Ambulance Syd søger COVID-19 testpersonale

Ambulance Syd søger podeassistenter, som i samarbejde med vores nuværende podeassistenter kan indgå i arbejdet omkring podning af borgere for COVID-19 i Region Syddanmark. 

Vi søger kolleger både til at vores mobile enheder, som kører ud fra Odense, Esbjerg og Haderslev og til vores faste enheder (sundhedshuse) i Nyborg, Middelfart/Fredericia, Grindsted, Tønder og Haderslev. 

Så kunne du tænke dig, at være med til at gøre en forskel i bekæmpelsen af COVID-19, er du god til at skabe tryghed omkring dig, og kan du starte i jobbet med kort varsel, så er det måske dig, som vi leder efter. 

Der er tale om en begivenhedsbestemt opgave og ansættelsen varer så længe ordningen omkring COVID-19 podning kører. Beslutninger omkring periode for ordningen træffes på nationalt niveau.

Stillingerne er i udgangspunkt fuldtidsstillinger, men vi er åbne overfor at tilbyde ansættelse på færre timer eller tilknytning som tilkaldevikar.

 

Om jobbet
Din primære opgave vil blive at teste/pode borgere for COVID-19. Testen foretages som en svælgprøve med en speciel vatpind. Endvidere består opgaven i at sikre et trygt og roligt miljø for de borgere, som møder op. Herudover vil opgaverne bestå i at registrere borgerne digitalt, samt oppakning af bilen.

I dagligdagen samarbejder du med én eller flere kollegaer omkring den specifikke opgave, og du vil yderligere have et tæt samarbejde med en koordinator primært tilknyttet til de administrative opgaver omkring vores COVID-19 testbiler og faste enheder (sundhedshuse).

Vi sørger for, at du får en grundig oplæring både i opgaverne og i at sikre din egen og borgernes sikkerhed under arbejdets udførelse. Nødvendige værnemidler, herunder bl.a. kirurgisk mundbind og engangshandsker, vil skulle bæres under arbejdets udførelse.

I forhold til stillingerne på de mobile enheder, vil du skulle møde ind på dit hovedarbejdssted og efter anvisning køre ud derfra. Arbejdstiden ligger mellem kl. 7 og 19 på alle ugens dage.

 

Om dig
Du er som person rolig og er god til at skabe overblik. Du har et godt humør, er imødekommende, venlig og god til at skabe tryghed omkring dig. Ligeledes er du effektiv i din opgaveløsning, og søger altid det gode samarbejde med kolleger.

Vi stiller ikke krav om nogen specifik uddannelse, men om at du er hurtig til at lære nyt, har erfaring med IT og vil gå til opgaven med energi og viljelyst. Har du erfaring med at arbejde med mennesker og tidligere haft et arbejde med fokus på hygiejne, er det en fordel.

Yderligere forstår du vigtigheden af at overholde retningslinjer og procedurer, og du går til alle tider op i at følge disse.   

Herudover har vi følgende krav om at du:

  • Kan være Region Syddanmark og Ambulance Syds repræsentant overfor borgerne
  • Kan indgå i en professionel dialog med samarbejdsparter og borgere
  • Du har kørekort, minimum til kategori B

 

?Vi kan tilbyde dig:   

At blive del af en virksomhed inden for en unik branche og et job med en samfundsmæssig vigtig opgave..

Du tilbydes løn efter FOA-overenskomst for ufaglærte sundhedspersoner. Timelønnen er 129,17 kr./timen + + arbejdstidsbestemte særydelser + pension.

 

Kan du se dig selv hos os?    
Så glæder vi os til at modtage din motiverede ansøgning. Send den gerne hurtigt, da vi holder samtaler løbende. 

?Da opgaven omkring COVID-19 ændrer sig løbende og vi løbende har brug for nyt personale til at løse opgave betyder det ligeledes at vi ansætter løbende og efter nærmere aftale. Derfor løber dette stilingsopslag også frem til 30. december 2020.  

?Ønsker du at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte vores hr-afdeling på hr@ambulancesyd.dk

?Sådan søger du:   

Ansøgningen sendes sammen med dit CV ved at bruge linket nedenfor.

Om Organisationen:    
Ambulance Syd er Region Syddanmarks egen ambulanceorganisation. Vi servicerer borgerne i Region Syddanmark med akut ambulancekørsel og patienttransport. 720 medarbejdere sørger for at dette lykkedes. Vi har hovedsæde i Odense, men er til stede på hele Fyn og i Sydvest- og Sønderjylland. Læs mere på vores hjemmeside www.ambulancesyd.dk   

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.