Ambitiøs Studentermedhjælper til regnskabsafdelingen i Vejdirektoratet

Brænder du for regnskaber og økonomiprocesser, og har du lyst til at arbejde med statsligt regnskab? Vejdirektoratet søger en studentermedhjælper til controlling af Vejdirektoratets regnskab.
 
Du får den nødvendige introduktion til opgaverne, men vi forventer, at du kan arbejde selvstændigt, da opgaverne kommer med et stort ansvar.
 
Dine opgaver:
Du bliver en del af Vejdirektoratets Regnskabsafdeling på 16 medarbejdere. Du kommer til at arbejde med stort set alle discipliner inden for den finansielle controlling. Dine arbejdsopgaver bliver bl.a.: 
 
• Controlling af periode- og årsregnskaber  
• Afstemning og opfølgning på balanceposter  
• Moms og afgifter  
• Ad hoc opgaver i regnskabsafdelingen, såsom journalisering m.m.  
 
Din profil:
Du er formentlig i gang med en Cand.merc.aud., Cand.merc. eller lignende uddannelse.
 
Du er nem at arbejde sammen med, og du går til opgaverne med godt humør. Gode Excel kompetencer og generel systemforståelse samt erfaring fra en tilsvarende stilling er absolut en fordel.
 
Om os:
Vejdirektoratet har ansvaret for at planlægge, anlægge, drive og vedligeholde statsvejnettet, som består af motorveje, en række hovedlandeveje og mange af landets broer – i alt cirka 3.800 km vej. Trafikken på statsvejene er stigende og der er efterspørgsel på udbygning af vejinfrastrukturen. Samtidig er Vejdirektoratets økonomiske rammer de kommende år stramme.
 
Regnskabsafdelingen, som er en del af Økonomiområdet, spiller en nøglerolle i at sikre, at Vejdirektoratets regnskab er retvisende.
 
Økonomiområdet består af ca. 50 medarbejdere som ud over Regnskabsafdelingen består af afdelingen for Virksomhedsstyring samt Budgetafdelingen.
 
Dine løn- og ansættelsesvilkår:
Den ugentlige arbejdstid forventes at være mellem 15 – 20 timer, med mulighed for at aftale variation tilpasset studiet. Ansættelsen er tidsbegrænset til 1 år og sker i henhold til organisationsaftalen mellem Finansministeriet og HK/STAT.
 
Vejdirektoratet ønsker at afspejle det omgivende samfund i medarbejdersammensætningen og opfordrer derfor alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.
 
Dit ansættelsesområde vil være Transport-, Bygnings- og Boligministeriet med de til enhver tid tilhørende institutioner. Tjenestested er Vejdirektoratet i Regnskabsafdelingen, hvor du ansættes i Økonomiområdet på adressen Havnegade 27, 1058 København K.
 
Den 17. december 2018 flytter Vejdirektoratets kontor i København til Kalvebod Brygge.
 
Læs mere:
Vil du vide mere om Vejdirektoratet, og hvad det vil sige at arbejde hos os kan du læse mere om vores opgaver og medarbejdere på http://www.vejdirektoratet.dk.
 
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Claus P. Hansen på telefon 3137 3998 og/eller clah@vd.dk.
 
Er du interesseret?
Send din ansøgning senest torsdag den 1. marts 2018. Vi forventer at afholde samtaler i uge 9 og 10 med tiltrædelse medio marts eller 1. april 2018.
 
Søg stillingen ved at trykke på linket ”Søg stillingen” eller via vores hjemmeside http://www.vejdirektoratet.dk. Vedhæft ansøgning, cv, eksamenspapirer og andre relevante dokumenter.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:30. januar 2018
Udløbsdato:26. marts 2018

STUDENTERMEDHJÆLPER HOS LUXPLUS

LUXPLUS ApS

Har du flair for at skrive og er du en haj til grammatik? Kan du trylle ord frem om alt fra parfumer og neglelak, til duftlys og glutenfri chiagrød? Og har du samtidig lyst til at arbejde med de største brands inden for parfume, makeup, hudpleje, he...
Indrykket:2. februar 2018
Udløbsdato:25. februar 2018

Center for Cybersikkerhed søger faglig stærke It-studerende

Center for Cybersikkerhed

København
Vil du være med til at styrke cybersikkerheden i Danmark? Center for Cybersikkerhed er Danmarks nationale it-sikkerhedsmyndighed og kompetencecenter på cybersikkerhedsområdet. Vores hovedformål er at styrke Danmarks evne til at imødegå cyberangreb. ...
Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:1. marts 2018

Studentermedhjælper til Center for Ejerledede Virksomheder (CEV) ved Økonomisk Institut

Copenhagen Business School

Center for Ejerledede Virksomheder ved Økonomisk Institut søger en student til en fast stilling Vi søger en studentermedarbejder 10-15 timer ugentligt til Center for Ejerledede Virksomheder (CEV) ved Økonomisk Institut på Copenhagen Business School ...
Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:26. februar 2018

Studenter til kontoret for Konjunktur

Økonomisk Afdeling

København
Økonomi- og Indenrigsministeriet søger studenter til kontoret for Konjunktur Motiveres du af at arbejde i et politisk miljø, hvor vigtige samfundsmæssige beslutninger træffes, og har du analytisk sans? Så er du måske vores nye kollega som student i ...
Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:1. marts 2018

Studentermedhjælp søges til Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut

København
Vil du være med til at sikre registrering af metadata på nyere danske film? Så er den ledige stilling i afdelingen Arkiver & Digitalisering måske noget for dig. Vi er en dynamisk afdeling med ca. 20 ansatte, der blandt andet har stort fokus på digit...