Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Ambitiøse og helhedsorienterede sagsbehandlere til HR-partnerelementet i KBH

Vil du være med til at udvikle og drive den strategiske HR-rådgivning og -støtte til ledelsen i Forsvarsministeriets departement og Værnsfælles Forsvarskommando i København? Har du mod på en udfordrende og travl hverdag med høje forventninger til dine samarbejdsevner og evner til formidling? Nu har du muligheden for at blive en del af en organisation med gode karrieremuligheder og meningsfulde opgaver, hvor du kan gøre en forskel.

Om os

HR- Partnerelementet ved Forsvarsministeriets departement (FMN) og Værnsfælles Forsvarskommando i København (VFK KBH) består af både civile og militære medarbejdere. Vi har brug for to nye medarbejdere – der kan være enten militære eller civile.

HR-Partnerelementet er en del af Rådgivningsafdelingen i Forsvarsministeriets Personalestyrelse. Afdelingen består af en HR-Partnerstruktur, hvor HR-Partneren er fysisk placeret sammen med de kunder, de støtter, samt en tværgående Policy- og Koordinationssektion, og vi er i alt ca. 70 medarbejdere fordelt over hele landet.

Vores rolle er at yde HR-strategisk rådgivning og støtte til cheferne i FMN og VFK KBH. Vi har altid kundens behov i centrum, hvorfor HR- Partnerelementet faciliterer udviklingsopgaver og løser prioriterede driftsopgaver. Vi sætter en dyd i at levere professionelle løsninger og rådgivning på et fagligt højt niveau.

Godt humør og en fleksibel tilgang til opgaverne er afgørende for kunne trives hos os – og det ligger os på sinde, at det skal være udfordrende og udviklende at gå på arbejde.

Om stillingen

Den dygtige HR-partner evner at balancere rådgivning, implementering og formidling. Det sker ofte med inddragelse af vores dygtige kollegaer i den centrale del af Forsvarsministeriets Personalestyrelse. Derfor er det vigtigt, at du er god til at skabe og vedligeholde netværk.

Afhængig af dine kompetencer og ambitioner, samt lysten til udvikling inden for HR-paletten, vil du komme til at beskæftige dig med blandt andet Talent Management, Nyløn/chefløn, udvikling og implementering af diverse strategiske HR-tiltag såvel som driften af HR opgaver. Hvis du har militær baggrund vil du også få ansvaret for Task Force Enkeltmand udsendelser, uddannelsesaftaler samt militære udnævnelser.

Ovennævnte arbejdsopgaver og -områder er ikke udtømmende, men blot et uddrag. Vores opgaveportefølje har en kerne af faste opgaver, men er også i høj grad kendetegnet ved en dynamisk periferi, da vi konstant tilpasser os kundens behov.

Om dig

Du kan være officer eller du kan have en relevant akademisk samfundsvidenskabelig uddannelse på kandidatniveau. Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med HR rådgivning i en større organisation, og er vant til at rådgive chefer på højt niveau.

Det er vigtigt, at du har gode skriftlige og mundtlige formidlingsevner, og at du kan omsætte komplekse HR problemstillinger til kunderne samtidig med, at du evner at sætte dig ind i kundens behov og udfordringer.

Som HR- Partner bestrider du en rolle, som fordrer, at du er udadvendt, initiativrig og opsøgende. Vi forestiller os også, at du er en kollega, som af natur er samarbejdsorienteret og har et godt blik for helheden. Endvidere formår du hurtigt at danne dig et overblik over, hvad dine aktier i løsningen af en sag er, samt hvornår og hvordan andre enheder og ressourcer skal inddrages.

Vi lægger vægt på, at vores nye kollegaer har mod på fortsat at udvikle sig – har ambitioner og stræber efter at dygtiggøre sig. Vi tilbyder gode rammer for den udvikling i form af løbende tilpasning af opgaver og kompetenceudvikling.

Ansættelsesvilkår

Stillingen besættes efter protokollat af 27. oktober 2015 til overenskomst for akademikere i staten om officerer under Forsvarsministeriet.

