Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Anæstesisygeplejersker til Dagkirurgien, Aarhus Universitetshospital

Vi søger to anæstesisygeplejersker til faste stillinger grundet kapacitetsudvidelser i Dagkirurgien.

Er du anæstesisygeplejerske, og vil du gerne arbejde i teams med engagerede, dynamiske og fagprofessionelle kolleger, så har vi to faste stillinger på 32 -37 t/uge pr. 1. maj 2018 til dig.
Vi er: 2 anæstesioverlæger, 18 sygeplejersker og 3 sekretærer. Vi opererer dagligt 20-25 patienter på 4 operationsstuer indenfor specialerne urologi, ortopædi og proctologi. Åbningstiden er hverdage kl 7.30 – 17.00, weekend og helligdage holder vi fri.
 
Vi har fokus på høj faglighed og kvalitet i patientforløbene og er uddannelsessted for kursister, studerende og paramedicinere. Dagkirurgien består af 4 afsnit, hvor vi hjælper hinanden i pressede perioder, holder fælles temadage og har fokus på vidensdeling. I hvert afsnit uddannes simulationsinstruktører og der planlægges løbende kurser i afdelingen.
 
Vi deltager hvert år i Dagkirurgisk Selskabs Årsmøde samt relevante kurser/kongresser og prioriterer at være opdaterede på nyeste viden indenfor for vort speciale. Humor kan forekomme.
 
Vi søger en kollega som

  • har lyst til at sætte sit præg på udvikling af et dagkirurgisk afsnit
  • trives i en travl hverdag med mange relationer
  • har gode tværfaglige samarbejdsevner
  • brænder for vejlednings- & udviklingsprocesser
  • arbejder problemløsende, reflekterende og bidrager til et godt arbejdsmiljø, hvor problemer opfattes som opgaver, der kan løses
  • har let til smil og elsker et godt grin
 
Har du lyst til at høre mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske Vibeke Meding på 2477 8546.
 
Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst. Ansættelsen er betinget af en tilfredsstillende autorisation samt en tilfredsstillende børneattest.

Ansøgningsfrist d. 23. april 2018, ansættelsessamtaler d. 26. april 2018 om eftermiddagen.
 

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil omplaceringsramte medarbejdere, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her