  • Du har erfaring som kok – gerne fra kantinebranchen ?
  • ?Du forstår at skabe overblik og ved, at samarbejde er vejen frem!
  • ?Du har en positiv og hjælpsom indstilling til tingene og er en fleksibel og kommunikativ stærk teamplayer?
  • Du har ledelsesforståelse og lyst til at håndtere planlægning af teamets opgaver
  • Du er ambitiøs og vil gerne udvikle dig fagligt og personligt - og det er en fordel hvis du allerede har ledererfaring
  • Du har en forståelse for at holde struktur og orden, samt hjælpe kolleger med at planlægge deres opgaver
  • Du er en god, serviceminded kollega, som gerne arbejder på tværs af de områder, hvor teamet arbejder
  • Du medbringer godt humør, selvstændighed, og du tør tage ansvar - og så er du god til at motivere og inspirere dine kolleger
  • Du glæder dig til at lytte til gæsternes ønsker og værdsætter deres mening


Sådan er din nye arbejdsplads
I køkkenet er vi 10 medarbejdere, som dagligt serverer mad til ca. 1000 gæster. Vi lægger vægt på både maden og den gode service. Vi er en stor enhed med mange spændende udfordringer og en travl hverdag. Team-ånden er frisk, glad og altid med en god tone. Vi arbejder sammen og hjælper hinanden med de forskellige opgaver – til gavn for vores kunde, vores gæster og forretningen.

Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen.

Tiltrædelse: 26. august 2019
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Ansøgning: Du søger jobbet ved at klikke på "Søg stillingen" nederst i denne annonce. Følg os også på Facebook og Instagram ved at søge på @fazerfoodservicesdk

2019-08-13T00:51:55.043 Er du faglært kok, den fødte leder og kan du arbejde med på alle partier i køkkenet? Brænder du for at lave lækker, sund og varieret mad fra bunden? Og sætter du pris på at have tid til familien? Så er det måske dig, der skal være ny souschef i vores personalekantine i København S? Tiltrædelse: 26. august 2019 Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt Sådan er Fazer Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne, laver vi mad fra bunden. Du brænder for både mad og service Du er en ambitiøs og nytænkende kok, der brænder for at lede kollegaer og som elsker at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer lokale og i sæson. Du ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig. Du ser frem til at glæde de samme gæster med variation, ny smag, inspiration og sund mad hver dag! Hvad indebærer sådan et job Glæd dig til et anderledes job med plads til familie, udvikling og høje faglige ambitioner: Fast stilling på fuld tid. Mandag til fredag fra kl. 06.30 - 14.30 - i sjældne tilfælde kan der være aften og weekend arbejde Dine primære opgaver består bl.a. af daglig produktion af mad på det varme parti, opgavestyring, kontrol af buffet, menuplanlægning, bestilling af varer, forskellige ansvarsområder for køkkenet mm. Du får masser af udfordringer og mulighed for at udvikle dig og avancere Du evner at se muligheder og løsninger i hverdagen - at tænke ud af boksen og kunne skabe noget nyt - men samtidig er du også skarp til det klassiske, hvor din kreativitet er med til at sætte et varieret, sundt og altid indbydende præg på buffeten og udvikle vores tilbud til gæsterne Du giver gerne en hånd med ved alle de øvrige opgaver, vi er fælles om: lageroptælling, egenkontrol, oprydning, rengøring m.v. Du er stolt over at arbejde med bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd Kort og godt om dig og dit nye job Du har erfaring som kok gerne fra kantinebranchen ? ?Du forstår at skabe overblik og ved, at samarbejde er vejen frem! ?Du har en positiv og hjælpsom indstilling til tingene og er en fleksibel og kommunikativ stærk teamplayer? Du har ledelsesforståelse og lyst til at håndtere planlægning af teamets opgaver Du er ambitiøs og vil gerne udvikle dig fagligt og personligt - og det er en fordel hvis du allerede har ledererfaring Du har en forståelse for at holde struktur og orden, samt hjælpe kolleger med at planlægge deres opgaver Du er en god, serviceminded kollega, som gerne arbejder på tværs af de områder, hvor teamet arbejder Du medbringer godt humør, selvstændighed, og du tør tage ansvar - og så er du god til at motivere og inspirere dine kolleger Du glæder dig til at lytte til gæsternes ønsker og værdsætter deres mening Sådan er din nye arbejdsplads I køkkenet er vi 10 medarbejdere, som dagligt serverer mad til ca. 1000 gæster. Vi lægger vægt på både maden og den gode service. Vi er en stor enhed med mange spændende udfordringer og en travl hverdag. Team-ånden er frisk, glad og altid med en god tone. Vi arbejder sammen og hjælper hinanden med de forskellige opgaver til gavn for vores kunde, vores gæster og forretningen. Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen. Tiltrædelse: 26. august 2019 Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt Ansøgning: Du søger jobbet ved at klikke på Søg stillingen nederst i denne annonce. Følg os også på Facebook og Instagram ved at søge på @fazerfoodservicesdk11jobnetd33cc2d3100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-08-12T00:00:000000http://www.fazerfoodservices.com/da/medarbejdere/ledige-stillinger-hos-fazer/?hr=show-job/451750EuropaDanmarkFyn & Sydfynske øerFynOdense3548309Fazer Food Services A/S11Karen Blixensvej 62300København SDKDanmark0DKDanmarkDKDanmark8Fuldtid46Permanent779288JobNet5005691500569110017-06-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=d33cc2d3https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=d33cc2d3https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=d33cc2d3&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=d33cc2d3&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonAmbitiøs souschef med potentiale til køkkenchef1Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration362104127noreply@ofir.comDKDanmarkDKDanmark330127534Frisk og dygtig kok søges på Grand Hotel, OdenseRobot Grand Hotel er Odenses klassiske hotel der siden 1897, har været samlingssted for Odenseborgene når livets store begivenheder skal fejres. Restaurant Grand drives idag med et udpræget fokus på bevarelse af en klassisk og kompromisløs gastronomisk profil, hvor formålet er, at skabe kvalitetsoplevelser som var du tilbage i 1920 erne og 1930 erne. Grand Hotel er blandt andet kendt for en række high-end arrangementer, som Grand Unplugged, The First Hotel Late Night Jazz Club, Stand Up Shows, musikarrangementer, Nytårs Galla og meget andet. Alle events på Grand Hotel er gennemdesignede oplevelser, hvor kendte danske kunstnere indtager scenen, og bidrager til en helt igennem fantastisk aften, hvor gastronomi samt musik og fest går op i en højere enhed. Grand Hotel er en del af Belvar, som er n af de førende hotelkæder i Europa, og repræsenterer op imod 70 hoteller i mere end 40 lande. Som del af Belvar har du muligheden for at udvikle dig selv og dine kompetencer i en international virksomhed i rivende vækst. Talentfuld, selvstændig og initiativrig kok søges til fantastisk arbejdsplads. Vil du arbejde på Grand Hotel, indgå i et socialt team med højt humør og en fri tone, og hvor omgivelserne på det smukke gamle hotel kun overgås af de bedste kolleger? Som kok på Grand Hotel arbejder du på det fedeste hotel med 60 dygtige og engagerede kolleger heraf 30 i F B afdelingen. Du vil blive en del af en fantastisk kultur, hvor glæde, omtanke og innovation er vores kerneværdiger. Team ånd og fleksibilitet vægtes på samme højde som din kunnen. Rigtig gode arbejdstider og arbejdsvilkår. Arbejdstiden er 160 timer om måneden. Vi bestræber os på, at alle har fri hver anden weekend. Med andre ord en god fast stilling med gode vilkår. Løn og pension efter overenskomst. Vi søger en medarbejder, der: Arbejder effektivt og struktureret og som kan arbejde selvstændigt. Har ordenssans og er detaljeorienteret. Hele tiden vil udvikle og forbedre sin kunnen Brænder for service og går forrest Vi kan tilbyde: En stilling, hvor der er plads til ambitioner. En arbejdsplads med gode kollegaer og en engageret ledelse. En god arbejdsplads, hvor man glæder sig til at komme på arbejde. Gode faste arbejdstider. Lyder stillingen som det rette for dig send en ansøgning til: casper.madsen@firsthotels.dk Til ansøgningen skal du kort beskrive dig selv som person og fortælle, hvorfor du søger lige netop dette job. Du skal vedhæfte dit CV, min. 2 job referencer fra servicebranchen samt et nyere billede af dig selv. Jeg ser frem til at høre fra dig. Med venlig hilsen Best regards Casper Madsen F B Manager FIRST HOTEL GRAND

Grand Hotel er Odenses klassiske hotel der siden 1897, har været samlingssted for Odenseborgene når livets store begivenheder skal fejres.