Dette brede opslag omfatter kaptajner/kaptajnløjtnanter og major/orlogskaptajn i løngruppe 4 og 5. Stillingens indhold og niveau justeres efter de valgte kandidater. Er du allerede ansat i Forsvarsministeriets Koncern, vil du fortsat være ansat i henhold til gældende aftaler mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisationen af Officerer i Danmark om løn og ansættelsesvilkår for tjenestemandsansatte eller overenskomstansatte officerer i Forsvaret.

Hvis du allerede er ansat som tjenestemand i Forsvaret inden for hovedfunktionsniveauet (sekundløjtnant til og med major/orlogskaptajn), kan du vælge at bibeholde denne ansættelsesform. Du vil da fortsat være ansat i henhold til gældende aftaler mellem Forsvarets Personeltjeneste (nu Forsvarsministeriets Personalestyrelse) og Hovedorganisationen af Officerer i Danmark om løn og ansættelsesvilkår for tjenestemandsansatte officerer i Forsvaret.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforbyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale missioner.

Såfremt du er udpeget til INTOPS, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

Har du en akademisk baggrund bliver ansat efter den til enhver tid gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Akademikere i Staten. Du ansættes og aflønnes, alt efter erfaring, som enten fuldmægtig på basisløntrin 4-8 inklusive et rådighedstillæg eller som specialkonsulent. Der er til stillingen knyttet en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning på 17,1 % af basisløn og pensionsgivende tillæg og 9,0 % af rådighedstillægget.

Som ansat i Forsvarsministeriets Koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal blandt andet kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

KONTAKT OG ANSØGNING
Ansøgningsfristen er den 16. februar 2018, og vi forventer at gennemføre samtaler hurtigst muligt derefter.

Hvis du vil vide mere om stillingen, kan du ringe til chef for HR-Partnerelementet i København Pernille Heering på tlf. 32 66 52 51.

Der vil i forbindelse med en ansættelse være mulighed for forhandling af tillæg, ligesom der vil være mulighed for en fjernarbejdsplads i det omfang, tjenesten tillader det.

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte HR- Konsulent, Martin Fyrstenberg, fra Forsvarsministeriets Personalestyrelse, på tlf. 32 66 59 00.

Stillingen er ledig til besættelse pr. 1. april 2018 eller efter aftale.

Ansøgning vedlagt CV og andre relevante bilag sendes elektronisk via linket ’søg stillingen’ nederst. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

Forsvarsministeriets koncern er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen, fordi vi tror på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem dynamik og nytænkning.

Forsvarsministeriets Personalestyrelse
Forsvarsministeriets Personalestyrelse (FPS) er overordnet ansvarlig for personaleområdet, herunder HR-driften inden for Forsvarsministeriets koncern. Koncernen omfatter Værnsfælles Forsvarskommando, Forsvarets Efterretningstjeneste, Hjemmeværnet og Beredskabsstyrelsen samt funktionelle styrelser, herunder Materiel- og Indkøbsstyrelsen, Ejendomsstyrelsen og Personalestyrelsen m.fl.

FPS støtter koncernens styrelser og myndigheder bl.a. gennem rekruttering til koncernens uddannelser og ca. 19.500 faste civile og militære stillinger samt 3.500 stillinger i reserven, rådgivning om HR-forhold, indkaldelse til Forsvarets Dag og værnepligt, forhandling af overenskomster og støtte til veteraner og pårørende. FPS har det faglige ansvar for udvikling og udmøntning af koncernens HR-strategiske tiltag.

FPS er som arbejdsplads kendetegnet af høj faglighed, fokus på videndeling og gode menneskelige relationer samt et godt og velfungerende arbejdsmiljø.

Hovedsædet er placeret i Ballerup med decentrale partnerelementer rundt omkring i hele landet. Forsvarsministeriets Personalestyrelses organisation består også af Forsvarets Center for Arbejdsmiljø og Veterancentret. Veterancentrets hovedsæde er placeret i Ringsted.


