Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Ambitiøse trainees der sprænger rammerne

ACT AMBITIOUS – ACT TO GET KNOWLEDGE – ACT TO KICKSTART YOUR CAREER

Sprænger du rammerne, når nogle prøver at putte dig i en kasse? Har du høje forventninger til din fremtidige karriere, og er du klar til at sætte høje mål? Actona Company er en af verdens mest attraktive leverandører af moderne møbler, og for at vi kan fortsætte med at være en international topspiller, har vi brug for at tiltrække morgendagens stjerner - og det gør vi gennem vores traineeprogram.

Hos Actona Company er dine kompetencer og mål udgangspunktet for et individuelt tilpasset traineeprogram, som forløber over en 2-årig periode. Du kommer tæt på den internationale handelsverden og bliver oplært af nogle af de bedste inden for det globale købmandskab, hvad end du interesserer dig mest for salg eller indkøb. Vi skaber rammerne, udfordrer dig og sørger for, at din rygsæk fyldes med relevant viden og erfaring, som er essentiel for din fremtidige karriere.

”Som trainee føler jeg mig set. Jeg bliver udfordret hver dag, og mine arbejdsopgaver tilrettelægges efter mine kompetencer og de mål, vi i fællesskab har sat for traineeforløbet samt min fremtid. Actona Company investerer massivt i mig og min karriere, og det er en virkelig fed følelse. Jeg sørger for hver dag at levere mit a-game, så jeg får en bred viden, der vil gøre mig til en uvurderlig spiller for Actona”, Ditte, trainee i Indkøbsafdelingen.

Ambitiøs og proaktiv profil
Du skal have lyst, mod, evnerne og tårnhøje høje forventninger til dig selv og din fremtid, for at blive trainee hos Actona Company. Måske du har ambitioner om at gå ledervejen, eller måske du ønsker at gøre karriere som regionschef i vores salgsafdeling eller produktchef i vores indkøbsafdeling. Du tager selv initiativ og løber med bolden med det samme den er kastet i luften. Samtidig ser du værdien i at præstere som et team, og du skaber gerne resultater sammen med andre. Som ansøger skal du derudover have en relevant uddannelse - gerne inden for handel, og selvfølgelig være interesseret i møbler.

Hos Actona Company er mulighederne mange og store - for dem der kan og vil. Som en stor, international virksomhed, kan vi give dig ballasten og erfaringerne til at kickstarte din drømmekarriere. Vi forventer du har drive, lysten, passionen og ambitionerne til at gå hele vejen.

Spændende stilling med voksende ansvar
Actona Company tilbyder traineeforløb i Salgs- og Indkøbsafdelingen. Det er dine kvalifikationer og egne ønsker, der er afgørende for, hvilken afdeling der skal skabe vejen for din karriere. Som trainee kan dine resultater påvirke dit forløb, og du vil opleve en dagligdag i højt tempo, hvor vi altid arbejder hårdt, for at nå vores ambitiøse mål. Fælles for traineeforløbet i Salg og Indkøb er, at dine arbejdsopgaver vil spænde bredt, og du vil blive udfordret.

  • Du vil hurtigt få ansvaret for dine egne kunder eller dine egne leverandører, hvorfor vi forventer du kommunikere flydende på engelsk
  • Du vil få et indgående produktkendskab
  • Du vil på sigt få et stort ansvar, hvor du får mulighed for at sætte alle dine kompetencer i spil
  • Du bliver en del af et ungt internationalt miljø, hvor 325 engagerede kollegaer hver dag forfølger vores fælles vision om at være blandt de bedste inden for vores felt
  • Din leder vil have fokus på din udvikling, og dine indsatser bliver løbende evalueret – både de individuelle og dem du skaber sammen med dit team

Hvad du har i vente som trainee
Et traineeforløb på 24 måneder er fordelt over fire moduler. I hvert modul er der indlagt workshops, der skal sikre, at du får en god helhedsforståelse af Actona Company. Vi har fokus på din faglige og personlige udvikling, og arbejder derfor med halvårlige modulplaner, der bliver afsluttet med et review.


Du kan læse mere om traineeforløbet her - https://www.actona.dk/karriere/uddannelse-i-actona/

Fremtiden
Efter endt traineeforløb har du et stærkt kommercielt fundament til at bygge videre på en karrierevej. Vi investerer i vores trainees, og håber på, at de forbliver en del af vores virksomhed.

”Da jeg startede som trainee i Actona Company, var mine forventninger tårnhøje. Jeg ville kickstarte min karriere og drømte om at blive sælger. Jeg blev færdig som trainee i August 2020, og sidder nu som Area Sales Manager, og tager mig af salget til vores canadiske kunder.” Jens, tidligere trainee i Salgsafdelingen.

Du kan også læse mere om, hvordan det er at være ansat i Actona Company her - http://www.actona.dk/karriere/moed-dine-kollegaer/

Samtale / Actona Company Star Day
Alle de kandidater som vi ønsker at se til en første samtale, vil blive kontaktet telefonisk. Herefter udvælges hvilke kandidater der går videre til 2. runde og dermed blive inviteret til Actona Company Star Day. Sæt derfor allerede nu kryds i kalenderen d. 3. marts og d. 4. marts 2020.

Arbejdssted - Tvis, Holstebro

Opstart - 1. september 2021

Ansøgningsfrist - 15. februar 2021

Databeskyttelseserklæring
http://www.actona.dk/karriere/persondatapolitik/

Actona Company A/S
Actona Company A/S er en danskejet international møbelvirksomhed med hovedkontor ved Holstebro. Her findes ligeledes vores europæiske distributionscenter samt et af Nordeuropas mest inspirerende møbelshowrooms.

Actona Company A/S har en sund økonomi og omsætter årligt for DKK 1,9 mia. og beskæftiger på verdensplan 1.400 medarbejdere. Møbelproduktionen finder primært sted i Asien og Østeuropa i et tæt samarbejde med eksterne underleverandører. Desuden ejer og driver Actona Company A/S eget tradingselskab i Kina og to polsterfabrikker i hhv. Ukraine og Kina.

Actona Company A/S har været leverandør til førende detailhandlere i mere end 35 år, og sælger i dag til kunder i mere end 90 lande.
Se mere på www.actonacompany.com


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.