Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Ambulant sygeplejerske til Opsøgende Psykoseteam Syd

Aalborg Universitetshospital – Psykiatrien, Klinik Psykiatri Syd søger en ambulant sygeplejerske til fast stilling på fuld tid i Opsøgende Psykoseteam (OPT).  
 
Psykiatrien i Region Nordjylland er i en spændende udvikling med fokus på faglig specialisering og øget ambulant behandling. Kvalitetsudvikling og forskning er centrale elementer ikke mindst på Aalborg Universitetshospital - Psykiatrien.
 
Klinik Psykiatri Syd er en almenpsykiatrisk klinik med åbne samt intensive sengeafsnit, en psykiatrisk skadestue med modtagelse, retspsykiatri, børne- og ungdomspsykiatri og en omfattende ambulant funktion.
Områderne Akut Psykiatri, Mani og Depression, Angst og Personlighedspsykiatri, Børne- og Ungdomspsykiatri samt Retspsykiatrien er samlet på Mølleparkvej i Aalborg, mens Psykose-sygdomme har til huse på Brandevej i Aalborg Ø. En af klinikkens funktioner har til huse i Brønderslev.
 
Opsøgende psykoseteam er et intensivt, vedholdende behandlingstilbud for mennesker med alvorlig psykisk lidelse, som har brug for særlig støtte for at undgå indlæggelse og forværring af symptomer. Teamets opgaver og indsatser skal sikre, at der etableres et tillidsfuldt samarbejde med patienten, for at den nødvendige behandling kan opretholdes. Der arbejdes tæt tværfagligt, og hver behandler er primærkontaktperson for 10 – 15 patienter med overlægen som behandlingsansvarlig. Teamet er opsøgende og vedholdende i forhold til målgruppen og indgår tværsektorielt i et samarbejde med patientens netværk. Teamet er sammensat af læge, sygeplejersker og social- og sundhedsassistenter og sekretær - derudover samarbejdes med psykologer, socialrådgiver, ergo – og fysioterapeut samt psykiatrisk skade-modtagelse og sengeafsnit.
Teamet er fysisk placeret på Brandevej - Psykiatrien.
 
Det faglige miljø:
Faglig kvalitet og kompetenceudvikling prioriteres som helhed højt i Klinik Psykiatri Syd. I opsøgende psykoseteam arbejdes blandt andet med kognitive metoder, stemmehøring og andre centrale teorisæt. En af forcerne i teamet er det tætte samarbejde mellem behandlerne og kontinuerlige drøftelser af, hvordan man omsætter teori til relevant praksis.
 
Vi forventer:

   • at du har solid erfaring funderet i psykiatrisk sygepleje
   • at du har erfaring med psykoseområdet
   • at du kan arbejde ansvarsfuldt og selvstændigt og med langvarige kontakter
   • at du overvejer og tager ansvar for etiske dilemmaer i et hverdagsperspektiv
   • at du kan bruge dig selv kreativt, utraditionelt og være til inspiration i samarbejdet med patienter, pårørende og team
   • at du kan vejlede og undervise patienter, pårørende og samarbejdspartnere
   • at du kan indgå i og selvstændigt udføre gruppebehandling
   • at du kan arbejde evidensbaseret og målrettet med patienten
   • at du kan indgå i praksisudvikling og implementeringsprocesser 

Vi tilbyder:

   • løbende kollegial støtte og vejledning gennem teamsamarbejdet
   • fastlagt supervision
   • mulighed for faglig udvikling gennem relevante kurser og videreuddannelse
   • spændende arbejdsmiljø med meget engagerede kollegaer, hvor kreativ tænkning er en del af hverdagen
   • en stærk teamånd, som vi prioriterer fagligt såvel som socialt.
   • mentorordning

Yderligere information om stillingen kan fås ved henvendelse til ambulatorieleder i OPT Kate Skjoldborg, telefonnummer 20 65 51 07.

Samtalerne forventes at finde sted den mandag den 26. februar 2018

Praktiske oplysninger:
Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst. Der er knyttet et funktionstillæg til stillingen som ambulant sygeplejerske på kr. 25.300,- årligt.
 
Der indhentes straffeattest i henhold til Region Nordjyllands politik.

Det er Region Nordjyllands politik, at alle stillinger opslås som fuldtidsstillinger. Såfremt den valgte ansøger ønsker en anden ansættelsesbrøk, kan det aftales.

Røgfri arbejdstid i Psykiatrien i Region Nordjylland: det betyder, at medarbejdere ikke må ryge i arbejdstiden – hverken inde eller ude.
 
Du kan læse mere om Psykiatrien og Klinik Psykiatri Syd på hjemmesiden http://www.psykiatri.rn.dk.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her