Gem job

Ambitiøs souschef til Sønderborg Catering

Sønderborg Catering er blandt byens førende madleverandører. Vi er i konstant udvikling og søger derfor en dygtig og kvalitetsbevidst souschef til vores køkkenteam.

Som souschef vil du være med til at sikre en høj gastronomisk standard samt en positiv forretningsudvikling.  Du vil stå i spidsen for vores køkkenteam af 10 passionerede medarbejdere. Du kommer til at arbejde i et nyt og stort køkken, hvor vi laver mad fra bunden med fokus på bl.a. høj kvalitet, sundhed, gode råvarer og innovativ tankegang.

Vi tilbyder en attraktiv arbejdstid på 37 timer ugentligt, som hovedsageligt ligger i dagtimerne, mandag til fredag. Derudover kan der forekomme ekstra arbejde ved særlige arrangementer.

Vi tilbyder løn efter kvalifikationer og overenskomstmæssige satser, personalefordele og et nytænkende, positivt arbejdsmiljø med kompetente kollegaer.  

 

Vi forventer at:

  • Du er faglært kok og har ledelseserfaring fra lignende stilling
  • Du er engageret, kvalitetsbevist og har stor udviklingslyst
  • Du er et ordensmenneske med stor sans for god hygiejne
  • Du leverer gastronomi på højt niveau og har blik for de små detaljer
  • Du imødekommer udfordringer med en positiv indstilling
  • Du trives med at arbejde i et miljø med stor produktion og højt tempo
  • Du har kørekort til bil
  • Du taler dansk

 

Tiltrædelse efter aftale.

Hvis du vil vide mere, så skriv til indehaver Adis Velic, sc@adis.dk eller ring på tlf. 71724500.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Ansøgningsfristen er søndag d. 29. maj 2022. Vi vil løbende gennemføre jobsamtaler, så kontakt os gerne hurtigst muligt.

Send en kortfattet ansøgning og CV med mrk. souschef til sc@adis.dk

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


ellerGem job

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der minder om dette

Talentfuld og alsidig souschef med forretningsfors...

Porsborgs Gastrobar IVS

Gredstedbro
Hos Porsborgs sigter vi stadig højere, og leder netop nu efter den helt rette souschef, som kan og vil bidrage til den videre udvikling af forretningen og madprofilen sammen med vores fantastiske team. Hos Porsborgs elsker vi mad, drikke og menneske...
23. maj 2022

Souschef i Vejle

Restaurant Flammen

Kolding
Souschef med potentiale til restaurantchef Som Souschef hos Restaurant Flammen har du medansvaret for at skabe vækst i restauranten, både forretningsmæssigt og menneskeligt. Du har sammen med restaurantchefen ansvaret for, at vi leverer værtskab i...
9. maj 2022

Souschef til Louiseskolen

Louiseskolen

Haderslev
Louiseskolen søger en Souschef pr. 1. august 2022. Louiseskolen er Haderslev Kommunes Specialskole. Skolen har 4 afdelinger fordelt på 5 matrikler samt et fritidstilbud med SFO og Klub. Tilsammen har vi 220 unikke børn og unge samt 155 engagerede an...
24. maj 2022

Ambitiøs souschef til Sønderborg Catering

Sønderborg Catering er blandt byens førende madleverandører. Vi er i konstant udvikling og søger derfor en dygtig og kvalitetsbevidst souschef til vores køkkenteam.

Som souschef vil du være med til at sikre en høj gastronomisk standard samt en positiv forretningsudvikling.  Du vil stå i spidsen for vores køkkenteam af 10 passionerede medarbejdere. Du kommer til at arbejde i et nyt og stort køkken, hvor vi laver mad fra bunden med fokus på bl.a. høj kvalitet, sundhed, gode råvarer og innovativ tankegang.

Vi tilbyder en attraktiv arbejdstid på 37 timer ugentligt, som hovedsageligt ligger i dagtimerne, mandag til fredag. Derudover kan der forekomme ekstra arbejde ved særlige arrangementer.

Vi tilbyder løn efter kvalifikationer og overenskomstmæssige satser, personalefordele og et nytænkende, positivt arbejdsmiljø med kompetente kollegaer.  

 

Vi forventer at:

  • Du er faglært kok og har ledelseserfaring fra lignende stilling
  • Du er engageret, kvalitetsbevist og har stor udviklingslyst
  • Du er et ordensmenneske med stor sans for god hygiejne
  • Du leverer gastronomi på højt niveau og har blik for de små detaljer
  • Du imødekommer udfordringer med en positiv indstilling
  • Du trives med at arbejde i et miljø med stor produktion og højt tempo
  • Du har kørekort til bil
  • Du taler dansk

 

Tiltrædelse efter aftale.

Hvis du vil vide mere, så skriv til indehaver Adis Velic, sc@adis.dk eller ring på tlf. 71724500.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Ansøgningsfristen er søndag d. 29. maj 2022. Vi vil løbende gennemføre jobsamtaler, så kontakt os gerne hurtigst muligt.

Send en kortfattet ansøgning og CV med mrk. souschef til sc@adis.dk

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


+
Gem

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der minder om dette

Talentfuld og alsidig souschef med forretningsfors...

Porsborgs Gastrobar IVS

Gredstedbro
Hos Porsborgs sigter vi stadig højere, og leder netop nu efter den helt rette souschef, som kan og vil bidrage til den videre udvikling af forretningen og madprofilen sammen med vores fantastiske team. Hos Porsborgs elsker vi mad, drikke og menneske...
23. maj 2022

Souschef i Vejle

Restaurant Flammen

Kolding
Souschef med potentiale til restaurantchef Som Souschef hos Restaurant Flammen har du medansvaret for at skabe vækst i restauranten, både forretningsmæssigt og menneskeligt. Du har sammen med restaurantchefen ansvaret for, at vi leverer værtskab i...
9. maj 2022

Souschef til Louiseskolen

Louiseskolen

Haderslev
Louiseskolen søger en Souschef pr. 1. august 2022. Louiseskolen er Haderslev Kommunes Specialskole. Skolen har 4 afdelinger fordelt på 5 matrikler samt et fritidstilbud med SFO og Klub. Tilsammen har vi 220 unikke børn og unge samt 155 engagerede an...
24. maj 2022