Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Anæstesisygeplejerske til Operationsafsnit for Kvindesygdomme og Fødsler

Bedøvelse og Operation på Aarhus Universitetshospital, Palle Juul-Jensens Boulevard søger en anæstesisygeplejerske til Operationsafsnit for Kvindesygdomme og Fødsler. Stillingen er en fast stilling på 32 timer, der søges besat 1. juni 2018.

Afsnittet er lige nu i en spændende omstruktureringsproces. Det betyder, at vi kan tilbyde dig en stilling på et afsnit i rivende udvikling med fremtid i enten den gynækologiske og urologiske anæstesiologiske sygepleje eller i den anæstesiologiske sygepleje der tager sig af obstetriske patienter og børn.
Ændringerne betyder nemlig, at afsnittet fra omkring september skal deles, således at de gynækologiske operationer flyttes i nybyggede lokaler sammen med de urologiske operationer på voksne. I vores nuværende lokaliteter vil fremtiden bringe børneoperationer fra forskellige specialer samt obstetriske operationspatienter.

Du vil fra 1. juni 2018 have 33 engagerede og kompetente kolleger fra anæstesi og operation.

Herudover kan vi tilbyde

  • introduktionsforløb med mentorordning
  • et velfungerende arbejdsmiljø med respekt for hinandens arbejde
  • spændende udfordringer med vågne sectio og urogynækologiske patienter, samt komplekse onkologiske operationer, herunder robotoperationer
  • mange selvstændige anæstesier - også i vagtperioden
  • at du kan være med til at præge helt nye afsnit fra begyndelsen
Vi forventer, at du
  • er specialuddannet anæstesisygeplejerske
  • er fagligt og tværfagligt engageret
  • er dynamisk og åben over for udfordringer
  • kan tænke og handle selvstændigt
  • kan bevare overblikket - også i kritiske situationer
Praktiske oplysninger og kontakt
Hvis du vil vide mere, er du meget velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske Kirsten Ingeman Hartmann på 3071 4648 eller sende en mail til kirshart@rm.dk

Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst. Ansættelsen er betinget af en tilfredsstillende børneattest samt en tilfredsstillende autorisation.

Ansøgningsfrist den 18. april 2018, ansættelsessamtaler afholdes i uge 17.
Vi ser frem til at modtage din ansøgning med CV.


Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil omplaceringsramte medarbejdere, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her