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329748062Phoenix-0aa3fba512018-01-26T04:11:37.773Ambitiøse og helhedsorienterede sagsbehandlere til HR-partnerelementet i KBHVil du være med til at udvikle og drive den strategiske HR-rådgivning og -støtte til ledelsen i Forsvarsministeriets departement og Værnsfælles Forsvarskommando i København? Har du mod på en udfordrende og travl hverdag med høje forventninger til dine samarbejdsevner og evner til formidling? Nu har du muligheden for at blive en del af en organisation med gode karrieremuligheder og meningsfulde opgaver, hvor du kan gøre en forskel.

Om os

HR- Partnerelementet ved Forsvarsministeriets departement (FMN) og Værnsfælles Forsvarskommando i København (VFK KBH) består af både civile og militære medarbejdere. Vi har brug for to nye medarbejdere – der kan være enten militære eller civile.

HR-Partnerelementet er en del af Rådgivningsafdelingen i Forsvarsministeriets Personalestyrelse. Afdelingen består af en HR-Partnerstruktur, hvor HR-Partneren er fysisk placeret sammen med de kunder, de støtter, samt en tværgående Policy- og Koordinationssektion, og vi er i alt ca. 70 medarbejdere fordelt over hele landet.

Vores rolle er at yde HR-strategisk rådgivning og støtte til cheferne i FMN og VFK KBH. Vi har altid kundens behov i centrum, hvorfor HR- Partnerelementet faciliterer udviklingsopgaver og løser prioriterede driftsopgaver. Vi sætter en dyd i at levere professionelle løsninger og rådgivning på et fagligt højt niveau.

Godt humør og en fleksibel tilgang til opgaverne er afgørende for kunne trives hos os – og det ligger os på sinde, at det skal være udfordrende og udviklende at gå på arbejde.

Om stillingen

Den dygtige HR-partner evner at balancere rådgivning, implementering og formidling. Det sker ofte med inddragelse af vores dygtige kollegaer i den centrale del af Forsvarsministeriets Personalestyrelse. Derfor er det vigtigt, at du er god til at skabe og vedligeholde netværk.

Afhængig af dine kompetencer og ambitioner, samt lysten til udvikling inden for HR-paletten, vil du komme til at beskæftige dig med blandt andet Talent Management, Nyløn/chefløn, udvikling og implementering af diverse strategiske HR-tiltag såvel som driften af HR opgaver. Hvis du har militær baggrund vil du også få ansvaret for Task Force Enkeltmand udsendelser, uddannelsesaftaler samt militære udnævnelser.

Ovennævnte arbejdsopgaver og -områder er ikke udtømmende, men blot et uddrag. Vores opgaveportefølje har en kerne af faste opgaver, men er også i høj grad kendetegnet ved en dynamisk periferi, da vi konstant tilpasser os kundens behov.

Om dig

Du kan være officer eller du kan have en relevant akademisk samfundsvidenskabelig uddannelse på kandidatniveau. Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med HR rådgivning i en større organisation, og er vant til at rådgive chefer på højt niveau.

Det er vigtigt, at du har gode skriftlige og mundtlige formidlingsevner, og at du kan omsætte komplekse HR problemstillinger til kunderne samtidig med, at du evner at sætte dig ind i kundens behov og udfordringer.

Som HR- Partner bestrider du en rolle, som fordrer, at du er udadvendt, initiativrig og opsøgende. Vi forestiller os også, at du er en kollega, som af natur er samarbejdsorienteret og har et godt blik for helheden. Endvidere formår du hurtigt at danne dig et overblik over, hvad dine aktier i løsningen af en sag er, samt hvornår og hvordan andre enheder og ressourcer skal inddrages.

Vi lægger vægt på, at vores nye kollegaer har mod på fortsat at udvikle sig – har ambitioner og stræber efter at dygtiggøre sig. Vi tilbyder gode rammer for den udvikling i form af løbende tilpasning af opgaver og kompetenceudvikling.

Ansættelsesvilkår

Stillingen besættes efter protokollat af 27. oktober 2015 til overenskomst for akademikere i staten om officerer under Forsvarsministeriet.

