Sønderborg Catering er blandt byens førende madleverandører. Vi er i konstant udvikling og søger derfor en dygtig og kvalitetsbevidst souschef til vores køkkenteam.
Som souschef vil du være med til at sikre en høj gastronomisk standard samt en positiv forretningsudvikling. Du vil stå i spidsen for vores køkkenteam af 10 passionerede medarbejdere. Du kommer til at arbejde i et nyt og stort køkken, hvor vi laver mad fra bunden med fokus på bl.a. høj kvalitet, sundhed, gode råvarer og innovativ tankegang.
Vi tilbyder en attraktiv arbejdstid på 37 timer ugentligt, som hovedsageligt ligger i dagtimerne, mandag til fredag. Derudover kan der forekomme ekstra arbejde ved særlige arrangementer.
Vi tilbyder løn efter kvalifikationer og overenskomstmæssige satser, personalefordele og et nytænkende, positivt arbejdsmiljø med kompetente kollegaer.
Vi forventer at:
- Du er faglært kok og har ledelseserfaring fra lignende stilling
- Du er engageret, kvalitetsbevist og har stor udviklingslyst
- Du er et ordensmenneske med stor sans for god hygiejne
- Du leverer gastronomi på højt niveau og har blik for de små detaljer
- Du imødekommer udfordringer med en positiv indstilling
- Du trives med at arbejde i et miljø med stor produktion og højt tempo
- Du har kørekort til bil
- Du taler dansk
Tiltrædelse efter aftale.
Hvis du vil vide mere, så skriv til indehaver Adis Velic, sc@adis.dk eller ring på tlf. 71724500.
Vi glæder os til at høre fra dig.
Ansøgningsfristen er søndag d. 29. maj 2022. Vi vil løbende gennemføre jobsamtaler, så kontakt os gerne hurtigst muligt.
Send en kortfattet ansøgning og CV med mrk. souschef til sc@adis.dk
Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk