Ambitiøs souschef med potentiale til køkkenchef

Er du faglært kok, den fødte leder og kan du arbejde med på alle partier i køkkenet? Brænder du for at lave lækker, sund og varieret mad fra bunden? Og sætter du pris på at have tid til familien? Så er det måske dig, der skal være ny souschef i vores personalekantine i København S?

Tiltrædelse: 26. august 2019
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Sådan er Fazer

Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne, laver vi mad fra bunden.

Du brænder for både mad og service

Du er en ambitiøs og nytænkende kok, der brænder for at lede kollegaer og som elsker at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer – lokale og i sæson. Du ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig. Du ser frem til at glæde de samme gæster med variation, ny smag, inspiration og sund mad – hver dag!

Hvad indebærer sådan et job…
Glæd dig til et anderledes job med plads til familie, udvikling og høje faglige ambitioner:

  • Fast stilling på fuld tid. Mandag til fredag fra kl. 06.30 - 14.30 - i sjældne tilfælde kan der være aften og weekend arbejde
  • Dine primære opgaver består bl.a. af daglig produktion af mad på det varme parti, opgavestyring, kontrol af buffet, menuplanlægning, bestilling af varer, forskellige ansvarsområder for køkkenet mm.
  • Du får masser af udfordringer og mulighed for at udvikle dig og avancere
  • Du evner at se muligheder og løsninger i hverdagen - at tænke ud af boksen og kunne skabe noget nyt - men samtidig er du også skarp til det klassiske, hvor din kreativitet er med til at sætte et varieret, sundt og altid indbydende præg på buffeten – og udvikle vores tilbud til gæsterne
  • Du giver gerne en hånd med ved alle de øvrige opgaver, vi er fælles om: lageroptælling, egenkontrol, oprydning, rengøring m.v.
  • Du er stolt over at arbejde med bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd

Kort og godt om dig og dit nye job

  • Du har erfaring som kok – gerne fra kantinebranchen ?
  • ?Du forstår at skabe overblik og ved, at samarbejde er vejen frem!
  • ?Du har en positiv og hjælpsom indstilling til tingene og er en fleksibel og kommunikativ stærk teamplayer?
  • Du har ledelsesforståelse og lyst til at håndtere planlægning af teamets opgaver
  • Du er ambitiøs og vil gerne udvikle dig fagligt og personligt - og det er en fordel hvis du allerede har ledererfaring
  • Du har en forståelse for at holde struktur og orden, samt hjælpe kolleger med at planlægge deres opgaver
  • Du er en god, serviceminded kollega, som gerne arbejder på tværs af de områder, hvor teamet arbejder
  • Du medbringer godt humør, selvstændighed, og du tør tage ansvar - og så er du god til at motivere og inspirere dine kolleger
  • Du glæder dig til at lytte til gæsternes ønsker og værdsætter deres mening


Sådan er din nye arbejdsplads
I køkkenet er vi 10 medarbejdere, som dagligt serverer mad til ca. 1000 gæster. Vi lægger vægt på både maden og den gode service. Vi er en stor enhed med mange spændende udfordringer og en travl hverdag. Team-ånden er frisk, glad og altid med en god tone. Vi arbejder sammen og hjælper hinanden med de forskellige opgaver – til gavn for vores kunde, vores gæster og forretningen.

Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen.

Tiltrædelse: 26. august 2019
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Ansøgning: Du søger jobbet ved at klikke på "Søg stillingen" nederst i denne annonce. Følg os også på Facebook og Instagram ved at søge på @fazerfoodservicesdk


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330044436Phoenix-d33cc2d312019-06-17T00:00:00Ambitiøs souschef med potentiale til køkkenchef

Er du faglært kok, den fødte leder og kan du arbejde med på alle partier i køkkenet? Brænder du for at lave lækker, sund og varieret mad fra bunden? Og sætter du pris på at have tid til familien? Så er det måske dig, der skal være ny souschef i vores personalekantine i København S?

Tiltrædelse: 26. august 2019
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Sådan er Fazer

Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne, laver vi mad fra bunden.

Du brænder for både mad og service

Du er en ambitiøs og nytænkende kok, der brænder for at lede kollegaer og som elsker at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer – lokale og i sæson. Du ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig. Du ser frem til at glæde de samme gæster med variation, ny smag, inspiration og sund mad – hver dag!