Restaurant Grand drives idag med et udpræget fokus på bevarelse af en klassisk og kompromisløs gastronomisk profil, hvor formålet er, at skabe kvalitetsoplevelser som var du tilbage i 1920’erne og 1930’erne.

Grand Hotel er blandt andet kendt for en række high-end arrangementer, som Grand Unplugged, The First Hotel Late Night Jazz Club, Stand Up Shows, musikarrangementer, Nytårs Galla og meget andet.

Alle events på Grand Hotel er gennemdesignede oplevelser, hvor kendte danske kunstnere indtager scenen, og bidrager til en helt igennem fantastisk aften, hvor gastronomi samt musik og fest går op i en højere enhed.

Grand Hotel er en del af Belvar, som er én af de førende hotelkæder i Europa, og repræsenterer op imod 70 hoteller i mere end 40 lande. Som del af Belvar har du muligheden for at udvikle dig selv og dine kompetencer i en international virksomhed i rivende vækst.

Talentfuld, selvstændig og initiativrig kok søges til fantastisk arbejdsplads.

Vil du arbejde på Grand Hotel, indgå i et socialt team med højt humør og en fri tone, og hvor omgivelserne på det smukke gamle hotel kun overgås af de bedste kolleger?

Som kok på Grand Hotel arbejder du på det fedeste hotel med 60 dygtige og engagerede kolleger – heraf 30 i F&B afdelingen. Du vil blive en del af en fantastisk kultur, hvor glæde, omtanke og innovation er vores kerneværdiger. Team ånd og fleksibilitet vægtes på samme højde som din kunnen.

Rigtig gode arbejdstider og arbejdsvilkår.

Arbejdstiden er 160 timer om måneden. Vi bestræber os på, at alle har fri hver anden weekend.

Med andre ord en god fast stilling med gode vilkår. Løn og pension efter overenskomst.

Vi søger en medarbejder, der:

  • Arbejder effektivt og struktureret og som kan arbejde selvstændigt.
  • Har ordenssans og er detaljeorienteret.
  • Hele tiden vil udvikle og forbedre sin kunnen
  • Brænder for service og går forrest

Vi kan tilbyde:

  • En stilling, hvor der er plads til ambitioner.
  • En arbejdsplads med gode kollegaer og en engageret ledelse.
  • En god arbejdsplads, hvor man glæder sig til at komme på arbejde.
  • Gode faste arbejdstider.

Lyder stillingen som det rette for dig send en ansøgning til:

casper.madsen@firsthotels.dk

Til ansøgningen skal du kort beskrive dig selv som person og fortælle, hvorfor du søger lige netop dette job. Du skal vedhæfte dit CV, min. 2 job referencer fra servicebranchen samt et nyere billede af dig selv.

Jeg ser frem til at høre fra dig.

Med venlig hilsen / Best regards Casper Madsen

F&B Manager

FIRST HOTEL GRAND

FIRST HOTEL GRANDOdense C2019-11-20T00:00:002019-12-31T00:00:00
330120842Faglært kokRobot All gårdens Slagter søger faglært kok til produktion og catering. Vi har stor fremgang i vores cateringafdeling, derfor søger vi en ny medarbejder. Vi er en moderne slagterbutik med stort fokus på butiksalg og catering ud af huset. Vi er 25 medarbejdere i butikken i Odense C og vore produktionslokaler i Odense S. Vores hold består af slagtere, slagterelever, kokke, smørrebrødsjomfruer og butikspersonale. Dine arbejdsopgaver bliver klargøring og gennemførsel af forskellige cateringselskaber samt produktion af færdigretter til vores slagterforretning. Du bliver en del af et team på 7 faglærte kokke. Svendebrev vil blive forlangt. Arbejdstid: Fuld tid, fri hver anden weekend. Arbejdstiden ligger mellem 7.00 - 18.00, mandag til lørdag. I travle perioder må der påregnes timer tidligere senere på dagen. Løn efter aftale. Start 1. december eller efter aftale. Ved os får du et godt job med masser af udfordringer. Der er mulighed for efteruddannelse. Vi tilbyder en stabil arbejdsplads med gode kollegaer og ordentlige forhold. Ansøgningen sendes skriftligt til: All gårdens Slagter All gade 34, 5000 Odense C eller på mail til: job@allegaardensslagter.dk

Allégårdens Slagter søger faglært kok til produktion og catering.

