Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Ambitiøst revisionsfirma søger revisor

Vi søger en ny kollega til vores engagerede team hos SR Revision i Køge, der har lyst til at arbejde i en dynamisk revisionsvirksomhed i nye moderne lokaler ved Køge stadion.

Jobbet byder på en spændende hverdag med mange udfordringer, hvor du selv har mulighed for at forme din arbejdsdag og have direkte kontakt med kunderne.

Vi er 9 medarbejdere hos SR Revision, hvilket gør, at du vil opleve en stor variation i dine arbejdsopgaver. Dine primære opgaver bliver udarbejdelse af regnskaber, revidere selskabsregnskaber og alle former for rådgivning herunder også om skattemæssige forhold.

Hos SR Revision sætter vi kunden i højsæde, og kvalitet er et nøgleord hos os. Derfor søger vi en revisor, der er ligeså dedikeret til at yde en førsteklasses service til vores kunder, som det øvrige team.

Vi tror på, at trivsel blandt vores medarbejdere er altafgørende for at kunne yde sit bedste og skabe gode resultater. Derfor går vi hos SR Revision højt op i at skabe en uformel og hyggelig omgangstone, samt at den enkelte medarbejder har de bedst mulige rammer for at kunne præstere optimalt.

Du tilbydes en interessant stilling i en moderne og velfungerende virksomhed med korte beslutningsveje og med stor fleksibilitet i forhold til hjemmearbejdsdage og andre personaleforhold. Du vil have mulighed for at uddanne dig, så du altid er opdateret på de stigende krav til branchen.

Er du ambitiøs, målrettet med høj kvalitetssans og besidder en god portion godt humør, er du måske den person vi søger.

Hvis du er eller bliver godkendt revisor, vil der for den rette person være mulighed for partnerskab.

Vi tilbyder en attraktiv pensionsordning og løn efter kvalifikationer.

Hvis du matcher ovenstående profil og ønsker at blive en del af vores team, så send en skriftlig ansøgning senest den 15. juni. 2020. Ansøgning sendes via knappen "Send ansøgning".

SR Revision A/S
Stensbjergvej 11, 2. sal
4600 Køge

www.srrevision.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.