Hvad indebærer sådan et job…
Glæd dig til et anderledes job med plads til familie, udvikling og høje faglige ambitioner:

  • Fast stilling på fuld tid. Mandag til fredag fra kl. 06.30 - 14.30 - i sjældne tilfælde kan der være aften og weekend arbejde
  • Dine primære opgaver består bl.a. af daglig produktion af mad på det varme parti, opgavestyring, kontrol af buffet, menuplanlægning, bestilling af varer, forskellige ansvarsområder for køkkenet mm.
  • Du får masser af udfordringer og mulighed for at udvikle dig og avancere
  • Du evner at se muligheder og løsninger i hverdagen - at tænke ud af boksen og kunne skabe noget nyt - men samtidig er du også skarp til det klassiske, hvor din kreativitet er med til at sætte et varieret, sundt og altid indbydende præg på buffeten – og udvikle vores tilbud til gæsterne
  • Du giver gerne en hånd med ved alle de øvrige opgaver, vi er fælles om: lageroptælling, egenkontrol, oprydning, rengøring m.v.
  • Du er stolt over at arbejde med bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd

Kort og godt om dig og dit nye job

  • Du har erfaring som kok – gerne fra kantinebranchen ?
  • ?Du forstår at skabe overblik og ved, at samarbejde er vejen frem!
  • ?Du har en positiv og hjælpsom indstilling til tingene og er en fleksibel og kommunikativ stærk teamplayer?
  • Du har ledelsesforståelse og lyst til at håndtere planlægning af teamets opgaver
  • Du er ambitiøs og vil gerne udvikle dig fagligt og personligt - og det er en fordel hvis du allerede har ledererfaring
  • Du har en forståelse for at holde struktur og orden, samt hjælpe kolleger med at planlægge deres opgaver
  • Du er en god, serviceminded kollega, som gerne arbejder på tværs af de områder, hvor teamet arbejder
  • Du medbringer godt humør, selvstændighed, og du tør tage ansvar - og så er du god til at motivere og inspirere dine kolleger
  • Du glæder dig til at lytte til gæsternes ønsker og værdsætter deres mening


Sådan er din nye arbejdsplads
I køkkenet er vi 10 medarbejdere, som dagligt serverer mad til ca. 1000 gæster. Vi lægger vægt på både maden og den gode service. Vi er en stor enhed med mange spændende udfordringer og en travl hverdag. Team-ånden er frisk, glad og altid med en god tone. Vi arbejder sammen og hjælper hinanden med de forskellige opgaver – til gavn for vores kunde, vores gæster og forretningen.

Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen.

Tiltrædelse: 26. august 2019
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Ansøgning: Du søger jobbet ved at klikke på "Søg stillingen" nederst i denne annonce. Følg os også på Facebook og Instagram ved at søge på @fazerfoodservicesdk

