Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Anæstesisygeplejerske søges til Dagkirurgi 3 ved Bedøvelse og Operation, Aarhus Universitetshospital

Vi søger en frisk og engageret anæstesisygeplejerske, der brænder for den dagkirurgiske sygepleje, som er kendetegnet ved at rumme hele patientforløbet fra modtagelse til operation, opvågning og udskrivelse.

Stillingen er som udgangspunkt på 37 timer pr. uge og ønskes besat pr. 1. januar 2021 eller efter aftale.

Dagkirurgien på Aarhus Universitetshospital (AUH) består i alt af fire afsnit, som alle har forskellige specialer. Ved ansættelse bliver du tilknyttet Dagkirurgi 3 (DKA3), men i travle perioder hjælper vi hinanden på tværs af afsnittene. Vi holder fælles undervisning og har fokus på vidensdeling. Der er uddannet simulationsinstruktører i hvert afsnit, som afvikler simulation i grupper hver onsdag.

Vores hverdag er præget af et stort patient-flow og mange afvekslende arbejdsopgaver.

Vi arbejder på hverdage mellem 7.30-17.00, enkelte dage til 19.00. Der må på sigt påregnes en udvidelse af Dagkirurgiens åbningstider, således at arbejdstiderne fremadrettet vil være en blanding af dagvagter og vagter sen eftermiddag/aften.

På DKA3 har vi tre operationsstuer som er udstyret med nye Dräger Perseus anæstesiapparater og Braun injectomater. Vi bruger både C-Mac og Sec-mac videolaryngoskop til luftvejshåndtering. Vores lejer er fordelt lige mellem Øre-, Næse-, Halskirurgi og Håndkirurgi. I vores håndsektor bliver størstedelen af vores patienter opereret i lokal eller regional anæstesi.

Vi vægter et godt arbejdsmiljø meget højt og bidrager alle med input til gode og udviklende arbejdsdage. Vi søger derfor en kollega med godt humør, en positiv indstilling til arbejdsdagen og lyst til at bidrage positivt til fællesskabet. Vores afsnit er kendetegnet ved det gode kollegiale samarbejde, godt arbejdsmiljø og en pragmatisk tilgang til opgaverne. Vi har fokus på sygeplejen og har patienten i centrum. 

Vores hverdag er præget af stor fokus på faglig udvikling og kvalitet i patientforløbene og afdelingen er uddannelsessted for anæstesikursister, sygeplejestuderende samt paramedicinere.

Vi søger en kollega, som

  • har lyst til at sætte sit præg på udviklingen af vores dagkirurgiske afsnit
  • vil arbejde i velfungerende teams med engagerede og fagprofessionelle kolleger
  • trives i en travl hverdag med mange relationer
  • arbejder problemløsende, reflekterende og vil bidrage til et godt arbejdsmiljø
  • har gode samarbejdsevner.

Specialerne i dagkirurgien fordeler sig som følgende
Dagkir 1: Ortopæd- og neurokirurgi
Dagkir 2: Urologi og mave/tarmkirurgi
Dagkir 3: Øre/næse/hals- og ortopædkirurgi
Dagkir 4: Mave/tarmkirurgi, gynækologi og IV-team.


Har du lyst til at høre mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske Peter Appelon Bliksted på 2370 6224.

Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst. Ansættelsen er betinget af en tilfredsstillende børneattest og en tilfredsstillende autorisation.

Ansøgningsfrist søndag den 22. november 2020. Ansættelsessamtaler forventes afviklet torsdag den 26. november 2020.Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.