Vi har stor fremgang i vores cateringafdeling, derfor søger vi en ny medarbejder.

Vi er en moderne slagterbutik med stort fokus på butiksalg og catering ud af huset.

Vi er 25 medarbejdere i butikken i Odense C og vore produktionslokaler i Odense S.

Vores hold består af slagtere, slagterelever, kokke, smørrebrødsjomfruer og butikspersonale.

Dine arbejdsopgaver bliver klargøring og gennemførsel af forskellige cateringselskaber samt produktion af færdigretter til vores slagterforretning.

Du bliver en del af et team på 7 faglærte kokke. Svendebrev vil blive forlangt.

Arbejdstid: Fuld tid, fri hver anden weekend.

Arbejdstiden ligger mellem 7.00 - 18.00, mandag til lørdag. I travle perioder må der påregnes timer tidligere / senere på dagen.

Løn efter aftale.

Start 1. december eller efter aftale.

Ved os får du et godt job med masser af udfordringer. Der er mulighed for efteruddannelse.

Vi tilbyder en stabil arbejdsplads med gode kollegaer og ordentlige forhold.

Ansøgningen sendes skriftligt til: Allégårdens Slagter Allégade 34, 5000 Odense C eller på mail til: job@allegaardensslagter.dk

ALLEGÅRDENS SLAGTERFORRETNING A/SOdense C2019-11-08T00:00:002019-11-27T00:00:00
330107788Kok søgesRobot Kan du lide og lave god gammeldags mad fra bunden, er det netop dig vi søger. Du bliver en del af et dygtigt team med engagerede kollegaer i en spændende , travl og alsidig hverdag. Du bliver en del af og være med til at udlære vores elever, du besidder godt humør, faglige kompetancer især indenfor bagning og desserter. Du er kreativ og serviceminded. Vi tilbyder en fast stilling på 37 timer med tiltrædelse snarest muligt. Bogense Hotel ligger midt i hovedgaden i den 725 år gamle købstad, vi tilbyder en hyggelig restaurant med stort og varieret menukort, et godt køkken og engagerede kollegaer, der alle arbejder for at give vores gæster en god oplevelse. Vi afholder samtaler løbende. Send ansøgning til info@bogensehotel.dk Att. Benedikte Kaspersen tlf. 64 81 11 08

 

Kan du lide og lave god gammeldags mad fra bunden, er det netop dig vi søger.

Du bliver en del af et dygtigt team med engagerede kollegaer i en spændende , travl og alsidig hverdag.

Du bliver en del af og være med til at udlære vores elever, du besidder godt humør, faglige kompetancer især indenfor bagning og desserter.

Du er kreativ og serviceminded.

Vi tilbyder en fast stilling på 37 timer med tiltrædelse snarest muligt.

Bogense Hotel ligger midt i hovedgaden i den 725 år gamle købstad, vi tilbyder en hyggelig restaurant med stort og varieret menukort, et godt køkken og engagerede kollegaer, der alle arbejder for at give vores gæster en god oplevelse.

 

Vi afholder samtaler løbende.

Send ansøgning til info@bogensehotel.dk

Att. Benedikte Kaspersen tlf. 64 81 11 08

 

BOGENSE HOTEL V/TORKILD KASPERSENBogense2019-10-16T00:00:002019-12-09T00:00:00
330104354KokRobot Vi søger en fuldtids kok køkkenassistent eller cater til Cafe Under Uret Svendborg. Vi leder efter en arbejdsom og ansvarsbevidst person til vores travle køkken. Du er fleksibel, positiv og glad for udfordringer. Du har ordenssans, er detaljeorienteret og trives i et travlt miljø. Så har du lyst til at være en del af et fantastisk team, så send en ansøgning til kok@under-uret.com

Vi søger en fuldtids kok / køkkenassistent eller cater til Cafe Under Uret Svendborg. 