Er du faglært kok, den fødte leder og kan du arbejde med på alle partier i køkkenet? Brænder du for at lave lækker, sund og varieret mad fra bunden? Og sætter du pris på at have tid til familien? Så er det måske dig, der skal være ny souschef i vores personalekantine i København S? Tiltrædelse: 26. august 2019 Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt Sådan er Fazer Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne, laver vi mad fra bunden. Du brænder for både mad og service Du er en ambitiøs og nytænkende kok, der brænder for at lede kollegaer og som elsker at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer lokale og i sæson. Du ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig. Du ser frem til at glæde de samme gæster med variation, ny smag, inspiration og sund mad hver dag! Hvad indebærer sådan et job Glæd dig til et anderledes job med plads til familie, udvikling og høje faglige ambitioner: Fast stilling på fuld tid. Mandag til fredag fra kl. 06.30 - 14.30 - i sjældne tilfælde kan der være aften og weekend arbejde Dine primære opgaver består bl.a. af daglig produktion af mad på det varme parti, opgavestyring, kontrol af buffet, menuplanlægning, bestilling af varer, forskellige ansvarsområder for køkkenet mm. Du får masser af udfordringer og mulighed for at udvikle dig og avancere Du evner at se muligheder og løsninger i hverdagen - at tænke ud af boksen og kunne skabe noget nyt - men samtidig er du også skarp til det klassiske, hvor din kreativitet er med til at sætte et varieret, sundt og altid indbydende præg på buffeten og udvikle vores tilbud til gæsterne Du giver gerne en hånd med ved alle de øvrige opgaver, vi er fælles om: lageroptælling, egenkontrol, oprydning, rengøring m.v. Du er stolt over at arbejde med bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd Kort og godt om dig og dit nye job Du har erfaring som kok gerne fra kantinebranchen ? ?Du forstår at skabe overblik og ved, at samarbejde er vejen frem! ?Du har en positiv og hjælpsom indstilling til tingene og er en fleksibel og kommunikativ stærk teamplayer? Du har ledelsesforståelse og lyst til at håndtere planlægning af teamets opgaver Du er ambitiøs og vil gerne udvikle dig fagligt og personligt - og det er en fordel hvis du allerede har ledererfaring Du har en forståelse for at holde struktur og orden, samt hjælpe kolleger med at planlægge deres opgaver Du er en god, serviceminded kollega, som gerne arbejder på tværs af de områder, hvor teamet arbejder Du medbringer godt humør, selvstændighed, og du tør tage ansvar - og så er du god til at motivere og inspirere dine kolleger Du glæder dig til at lytte til gæsternes ønsker og værdsætter deres mening Sådan er din nye arbejdsplads I køkkenet er vi 10 medarbejdere, som dagligt serverer mad til ca. 1000 gæster. Vi lægger vægt på både maden og den gode service. Vi er en stor enhed med mange spændende udfordringer og en travl hverdag. Team-ånden er frisk, glad og altid med en god tone. Vi arbejder sammen og hjælper hinanden med de forskellige opgaver til gavn for vores kunde, vores gæster og forretningen. Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen. Tiltrædelse: 26. august 2019 Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt Ansøgning: Du søger jobbet ved at klikke på Søg stillingen nederst i denne annonce. Følg os også på Facebook og Instagram ved at søge på @fazerfoodservicesdk11jobnetd33cc2d3100000000000aDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-08-12T00:00:000000http://www.fazerfoodservices.com/da/medarbejdere/ledige-stillinger-hos-fazer/?hr=show-job/451750EuropaDanmarkFyn & Sydfynske øerFynOdense3548309Fazer Food Services A/S11Karen Blixensvej 62300København SDKDanmark0DKDanmarkDKDanmark8Fuldtid46Permanent779288JobNet5005691500569110017-06-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=d33cc2d3https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=d33cc2d3https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=d33cc2d3&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=d33cc2d3&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButton1Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration362104127noreply@ofir.comDKDanmarkDKDanmark330044428Ambitiøs souschef med potentiale til køkkenchefRobot Er du faglært kok, den fødte leder og kan du arbejde med på alle partier i køkkenet? Brænder du for at lave vegetarisk lækker og sund mad fra bunden? Og sætter du pris på at have tid til familien? Så er det måske dig, der skal være ny souschef i vores personalekantine i København? Tiltrædelse: 26. august 2019 Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt Sådan er Fazer Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne, laver vi mad fra bunden. Du brænder for både mad og service Du er en ambitiøs og nytænkende kok, der brænder for at lede kollegaer og som elsker at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer lokale og i sæson. Du ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig. Du ser frem til at glæde de samme gæster med variation, ny smag, inspiration og sund mad hver dag! Hvad indebærer sådan et job Glæd dig til et anderledes job med plads til familie, udvikling og høje faglige ambitioner: Fast stilling på fuld tid. Mandag til fredag fra kl. 06.30 - 14.30 - i sjældne tilfælde kan der være aften og weekend arbejde Dine primære opgaver består af madlavning på det vegetariske varme og kolde parti, menuplanlægning, varebestilling, egenkontrol mm. Det er vigtigt at du er interesseret i det vegetariske køkken og alle dets spændende udfordringer, da det er vores fokus Du får masser af udfordringer og mulighed for at udvikle dig og avancere Du evner at se muligheder og løsninger i hverdagen - at tænke ud af boksen og kunne skabe noget nyt - men samtidig er du også skarp til det klassiske, hvor din kreativitet er med til at sætte et varieret, sundt og altid indbydende præg på buffeten og udvikle vores tilbud til gæsterne Du giver gerne en hånd med ved alle de øvrige opgaver, vi er fælles om: lageroptælling, egenkontrol, oprydning, rengøring m.v. Du er stolt over at arbejde med bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd Kort og godt om dig og dit nye job Du har erfaring som kok og erfaring indenfor det vegetariske køkken? ?Du forstår at skabe overblik og ved at samarbejde er vejen frem! ?Du kan indgå i et mindre team hvor der er fokus på udvikling og kreativitet ?Du har en positiv og hjælpsom indstilling til tingene og er en fleksibel og kommunikativ stærk teamplayer? Du har ledelsesforståelse og lyst til at håndtere planlægning af teamets opgaver Du er ambitiøs og vil gerne udvikle dig fagligt og personligt - og det er en fordel hvis du allerede har ledererfaring Du er en god, serviceminded kollega, som gerne arbejder på tværs af de områder, hvor teamet arbejder Du medbringer godt humør, selvstændighed, og du tør tage ansvar - og så er du god til at motivere og inspirere dine kolleger Du glæder dig til at lytte til gæsternes ønsker og værdsætter deres mening Sådan er din nye arbejdsplads I køkkenet er vi 5 medarbejdere, som dagligt serverer mad til ca. 300-600 gæster. Vi lægger vægt på både maden og den gode service. Vi er en enhed med mange spændende udfordringer og en travl hverdag. Team-ånden er frisk, glad og altid med en god tone. Vi arbejder sammen og hjælper hinanden med de forskellige opgaver til gavn for vores kunde, vores gæster og forretningen. Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen. Tiltrædelse: 26. august 2019 Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt Ansøgning: Du søger jobbet ved at klikke på Søg stillingen nederst i denne annonce. Følg os også på Facebook og Instagram ved at søge på @fazerfoodservicesdk