Dette brede opslag omfatter kaptajner/kaptajnløjtnanter og major/orlogskaptajn i løngruppe 4 og 5. Stillingens indhold og niveau justeres efter de valgte kandidater. Er du allerede ansat i Forsvarsministeriets Koncern, vil du fortsat være ansat i henhold til gældende aftaler mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisationen af Officerer i Danmark om løn og ansættelsesvilkår for tjenestemandsansatte eller overenskomstansatte officerer i Forsvaret.

Hvis du allerede er ansat som tjenestemand i Forsvaret inden for hovedfunktionsniveauet (sekundløjtnant til og med major/orlogskaptajn), kan du vælge at bibeholde denne ansættelsesform. Du vil da fortsat være ansat i henhold til gældende aftaler mellem Forsvarets Personeltjeneste (nu Forsvarsministeriets Personalestyrelse) og Hovedorganisationen af Officerer i Danmark om løn og ansættelsesvilkår for tjenestemandsansatte officerer i Forsvaret.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforbyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale missioner.

Såfremt du er udpeget til INTOPS, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

Har du en akademisk baggrund bliver ansat efter den til enhver tid gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Akademikere i Staten. Du ansættes og aflønnes, alt efter erfaring, som enten fuldmægtig på basisløntrin 4-8 inklusive et rådighedstillæg eller som specialkonsulent. Der er til stillingen knyttet en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning på 17,1 % af basisløn og pensionsgivende tillæg og 9,0 % af rådighedstillægget.

Som ansat i Forsvarsministeriets Koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal blandt andet kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

KONTAKT OG ANSØGNING
Ansøgningsfristen er den 16. februar 2018, og vi forventer at gennemføre samtaler hurtigst muligt derefter.

Hvis du vil vide mere om stillingen, kan du ringe til chef for HR-Partnerelementet i København Pernille Heering på tlf. 32 66 52 51.

Der vil i forbindelse med en ansættelse være mulighed for forhandling af tillæg, ligesom der vil være mulighed for en fjernarbejdsplads i det omfang, tjenesten tillader det.

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte HR- Konsulent, Martin Fyrstenberg, fra Forsvarsministeriets Personalestyrelse, på tlf. 32 66 59 00.

Stillingen er ledig til besættelse pr. 1. april 2018 eller efter aftale.

Ansøgning vedlagt CV og andre relevante bilag sendes elektronisk via linket ’søg stillingen’ nederst. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

Forsvarsministeriets koncern er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen, fordi vi tror på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem dynamik og nytænkning.

Forsvarsministeriets Personalestyrelse
Forsvarsministeriets Personalestyrelse (FPS) er overordnet ansvarlig for personaleområdet, herunder HR-driften inden for Forsvarsministeriets koncern. Koncernen omfatter Værnsfælles Forsvarskommando, Forsvarets Efterretningstjeneste, Hjemmeværnet og Beredskabsstyrelsen samt funktionelle styrelser, herunder Materiel- og Indkøbsstyrelsen, Ejendomsstyrelsen og Personalestyrelsen m.fl.

FPS støtter koncernens styrelser og myndigheder bl.a. gennem rekruttering til koncernens uddannelser og ca. 19.500 faste civile og militære stillinger samt 3.500 stillinger i reserven, rådgivning om HR-forhold, indkaldelse til Forsvarets Dag og værnepligt, forhandling af overenskomster og støtte til veteraner og pårørende. FPS har det faglige ansvar for udvikling og udmøntning af koncernens HR-strategiske tiltag.

FPS er som arbejdsplads kendetegnet af høj faglighed, fokus på videndeling og gode menneskelige relationer samt et godt og velfungerende arbejdsmiljø.