Vi leder efter en arbejdsom og ansvarsbevidst person til vores travle køkken.

Du er fleksibel, positiv og glad for udfordringer.

Du har ordenssans, er detaljeorienteret og trives i et travlt miljø.

Så har du lyst til at være en del af et fantastisk team, så send en ansøgning til kok@under-uret.com

 

Cafe Under uret ApSSvendborg2019-10-10T00:00:002019-12-03T00:00:00
330113745KokRobot Kok søges til Storebælt Sinatur Hotel & Konference Vil du være en del af en velfungerende virksomhed i vækst med gode værdier, attraktive personalegoder og Nyborgs bedste udsigt? Så er du måske den kok, vi mangler i vores køkken på Hotel Storebælt, der er en del af hotelkæden Sinatur Hotel & Konference, som netop er kåret til Danmarks Bedste Hotelkæde ved Danish Travel Awards. Her bliver du en del af et dedikeret team, der tænker kvalitet frem for kvantitet.Og det forventer vi også, at du gør. Uanset om maden skal serveres på en stor buffet til vores daglige konferencegæster eller som a la carte retter for private gæster og selskaber, går vi aldrig på kompromis med hverken smag eller æstetik. Gastronomi er en af de tre kerneværdier, der danner udgangspunktet for vores forretning. Og tidligere i år fik vi overrakt prisen for Bedste Madkoncept ved en stor branchemesse. Den titel skal du være med til at sikre, at vi lever op til. Hos os har du rig mulighed for at udfolde dine eksperimenterende og kreative sider og får stillet de absolut bedste råvarer til rådighed, som vi gerne handler lokalt og økologisk.Alle seks Sinatur-hoteller har nemlig, som den eneste danske hotelkæde, Det Økologiske Spisemærke i sølv, hvilket betyder, at 60-90 af vores mad- og drikkevarer er økologiske. En god arbejdsplads I Sinatur værner vi om vores medarbejdere. Vi ved, at I er vores absolut vigtigste ressource, og derfor arbejder vi meget målrettet med at skabe et godt arbejdsmiljø med plads til forskelligheder, fællesskab, fleksibilitet og individuel udvikling. Og vi har en målsætning om, at vi vil være Danmarks bedste arbejdsplads.Vi tilbyder en attraktiv lønpakke inkl. pensions- og sundhedsordning. Vil du vide mere? Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte køkkenchef Rasmus Tobias Lauritsen på rtla@sinatur.dk eller 6331 4949. Stillingen ønskes besat snarest muligt, og vi afholder samtaler løbende.Send din ansøgning til Rasmus på ovenstående mail eller ansøg via linket nedenfor. Om os Sinatur Hotel & Konference er en gruppe af seks unikke hoteller beliggende i naturskønne områder. Vi har høje ambitioner, når det kommer til at passe på naturen og drive en bæredygtig forretning. Vi har sat os en række ambitiøse mål på naturens vegne, der blandt andet betyder, at vi vil være CO2-positive og 100 affaldsfrie. En spændende rejse, som kun lige er begyndt, og som du får rig mulighed for at være en del af.Du kan læse mere om os på www.sinatur.dk.

Kok søges til Storebælt Sinatur Hotel & Konference

Vil du være en del af en velfungerende virksomhed i vækst med gode værdier, attraktive personalegoder og Nyborgs bedste udsigt? Så er du måske den kok, vi mangler i vores køkken på Hotel Storebælt, der er en del af hotelkæden Sinatur Hotel & Konference, som netop er kåret til Danmarks Bedste Hotelkæde ved Danish Travel Awards.

Her bliver du en del af et dedikeret team, der tænker kvalitet frem for kvantitet.Og det forventer vi også, at du gør. Uanset om maden skal serveres på en stor buffet til vores daglige konferencegæster eller som a la carte retter for private gæster og selskaber, går vi aldrig på kompromis med hverken smag eller æstetik.