Er du faglært kok, den fødte leder og kan du arbejde med på alle partier i køkkenet? Brænder du for at lave vegetarisk lækker og sund mad fra bunden? Og sætter du pris på at have tid til familien? Så er det måske dig, der skal være ny souschef i vores personalekantine i København?

Tiltrædelse: 26. august 2019
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Sådan er Fazer

Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne, laver vi mad fra bunden.

Du brænder for både mad og service

Du er en ambitiøs og nytænkende kok, der brænder for at lede kollegaer og som elsker at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer – lokale og i sæson. Du ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig. Du ser frem til at glæde de samme gæster med variation, ny smag, inspiration og sund mad – hver dag!

Hvad indebærer sådan et job…
Glæd dig til et anderledes job med plads til familie, udvikling og høje faglige ambitioner:

  • Fast stilling på fuld tid. Mandag til fredag fra kl. 06.30 - 14.30 - i sjældne tilfælde kan der være aften og weekend arbejde
  • Dine primære opgaver består af madlavning på det vegetariske varme og kolde parti, menuplanlægning, varebestilling, egenkontrol mm.
  • Det er vigtigt at du er interesseret i det vegetariske køkken og alle dets spændende udfordringer, da det er vores fokus
  • Du får masser af udfordringer og mulighed for at udvikle dig og avancere
  • Du evner at se muligheder og løsninger i hverdagen - at tænke ud af boksen og kunne skabe noget nyt - men samtidig er du også skarp til det klassiske, hvor din kreativitet er med til at sætte et varieret, sundt og altid indbydende præg på buffeten – og udvikle vores tilbud til gæsterne
  • Du giver gerne en hånd med ved alle de øvrige opgaver, vi er fælles om: lageroptælling, egenkontrol, oprydning, rengøring m.v.
  • Du er stolt over at arbejde med bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd

Kort og godt om dig og dit nye job

  • Du har erfaring som kok – og erfaring indenfor det vegetariske køkken?
  • ?Du forstår at skabe overblik og ved at samarbejde er vejen frem!
  • ?Du kan indgå i et mindre team hvor der er fokus på udvikling og kreativitet
  • ?Du har en positiv og hjælpsom indstilling til tingene og er en fleksibel og kommunikativ stærk teamplayer?
  • Du har ledelsesforståelse og lyst til at håndtere planlægning af teamets opgaver
  • Du er ambitiøs og vil gerne udvikle dig fagligt og personligt - og det er en fordel hvis du allerede har ledererfaring
  • Du er en god, serviceminded kollega, som gerne arbejder på tværs af de områder, hvor teamet arbejder
  • Du medbringer godt humør, selvstændighed, og du tør tage ansvar - og så er du god til at motivere og inspirere dine kolleger
  • Du glæder dig til at lytte til gæsternes ønsker og værdsætter deres mening


Sådan er din nye arbejdsplads
I køkkenet er vi 5 medarbejdere, som dagligt serverer mad til ca. 300-600 gæster. Vi lægger vægt på både maden og den gode service. Vi er en enhed med mange spændende udfordringer og en travl hverdag. Team-ånden er frisk, glad og altid med en god tone. Vi arbejder sammen og hjælper hinanden med de forskellige opgaver – til gavn for vores kunde, vores gæster og forretningen.

Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen.

