Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Amgros søger lægemiddelspecialist med interesse for supply chain (Genopslag)

Vil du være med til at sikre, at de offentlige danske sygehuse har den rette medicin, til rette tid og i rette kvalitet. Altid med patienterne for øje og altid via tæt dialog og samarbejde? Så er det måske dig vi søger. Amgros styrker netop nu sin Logistikafdeling, og vi leder derfor efter endnu en lægemiddelspecialist, som skal være med til at styrke vores Logistikafdeling på det farmaceutiske område.

En af Amgros’ primære opgaver er at sikre forsyning af lægemidler til de offentlige sygehuse, så patienterne kan få den bedste behandling. Det gør vi via effektive indkøb og udbud. Vi står for at indkøbe og opretholde lager af lægemidler til de danske sygehuse – herunder også af et større lager af livsvigtige lægemidler.

Logistikafdelingen er ansvarlig for alle aktiviteter, der vedrører perioden fra en aftale er indgået, til lægemidlet er leveret på sygehusapoteket. Det omfatter sales- & operations planning, forecast, indkøb, lager, kundeservice, opfølgning på aftaler - hele tiden i tæt dialog med leverandører og sygehusapoteker.

Vær med til at løse forsyningsproblemer og sikre optimal forsyning med lægemidler
Som Lægemiddelspecialist bliver din overordnede rolle at afklare og løse forsyningsproblemer for kritiske lægemidler. Du vil være en aktiv deltager i at udvikle processer og værktøjer, der bidrager til at øge forsyningssikkerheden og bliver dermed en vigtig brik i arbejdet med at sikre at livsvigtig medicin altid er til rådighed og dermed sikre den bedste behandling af patienterne.

Dine primære opgaver:

  • Ansvarlig for indkøb af lægemidler fra udvalgte leverandører til eget lager, herunder løbende dialog med leverandøren om alle former for problemstillinger vedrørende leveringer
  • Vurdere og kvalificere lægemiddelfaglige problemstillinger og -løsninger i restordresituationer og afsøge alternative leveringsmuligheder. Dette hvis der ikke er mulighed for at få leveret de bestilte lægemidler til ønsket tid og i ønsket mængde. Her benytter vi os af en struktureret proces, hvor markedet for IRS (Ikke Registrerede Specialiteter) også indgår.
  • I samarbejde med kliniske specialister afsøge muligheder for at finde alternative behandlingsregimer, hvis kritiske lægemidler varsler forsyningssvigt
  • Etablere og vedligeholde forsynings-og indkøbsstrategier for kritiske lægemidler
  • Ansvarlig for at involvere udbudsafdelingen i beslutninger om strategier for forsyning af vigtige lægemidler
  • Deltage i kommunikation med Lægemiddelstyrelsen, hvor dette er en del af opgavens løsning
  • Deltage i at udvikle Supply Chain såvel ved løbende forbedringer som gennem projektarbejde
Erfaren og faglig stærk specialist med drive og et positivt menneskesyn
Du er uddannet farmaceut – eller har udført farmaceut lignende opgaver - og har både interesse for og erfaring med supply chain. Det er en fordel, hvis du har erfaring med indkøb og forsyning samt erfaring med at udvikle nye processer.

Vores nye kollega har gerne flere års erfaring med håndtering af lægemidler gerne inden for klinisk farmaci på sygehusapotek eller i klinik og har du erfaring med GDP-lovgivning, er det yderligere et plus.

Det er en fordel, hvis du har arbejdet i eller med kontakt til en politisk styret organisation, da stillingen vil kræve at du ofte vil skulle navigere på tværs af såvel offentlige som private organisationer. Det er ligeledes et plus hvis du har forhandlet med leverandører, som ofte kræver gennemslagskræft og vedholdenhed.

For at du og Amgros er det helt rigtige match er det vigtigt, at du er systematisk, har et godt overblik, arbejder selvstændigt og kan tage ansvar for at løse dine opgaver. Du skal kunne samarbejde tillidsfuldt med interne såvel som eksterne samarbejdspartnere. Du er af natur opsøgende og har gode kommunikationsevner – mundtlig såvel som skriftligt på dansk –og kunne begå dig på engelsk. Og så forestiller vi os, at du er målrettet, har et positivt menneskesyn og ikke lader dig slå ud af en hverdag, hvor du ofte må omprioritere. Du har drive og viljen til at forfølge målet, så de ønskede resultater nås.

Din nye afdeling i Amgros
Logistikafdelingen består i dag af 14 medarbejdere, hvoraf seks er i kundeservice for lægemidler og to er i kundeservice for høreapparater. De øvrige medarbejdere varetager opgaver inden for indkøb og lager, udvikling af logistik - herunder sikre korrekte estimater for forbrug af lægemidler og udvikler håndteringen af lægemidler sammen med myndigheder og sygehusapoteker.

Afdelingen er i konstant udvikling, hvilket alle medarbejdere bidrager aktivt til. Vi hænger ikke fast i uhensigtsmæssige løsninger. Vi evaluerer, optimerer og forbedrer løbende, og alle har mulighed for at byde ind og sætte sit præg. Alle forbedringer sker under hensyn til patientbehandling, patientsikkerhed og økonomi. Vi sætter en ære i at have høj faglighed og integritet – altid med det overordnede formål at yde den bedste service og rådgivning, så vi sammen kan skabe mere sundhed for pengene. Du kan derfor se frem til at få opgaver, der har stor indflydelse på at sikre lægemidler, høreapparater og medicinsk udstyr til patienter på de offentlige danske sygehuse.

Kontakt og ansøgning
Lyder jobbet og udfordringerne interessante, så send din ansøgning og dit CV senest den 19. oktober 2020. Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte seniorspecialist Charlotte Meinicke på +4524286705. Vil du vide mere om Amgros som arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte HR afdelingen på hr-afdelingen@amgros.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig!


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.