Gastronomi er en af de tre kerneværdier, der danner udgangspunktet for vores forretning. Og tidligere i år fik vi overrakt prisen for "Bedste Madkoncept" ved en stor branchemesse. Den titel skal du være med til at sikre, at vi lever op til.

Hos os har du rig mulighed for at udfolde dine eksperimenterende og kreative sider og får stillet de absolut bedste råvarer til rådighed, som vi gerne handler lokalt og økologisk.Alle seks Sinatur-hoteller har nemlig, som den eneste danske hotelkæde, Det Økologiske Spisemærke i sølv, hvilket betyder, at 60-90 % af vores mad- og drikkevarer er økologiske.  

En god arbejdsplads

I Sinatur værner vi om vores medarbejdere. Vi ved, at I er vores absolut vigtigste ressource, og derfor arbejder vi meget målrettet med at skabe et godt arbejdsmiljø med plads til forskelligheder, fællesskab, fleksibilitet og individuel udvikling. Og vi har en målsætning om, at vi vil være Danmarks bedste arbejdsplads.Vi tilbyder en attraktiv lønpakke inkl. pensions- og sundhedsordning.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte køkkenchef Rasmus Tobias Lauritsen på rtla@sinatur.dk eller 6331 4949.  Stillingen ønskes besat snarest muligt, og vi afholder samtaler løbende.Send din ansøgning til Rasmus på ovenstående mail eller ansøg via linket nedenfor.

Om os                  

Sinatur Hotel & Konference er en gruppe af seks unikke hoteller beliggende i naturskønne områder. Vi har høje ambitioner, når det kommer til at passe på naturen og drive en bæredygtig forretning. Vi har sat os en række ambitiøse mål på naturens vegne, der blandt andet betyder, at vi vil være CO2-positive og 100 % affaldsfrie. En spændende rejse, som kun lige er begyndt, og som du får rig mulighed for at være en del af.Du kan læse mere om os på www.sinatur.dk.

Storebælt Sinatur Hotel & KonferenceNyborg2019-10-29T00:00:002019-11-25T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Frisk og dygtig kok søges på Grand Hotel, Odense

FIRST HOTEL GRAND

Odense C
Grand Hotel er Odenses klassiske hotel der siden 1897, har været samlingssted for Odenseborgene når livets store begivenheder skal fejres. Restaurant Grand drives idag med et udpræget fokus på bevarelse af en klassisk og kompromisløs gastronomisk pr...
Indrykket:20. november 2019
Udløbsdato:31. december 2019

Faglært kok

ALLEGÅRDENS SLAGTERFORRETNING A/S

Odense C
All gårdens Slagter søger faglært kok til produktion og catering. Vi har stor fremgang i vores cateringafdeling, derfor søger vi en ny medarbejder. Vi er en moderne slagterbutik med stort fokus på butiksalg og catering ud af huset. Vi er 25 medarbej...
Indrykket:8. november 2019
Udløbsdato:27. november 2019

Kok søges

BOGENSE HOTEL V/TORKILD KASPERSEN

Bogense
Kan du lide og lave god gammeldags mad fra bunden, er det netop dig vi søger. Du bliver en del af et dygtigt team med engagerede kollegaer i en spændende , travl og alsidig hverdag. Du bliver en del af og være med til at udlære vores elever, du besi...
Indrykket:16. oktober 2019
Udløbsdato:9. december 2019

Kok

Cafe Under uret ApS

Svendborg
Vi søger en fuldtids kok køkkenassistent eller cater til Cafe Under Uret Svendborg. Vi leder efter en arbejdsom og ansvarsbevidst person til vores travle køkken. Du er fleksibel, positiv og glad for udfordringer. Du har ordenssans, er detaljeoriente...
Indrykket:10. oktober 2019
Udløbsdato:3. december 2019

Kok

Storebælt Sinatur Hotel & Konference

Nyborg
Kok søges til Storebælt Sinatur Hotel & Konference Vil du være en del af en velfungerende virksomhed i vækst med gode værdier, attraktive personalegoder og Nyborgs bedste udsigt? Så er du måske den kok, vi mangler i vores køkken på Hotel Storebælt, ...
Indrykket:29. oktober 2019
Udløbsdato:25. november 2019