Tiltrædelse: 26. august 2019
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Ansøgning: Du søger jobbet ved at klikke på "Søg stillingen" nederst i denne annonce. Følg os også på Facebook og Instagram ved at søge på @fazerfoodservicesdk

Fazer Food Services A/SKøbenhavn S2019-06-17T00:00:002019-08-12T00:00:00
330044157kok søges til Blommenslyst KroRobot Blommenslyst kro søger en faglært kok med tiltrædelse d.1 8 - 2019. Du skal indgå i et lille team der består at en køkkenchef, en lærling, en køkkenassistent og så dig. Vi køre store som små selskaber ind og ud af huset samt a la carte restauranten. Hvor vi køre klassiske danske retter samt lidt finere mad. Krav Kan tage ansvar Har selskabs erfaring Kreativ Pligt opfyldende Fleksibel God kollega Opfylder du disse krav og har lyst til at være en del af vores team. Så send en ansøgning til info@blommenslyst-kro.dk vi ser frem til at høre fra dig.

 

 

Blommenslyst kro søger en faglært kok med tiltrædelse d.1/8 - 2019.

Du skal indgå i et lille team der består at en køkkenchef, en lærling, en køkkenassistent og så dig. Vi køre store som små selskaber ind og ud af huset samt a la carte restauranten. Hvor vi køre klassiske danske retter samt lidt finere mad.

 

Krav

  • Kan tage ansvar
  • Har selskabs erfaring
  • Kreativ
  • Pligt opfyldende
  • Fleksibel
  • God kollega

 

Opfylder du disse krav og har lyst til at være en del af vores team.

Så send en ansøgning til info@blommenslyst-kro.dk   vi ser frem til at høre fra dig.

 

Blommenslyst Kro ApSBlommenslyst2019-06-19T00:00:002019-07-31T00:00:00
330032539Ambitiøs souschef med godt overblikRobot Er du faglært kok, den fødte leder og kan du arbejde med på alle partier i køkkenet? Brænder du for at lave lækker, sund og varieret mad fra bunden? Og sætter du pris på at have tid til familien? Så er det måske dig, der skal være ny souschef i vores personalekantine i Lyngby! Tiltrædelse: Hurtigst muligt Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt Sådan er Fazer Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne, laver vi mad fra bunden. Du brænder for både mad og service Du er en ambitiøs og nytænkende kok, der brænder for at lede kollegaer og som elsker at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer lokale og i sæson. Du ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig. Du ser frem til at glæde de samme gæster med variation, ny smag, inspiration og sund mad hver dag! Hvad indebærer sådan et job Glæd dig til et anderledes job med plads til familie, udvikling og høje faglige ambitioner: Fast stilling på fuld tid. Mandag til fredag fra kl. 07.00-15.00 Dine primære opgaver består bl.a. af daglig produktion af mad på både det varme og det kolde parti, opgavestyring, kontrol af buffet, bestilling af varer mm. Du får masser af udfordringer og mulighed for at udvikle dig og avancere Der er mange forskellige opgaver, inden for varmt, lunt, koldt, salat, pålæg, kreativ anretning, klassisk smørrebrød kort sagt: Alt det, du har lært og elsker. Du evner at se muligheder og løsninger i hverdagen - at tænke ud af boksen og kunne skabe noget nyt - men samtidig er du også skarp til det klassiske, hvor din kreativitet er med til at sætte et varieret, sundt og altid indbydende præg på buffeten og udvikle vores tilbud til gæsterne Du giver gerne en hånd med ved alle de øvrige opgaver, vi er fælles om: lageroptælling, egenkontrol, oprydning, rengøring m.v. Du er stolt over at arbejde med bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd Kort og godt om dig og dit nye job Du har erfaring som kok gerne fra kantinebranchen eller a la carte? ?Du har en positiv og hjælpsom indstilling til tingene og er en fleksibel og kommunikativ stærk teamplayer? Du har ledelsesforståelse og lyst til at håndtere planlægning af teamets opgaver Du er ambitiøs og vil gerne udvikle dig fagligt og personligt - og det er en fordel hvis du allerede har ledererfaring Du har stor erfaring med at håndtere sæsonens friske råvarer Du er kreativ både hvad angår tilberedning og anretning Du evner at holde et godt overblik i dagens og ugens opgaver Du har en forståelse for at holde struktur og orden, samt hjælpe kolleger med at planlægge deres opgaver Du er en god, serviceminded kollega, som gerne arbejder på tværs af de områder, hvor teamet arbejder Du medbringer godt humør, selvstændighed, og du tør tage ansvar - og så er du god til at motivere og inspirere dine kolleger Du glæder dig til at lytte til gæsternes ønsker og værdsætter deres mening Sådan er din nye arbejdsplads I køkkenet er vi 6 medarbejdere, som dagligt serverer mad til ca. 400-500 gæster. Vi lægger vægt på både maden og den gode service. Team-ånden er frisk, glad og altid med en god tone. Vi arbejder sammen og hjælper hinanden med de forskellige opgaver til gavn for vores kunde, vores gæster og forretningen. Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen. Tiltrædelse: Hurtigst muligt Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt Ansøgning: Du søger jobbet ved at klikke på Søg stillingen nederst i denne annonce. Følg os også på Facebook ved at søge på @fazerfoodservicesdk

