Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Anæstesisygeplejerske med engagement og visioner


Anæstesisygeplejerske med engagement og visioner
søges til nedre-Mave-Tarmkirurgisk operationsafsnit, Bedøvelse og Operation, OP SYD 2, Palle Juul-Jensens Boulevard 99, 8200 Aarhus C.
 
Du skal søge stillingen hos os, fordi vi har en rigtig god afdeling med de bedste kolleger, et spændende speciale og du bliver en del af et stærkt ekspertteam.
 
Stillingen bliver som udgangspunkt en fuldtidsstilling på 37 timer pr. uge og ønskes besat snarest muligt.
Arbejdstiden vil være dagtjeneste fra 07.30 til 15.00, 16.00 eller 17.00. Vagttjeneste er 14.45 til 23.00 efterfulgt af rådighedsvagt fra hjemmet eller vagtværelse. I weekender døgnvagt - rådighed eller vagtværelse. Der er ca 3-4 vagter på 4 uger, heraf en enten lørdag eller søndag. Der er ønskeplan, hvilket giver mulighed for indflydelse på din arbejdstid.
Deltagelse i vagt sker efter gensidig aftale mellem os og dig. Vi tilbyder et struktureret oplæringsprogram, og du vil få tildelt en mentor. Her er der plads til at være ny, og oplæring prioriteres.
 
Arbejdsdagen er meget varieret. Der er store og små anæstesier. Elektiv og akut kirurgi. Patientforløbene varierer, hvilket gør arbejdsdagen spændende.

Vi laver højtspecialiseret kirurgi på det nedre Mave-Tarmkirurgiske område, Det er både laparatomier, laparaskopier og roborassisteret indgreb.
Det er store operationer, hvor hæmodynamik og væskebehandling er i fokus, hvilket kræver høj monitoreringsgrad.
Den anæstesiologiske sygepleje og behandling tilpasses og justeres efter det kirurgiske indgreb i tæt samarbejde med anæstesilægen og resten af teamet. Teamarbejdet prioriteres på OP stuerne, så vi kan bruge hinandens ressourcer og hente inspiration fra hinanden i den fælles opgave omkring patienten.
En tværfaglig arbejdsgruppe har uddannet sig, og tilrettelægger simulationstræning på operationsgangen mhp at fremme teamsamarbejde og kommunikation.

Vi forventer, at du vil arbejde i et dynamisk miljø med mange kliniske berøringsflader. Du har gode samarbejdsevner og deltager gerne i undervisning af kolleger, sygeplejestuderende og sygeplejersker under uddannelse til anæstesisygeplejerske.
Du har høj grad af selvstændighed, stor fleksibilitet og er omstillingsparat.

Vi prioriterer en åben dialog med respekt for forskellige holdninger, hvor medansvar og indflydelse er en selvfølgelighed.
Vi prioriterer, at afdelingen konstant er åben overfor udviklingstiltag, som tilgodeser det gode patientforløb, konstruktive arbejdsgange samt uddannelse.
Eksempelvis arbejder vi med smertebehandling og PONV profylakse, så det tilgodeser patienten både peroperativt, men også postoperativt.
Humor, engagement og faglighed er nøgleord i vores afdeling.

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst. Ansættelsen er betinget af en tilfredsstillende børneattest.

Ansøgningsfrist den 17. september 2020
Ansættelsessamtaler forventes afholdt den 22. september 2020
Yderligere oplysninger om stillingerne fås ved henvendelse til Afdelingssygeplejerske Dorthe Midtgaard Johansen Tlf. 24975379Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.


 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.