Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Ambulance Syd søger COVID-19 testpersonale

Opgaven omkring vores testenheder er vokset større og Ambulance Syd søger yderligere podeassistenter, som i samarbejde med vores nuværende podeassistenter kan indgå i arbejdet omkring podning af borgere for COVID-19 i Region Syddanmark. 

Vi søger kolleger både til at vores mobile enheder, som kører ud fra Odense, Esbjerg og Haderslev og til vores faste testenheder (Nyborg, Middelfart, Fredericia, Grindsted, Tønder og Haderslev). 

Så kunne du tænke dig, at være med til at gøre en forskel i bekæmpelsen af COVID-19, er du god til at skabe tryghed omkring dig, og kan du starte i jobbet med kort varsel, så er det måske dig, som vi leder efter. 

Der er tale om en begivenhedsbestemt opgave og ansættelsen varer så længe ordningen omkring COVID-19 podning kører. Beslutninger omkring periode for ordningen træffes på nationalt niveau.

Stillingen er en fuldtidsstilling, som består af 12-timers vagter fra kl. 7 og 19. Vi har åbent alle ugens dage og du vil skulle varetage weekendvagter ca. hver 3. uge.

 

Om jobbet
Din primære opgave vil blive at teste/pode borgere for COVID-19. Testen foretages som en svælgprøve med en speciel vatpind. Endvidere består opgaven i at sikre et trygt og roligt miljø for de borgere, som møder op. Herudover vil opgaverne bestå i at registrere borgerne digitalt, samt oppakning af bil ift. vores mobile enheder og øvrige forefaldende opgaver omkring den samlede podningsopgave.

I dagligdagen samarbejder du almindeligvis med én eller flere kollegaer omkring den specifikke opgave, og du vil yderligere have et tæt samarbejde med vores sundhedsfaglige supervisorer og også koordinatorer, sidstnævnte primært i tilknytning til de administrative opgaver omkring vores COVID-19 testbiler og faste testenheder.

Vi sørger for, at du får en grundig oplæring både i opgaverne og i at sikre din egen og borgernes sikkerhed under arbejdets udførelse. Nødvendige værnemidler, herunder bl.a. kirurgisk mundbind og engangshandsker, vil skulle bæres under arbejdets udførelse.

I forhold til stillingerne på de mobile enheder, vil du skulle møde ind på dit hovedarbejdssted og efter anvisning køre ud derfra i vores testbiler. Medarbejdere på vores faste testenheder kører også til tider ud på podningsopgaver.

 

Om dig
Du er som person rolig og er god til at skabe overblik. Du har et godt humør, er imødekommende, venlig og god til at skabe tryghed omkring dig. Ligeledes er du effektiv i din opgaveløsning, og søger altid det gode samarbejde med kolleger.

Vi stiller ikke krav om nogen specifik uddannelse, men om at du er hurtig til at lære nyt, har erfaring med IT og vil gå til opgaven med energi og viljelyst. Har du erfaring med at arbejde med mennesker og tidligere haft et arbejde med fokus på hygiejne, er det en fordel.

Yderligere forstår du vigtigheden af at overholde retningslinjer, procedurer og tavshedspligt, og at du til alle tider følger disse.  

Herudover stiller vi krav om, at du:

  • agerer efter og følger Region Syddanmarks værdier i opgaven og mødet med samarbejdsparter og borgere
  • kan indgå i en professionel dialog med samarbejdsparter og borgere
  • har kørekort, minimum til kategori B

Er du i besiddelse af et chaufførkort er det ligeledes en fordel, men ikke et krav.

 

?Vi kan tilbyde dig:   

At blive del af en virksomhed inden for en unik branche og et job med en samfundsmæssig vigtig opgave. Et tæt samarbejde med en masse engagerede og hjælpsomme kolleger.

Du tilbydes løn efter FOA-overenskomst for ufaglærte sundhedspersoner. Timelønnen er 129,17 kr./timen + arbejdstidsbestemte særydelser + pension.

 

Kan du se dig selv hos os?    
Så glæder vi os til at modtage din motiverede ansøgning. Send den gerne hurtigt, da vi holder samtaler løbende. 

?Da opgaven omkring COVID-19 ændrer sig løbende, og vi løbende har brug for nyt personale til at løse opgave betyder det ligeledes at vi ansætter løbende og efter nærmere aftale. Derfor løber dette stilingsopslag også frem til 30. april 2021.  

?Ønsker du at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte vores hr-afdeling på hr@ambulancesyd.dk. Vær dog opmærksom på, at vi grundet øget travlhed i denne periode, kan være nogle dage om at svare på din eventuelle henvendelse. 

 

?Sådan søger du:   

Motiveret ansøgning sendes sammen med dit CV ved at bruge linket nedenfor.

Vedhæft venligst yderligere følgende:

  • Kopi eller billede af dit kørekort (for- og bagside) 
  • Kopi eller billede af dit chaufførkort (for- og bagside), såfremt du er i besiddelse heraf (ikke et krav)

 

Om Organisationen:    
Ambulance Syd er Region Syddanmarks egen ambulanceorganisation. Vi servicerer borgerne i Region Syddanmark med akut ambulancekørsel og patienttransport. Almindeligvis er vi ca. 720 medarbejdere, som sørger for at dette lykkedes. I øjeblikket er vi vokset større og har ansat yderligere ca. 130 podeassistenter i kampen mod COVID-19.  Vi har hovedsæde i Odense, men er til stede på hele Fyn og i Sydvest- og Sønderjylland. Læs mere på vores hjemmeside www.ambulancesyd.dk   

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.