Er du faglært kok, den fødte leder og kan du arbejde med på alle partier i køkkenet? Brænder du for at lave lækker, sund og varieret mad fra bunden? Og sætter du pris på at have tid til familien? Så er det måske dig, der skal være ny souschef i vores personalekantine i Lyngby!

Tiltrædelse: Hurtigst muligt
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Sådan er Fazer

Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne, laver vi mad fra bunden.

Du brænder for både mad og service

Du er en ambitiøs og nytænkende kok, der brænder for at lede kollegaer og som elsker at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer – lokale og i sæson. Du ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig. Du ser frem til at glæde de samme gæster med variation, ny smag, inspiration og sund mad – hver dag!

Hvad indebærer sådan et job…
Glæd dig til et anderledes job med plads til familie, udvikling og høje faglige ambitioner:

  • Fast stilling på fuld tid. Mandag til fredag fra kl. 07.00-15.00
  • Dine primære opgaver består bl.a. af daglig produktion af mad på både det varme og det kolde parti, opgavestyring, kontrol af buffet, bestilling af varer mm.
  • Du får masser af udfordringer og mulighed for at udvikle dig og avancere
  • Der er mange forskellige opgaver, inden for varmt, lunt, koldt, salat, pålæg, kreativ anretning, klassisk smørrebrød – kort sagt: Alt det, du har lært og elsker.
  • Du evner at se muligheder og løsninger i hverdagen - at tænke ud af boksen og kunne skabe noget nyt - men samtidig er du også skarp til det klassiske, hvor din kreativitet er med til at sætte et varieret, sundt og altid indbydende præg på buffeten – og udvikle vores tilbud til gæsterne
  • Du giver gerne en hånd med ved alle de øvrige opgaver, vi er fælles om: lageroptælling, egenkontrol, oprydning, rengøring m.v.
  • Du er stolt over at arbejde med bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd

Kort og godt om dig og dit nye job

  • Du har erfaring som kok – gerne fra kantinebranchen eller a la carte?
  • ?Du har en positiv og hjælpsom indstilling til tingene og er en fleksibel og kommunikativ stærk teamplayer?
  • Du har ledelsesforståelse og lyst til at håndtere planlægning af teamets opgaver
  • Du er ambitiøs og vil gerne udvikle dig fagligt og personligt - og det er en fordel hvis du allerede har ledererfaring
  • Du har stor erfaring med at håndtere sæsonens friske råvarer
  • Du er kreativ både hvad angår tilberedning og anretning
  • Du evner at holde et godt overblik i dagens og ugens opgaver
  • Du har en forståelse for at holde struktur og orden, samt hjælpe kolleger med at planlægge deres opgaver
  • Du er en god, serviceminded kollega, som gerne arbejder på tværs af de områder, hvor teamet arbejder
  • Du medbringer godt humør, selvstændighed, og du tør tage ansvar - og så er du god til at motivere og inspirere dine kolleger

Du glæder dig til at lytte til gæsternes ønsker og værdsætter deres mening

Sådan er din nye arbejdsplads
I køkkenet er vi 6 medarbejdere, som dagligt serverer mad til ca. 400-500 gæster. Vi lægger vægt på både maden og den gode service. Team-ånden er frisk, glad og altid med en god tone. Vi arbejder sammen og hjælper hinanden med de forskellige opgaver – til gavn for vores kunde, vores gæster og forretningen.

Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen.