Hovedsædet er placeret i Ballerup med decentrale partnerelementer rundt omkring i hele landet. Forsvarsministeriets Personalestyrelses organisation består også af Forsvarets Center for Arbejdsmiljø og Veterancentret. Veterancentrets hovedsæde er placeret i Ringsted.
2018-02-17T01:05:53.230 Vil du være med til at udvikle og drive den strategiske HR-rådgivning og -støtte til ledelsen i Forsvarsministeriets departement og Værnsfælles Forsvarskommando i København? Har du mod på en udfordrende og travl hverdag med høje forventninger til dine samarbejdsevner og evner til formidling? Nu har du muligheden for at blive en del af en organisation med gode karrieremuligheder og meningsfulde opgaver, hvor du kan gøre en forskel.Om os HR- Partnerelementet ved Forsvarsministeriets departement (FMN) og Værnsfælles Forsvarskommando i København (VFK KBH) består af både civile og militære medarbejdere. Vi har brug for to nye medarbejdere der kan være enten militære eller civile. HR-Partnerelementet er en del af Rådgivningsafdelingen i Forsvarsministeriets Personalestyrelse. Afdelingen består af en HR-Partnerstruktur, hvor HR-Partneren er fysisk placeret sammen med de kunder, de støtter, samt en tværgående Policy- og Koordinationssektion, og vi er i alt ca. 70 medarbejdere fordelt over hele landet. Vores rolle er at yde HR-strategisk rådgivning og støtte til cheferne i FMN og VFK KBH. Vi har altid kundens behov i centrum, hvorfor HR- Partnerelementet faciliterer udviklingsopgaver og løser prioriterede driftsopgaver. Vi sætter en dyd i at levere professionelle løsninger og rådgivning på et fagligt højt niveau. Godt humør og en fleksibel tilgang til opgaverne er afgørende for kunne trives hos os og det ligger os på sinde, at det skal være udfordrende og udviklende at gå på arbejde. Om stillingen Den dygtige HR-partner evner at balancere rådgivning, implementering og formidling. Det sker ofte med inddragelse af vores dygtige kollegaer i den centrale del af Forsvarsministeriets Personalestyrelse. Derfor er det vigtigt, at du er god til at skabe og vedligeholde netværk. Afhængig af dine kompetencer og ambitioner, samt lysten til udvikling inden for HR-paletten, vil du komme til at beskæftige dig med blandt andet Talent Management, Nyløn chefløn, udvikling og implementering af diverse strategiske HR-tiltag såvel som driften af HR opgaver. Hvis du har militær baggrund vil du også få ansvaret for Task Force Enkeltmand udsendelser, uddannelsesaftaler samt militære udnævnelser. Ovennævnte arbejdsopgaver og -områder er ikke udtømmende, men blot et uddrag. Vores opgaveportefølje har en kerne af faste opgaver, men er også i høj grad kendetegnet ved en dynamisk periferi, da vi konstant tilpasser os kundens behov. Om dig Du kan være officer eller du kan have en relevant akademisk samfundsvidenskabelig uddannelse på kandidatniveau. Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med HR rådgivning i en større organisation, og er vant til at rådgive chefer på højt niveau. Det er vigtigt, at du har gode skriftlige og mundtlige formidlingsevner, og at du kan omsætte komplekse HR problemstillinger til kunderne samtidig med, at du evner at sætte dig ind i kundens behov og udfordringer. Som HR- Partner bestrider du en rolle, som fordrer, at du er udadvendt, initiativrig og opsøgende. Vi forestiller os også, at du er en kollega, som af natur er samarbejdsorienteret og har et godt blik for helheden. Endvidere formår du hurtigt at danne dig et overblik over, hvad dine aktier i løsningen af en sag er, samt hvornår og hvordan andre enheder og ressourcer skal inddrages. Vi lægger vægt på, at vores nye kollegaer har mod på fortsat at udvikle sig har ambitioner og stræber efter at dygtiggøre sig. Vi tilbyder gode rammer for den udvikling i form af løbende tilpasning af opgaver og kompetenceudvikling. Ansættelsesvilkår Stillingen besættes efter protokollat af 27. oktober 2015 til overenskomst for akademikere i staten om officerer under Forsvarsministeriet. Dette brede opslag omfatter kaptajner kaptajnløjtnanter og major orlogskaptajn i løngruppe 4 og 5. Stillingens indhold og niveau justeres efter de valgte kandidater. Er du allerede ansat i Forsvarsministeriets Koncern, vil du fortsat være ansat i henhold til gældende aftaler mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisationen af Officerer i Danmark om løn og ansættelsesvilkår for tjenestemandsansatte eller overenskomstansatte officerer i Forsvaret. Hvis du allerede er ansat som tjenestemand i Forsvaret inden for hovedfunktionsniveauet (sekundløjtnant til og med major orlogskaptajn), kan du vælge at bibeholde denne ansættelsesform. Du vil da fortsat være ansat i henhold til gældende aftaler mellem Forsvarets Personeltjeneste (nu Forsvarsministeriets Personalestyrelse) og Hovedorganisationen af Officerer i Danmark om løn og ansættelsesvilkår for tjenestemandsansatte officerer i Forsvaret. Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforbyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer. Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale missioner. Såfremt du er udpeget til INTOPS, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning. Har du en akademisk baggrund bliver ansat efter den til enhver tid gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Akademikere i Staten. Du ansættes og aflønnes, alt efter erfaring, som enten fuldmægtig på basisløntrin 4-8 inklusive et rådighedstillæg eller som specialkonsulent. Der er til stillingen knyttet en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning på 17,1 af basisløn og pensionsgivende tillæg og 9,0 af rådighedstillægget. Som ansat i Forsvarsministeriets Koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal blandt andet kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet. KONTAKT OG ANSØGNING Ansøgningsfristen er den 16. februar 2018, og vi forventer at gennemføre samtaler hurtigst muligt derefter. Hvis du vil vide mere om stillingen, kan du ringe til chef for HR-Partnerelementet i København Pernille Heering på tlf. 32 66 52 51. Der vil i forbindelse med en ansættelse være mulighed for forhandling af tillæg, ligesom der vil være mulighed for en fjernarbejdsplads i det omfang, tjenesten tillader det. Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte HR- Konsulent, Martin Fyrstenberg, fra Forsvarsministeriets Personalestyrelse, på tlf. 32 66 59 00. Stillingen er ledig til besættelse pr. 1. april 2018 eller efter aftale. Ansøgning vedlagt CV og andre relevante bilag sendes elektronisk via linket søg stillingen nederst. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale. Forsvarsministeriets koncern er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen, fordi vi tror på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem dynamik og nytænkning. Forsvarsministeriets Personalestyrelse Forsvarsministeriets Personalestyrelse (FPS) er overordnet ansvarlig for personaleområdet, herunder HR-driften inden for Forsvarsministeriets koncern. Koncernen omfatter Værnsfælles Forsvarskommando, Forsvarets Efterretningstjeneste, Hjemmeværnet og Beredskabsstyrelsen samt funktionelle styrelser, herunder Materiel- og Indkøbsstyrelsen, Ejendomsstyrelsen og Personalestyrelsen m.fl. FPS støtter koncernens styrelser og myndigheder bl.a. gennem rekruttering til koncernens uddannelser og ca. 19.500 faste civile og militære stillinger samt 3.500 stillinger i reserven, rådgivning om HR-forhold, indkaldelse til Forsvarets Dag og værnepligt, forhandling af overenskomster og støtte til veteraner og pårørende. FPS har det faglige ansvar for udvikling og udmøntning af koncernens HR-strategiske tiltag. FPS er som arbejdsplads kendetegnet af høj faglighed, fokus på videndeling og gode menneskelige relationer samt et godt og velfungerende arbejdsmiljø. Hovedsædet er placeret i Ballerup med decentrale partnerelementer rundt omkring i hele landet. Forsvarsministeriets Personalestyrelses organisation består også af Forsvarets Center for Arbejdsmiljø og Veterancentret. Veterancentrets hovedsæde er placeret i Ringsted.11Jobnet0aa3fba5100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2018-02-16T00:00:000010https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1236&ProjectId=153809&DepartmentId=18959&MediaId=338&SkipAdvertisement=true0EuropaDanmarkEuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnBallerupEuropaDanmarkSjælland & øerNordsjællandEgedalEuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnAlbertslund3088598Civile stillinger11Lautruphøj 82750BallerupDKDanmark0
DKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent513219JobNet47509471000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=0aa3fba5https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=0aa3fba5https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=0aa3fba5&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=0aa3fba5&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButton1Dansk3Læse/ tale241210Akademisk medarbejder5Kontor og administration352531938importimport_0aa3fba5DKDanmarkDKDanmarkda-DK