Tiltrædelse: Hurtigst muligt
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Ansøgning: Du søger jobbet ved at klikke på "Søg stillingen" nederst i denne annonce. Følg os også på Facebook ved at søge på @fazerfoodservicesdk

Fazer Food Services A/SKgs. Lyngby2019-05-27T00:00:002019-07-25T00:00:00
330046180Vi søger en Event kok til vores event afdeling - er det dig?Robot JOBANNONCE Vi søger en kok til vores Event afdeling Kai Thor Event Food. Kai Thor Company Food er sund og inspirerende mad, der gør en forskel på jobbet. Vores køkken flytter grænser og forsøger konstant at skabe madoplevelser på ny og original vis. Kai Thor A S beskæftiger i dag ca. 50 fultidsansatte medarbejdere fordelt på køkken, lager logistik og administration. Kai Thor A S har i mere end 40 år leveret oplevelser til det danske erhvervsliv. Er du vores nye Event Kok og trives du i en alsidig og afvekslede hverdag med sparring og fart? Har du lyst til at jonglere med mange forskellige bolde? Har du lyst til at arbejde i et ærligt køkken, hvor kundens ønsker og behov altid er i fokus. Kan du udfordre os og vores kunder med kreativitet og nye indgangsvinkler gastronomisk så er du måske den rette til jobbet, hvor få dage ligner hinanden. Jobbet kræver, at du besidder evnen til at bevare overblikket i alle situationer, og det er en fordel, hvis du har erfaring fra drift af storkøkken, catering, events eller lign. Løn forhold: Fastansættelse på fuldtid, opstart efter aftale. Attraktivt arbejdsmiljø. Gode kollegiale relationer. Løn og vilkår der matcher dine kvalifikationer resultater. Kørekort er et must. Reference til køkkenchefen for Kai Thor Event Food. Kai Thor A S har køkken, lager og administration på Rolundvej 1, Odense S. Opgaver: Udvikling af unikke menu- og sortimentsoplevelser Produktion Afvikling af events (service) Planlægning Kalkulationer Indkøb Vores forventninger til dig - personligt og fagligt: Du har en klar holdning, er kreativ, har overblik og kærlighed til håndværket Tanke på madspild Arbejder effektivt og struktureret og har respekt for intern tid Du er selvstændig, motiverende, fleksibel, udadvendt, ansvarsbevist og ambitiøs Du er garant for- og motiveres af, at skabe gastronomiske oplevelser Du er med til at skabe glæde blandt kollegaer og kan lide at være en del af et team Vores værdier, holdninger og drømme: Mad der bevæger - et dedikeret fagligt dygtigt team med klare holdninger til mad og Gastronomi Sundhed, vi arbejder med gastronomi og sundhed er også, hvad vi spiser Socialt bevidst virksomhed med respekt og ansvar for den verden vi lever i Fleksibilitet værdsættes af vores kunder - vores eksistens er bygget på glade og tilfredse kunder Kvalitet og produktudvikling er vores varemærke - og vil altid have vores fokus Send din ansøgning med data og gerne din drøm for din fremtidige arbejdsplads pr. mail til: job@kaithor.dk mærket: Event kok i emnefeltet. Vi har travlt og forventer derfor hurtig respons samtaler vil blive afholdt løbende. Se mere på www.kaithor.dk

JOBANNONCE

Vi søger en kok til vores Event afdeling – Kai Thor Event Food.

Kai Thor Company Food er sund og inspirerende mad, der gør en forskel på jobbet. Vores køkken flytter grænser og forsøger konstant at skabe madoplevelser på ny og original vis. Kai Thor A/S beskæftiger i dag ca. 50 fultidsansatte medarbejdere fordelt på køkken, lager/logistik og administration. Kai Thor A/S har i mere end 40 år leveret oplevelser til det danske erhvervsliv.

Er du vores nye Event Kok – og trives du i en alsidig og afvekslede hverdag med sparring og fart? Har du lyst til at jonglere med mange forskellige bolde? Har du lyst til at arbejde i et ærligt køkken, hvor kundens ønsker og behov altid er i fokus. Kan du udfordre os og vores kunder med kreativitet og nye indgangsvinkler gastronomisk – så er du måske den rette til jobbet, hvor få dage ligner hinanden.

Jobbet kræver, at du besidder evnen til at bevare overblikket i alle situationer, og det er en fordel, hvis du har erfaring fra drift af storkøkken, catering, events eller lign.

Løn/forhold:

  • Fastansættelse på fuldtid, opstart efter aftale.
  • Attraktivt arbejdsmiljø.
  • Gode kollegiale relationer.
  • Løn og vilkår der matcher dine kvalifikationer/resultater.
  • Kørekort er et must.
  • Reference til køkkenchefen for Kai Thor Event Food.
  • Kai Thor A/S har køkken, lager og administration på Rolundvej 1, Odense S.

 

Opgaver:

  • Udvikling af unikke menu- og sortimentsoplevelser
  • Produktion
  • Afvikling af events (service)
  • Planlægning
  • Kalkulationer
  • Indkøb

 

Vores forventninger til dig - personligt og fagligt:

  • Du har en klar holdning, er kreativ, har overblik og kærlighed til håndværket
  • Tanke på madspild
  • Arbejder effektivt og struktureret og har respekt for intern tid
  • Du er selvstændig, motiverende, fleksibel, udadvendt, ansvarsbevist og ambitiøs
  • Du er garant for- og motiveres af, at skabe gastronomiske oplevelser
  • Du er med til at skabe glæde blandt kollegaer og kan lide at være en del af et team

 

Vores værdier, holdninger og drømme:

  • Mad der bevæger - et dedikeret fagligt dygtigt team med klare holdninger til mad og Gastronomi
  • Sundhed, vi arbejder med gastronomi – og sundhed er også, hvad vi spiser
  • Socialt bevidst virksomhed med respekt og ansvar for den verden vi lever i
  • Fleksibilitet værdsættes af vores kunder - vores eksistens er bygget på glade og tilfredse kunder
  • Kvalitet og produktudvikling er vores varemærke - og vil altid have vores fokus

 

Send din ansøgning med data og gerne din drøm for din fremtidige arbejdsplads pr. mail til: job@kaithor.dk mærket: ”Event kok” i emnefeltet.  Vi har travlt og forventer derfor hurtig respons – samtaler vil blive afholdt løbende. Se mere på www.kaithor.dk

KAI THOR CATERING A/SOdense S2019-06-19T00:00:002019-08-14T00:00:00
330048368KokRobot søger 2 Kok til båd køkken : Krav: - Stabil - Erfaring fra japansk køkken er en fordel. - Kan godt lide at arbejde i travlt situationer - Tiltrædelse: snarest 5000@hamasushi.dk

 

søger  2 Kok til båd   køkken :

Krav:

- Stabil - Erfaring fra japansk køkken er en fordel. -  Kan godt lide at arbejde i travlt situationer - 

Tiltrædelse: snarest

5000@hamasushi.dk

Hama Sushi ApSOdense C2019-06-24T00:00:002019-08-19T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Ambitiøs souschef med potentiale til køkkenchef

Fazer Food Services A/S

København S
Er du faglært kok, den fødte leder og kan du arbejde med på alle partier i køkkenet? Brænder du for at lave vegetarisk lækker og sund mad fra bunden? Og sætter du pris på at have tid til familien? Så er det måske dig, der skal være ny souschef i vor...
Indrykket:17. juni 2019
Udløbsdato:12. august 2019

kok søges til Blommenslyst Kro

Blommenslyst Kro ApS

Blommenslyst
Blommenslyst kro søger en faglært kok med tiltrædelse d.1 8 - 2019. Du skal indgå i et lille team der består at en køkkenchef, en lærling, en køkkenassistent og så dig. Vi køre store som små selskaber ind og ud af huset samt a la carte restauranten....
Indrykket:19. juni 2019
Udløbsdato:31. juli 2019

Ambitiøs souschef med godt overblik

Fazer Food Services A/S

Kgs. Lyngby
Er du faglært kok, den fødte leder og kan du arbejde med på alle partier i køkkenet? Brænder du for at lave lækker, sund og varieret mad fra bunden? Og sætter du pris på at have tid til familien? Så er det måske dig, der skal være ny souschef i vore...
Indrykket:27. maj 2019
Udløbsdato:25. juli 2019

Vi søger en Event kok til vores event afdeling - er det dig?

KAI THOR CATERING A/S

Odense S
JOBANNONCE Vi søger en kok til vores Event afdeling Kai Thor Event Food. Kai Thor Company Food er sund og inspirerende mad, der gør en forskel på jobbet. Vores køkken flytter grænser og forsøger konstant at skabe madoplevelser på ny og original vis....
Indrykket:19. juni 2019
Udløbsdato:14. august 2019

Kok

Hama Sushi ApS

Odense C
søger 2 Kok til båd køkken : Krav: - Stabil - Erfaring fra japansk køkken er en fordel. - Kan godt lide at arbejde i travlt situationer - Tiltrædelse: snarest 5000@hamasushi.dk
Indrykket:24. juni 2019
Udløbsdato:19. august 2019