Analysekonsulent (BI-konsulent) søges til Hørsholm Kommune

Moment søger nu, på vegne af Hørsholm Kommune, en erfaren analysekonsulent til opbygning af et nyt ledelsesinformationssystem på tværs af forvaltninger i kommunen.

I Hørsholm Kommune arbejdes der systematisk med at understøtte styring og prioritering med solide prognoser og statistisk beslutningsgrundlag for ledere og politikere. Som led i dette er kommunen nu ved at omlægge til et nyt ledelsesinformationssystem, der bliver en vigtig del af fundamentet for arbejdet med at planlægge kapacitet og aktivitet, udføre effektiviseringsanalyser, producere ledelsesinformation og benchmark til ledere og politikere.
Du får ca. 15 gode kolleger med diverse uddannelsesmæssige og erfaringsmæssige baggrunde i Team Økonomi og Styring. I teamet er der en uformel omgangstone med plads til nye ideer og konstruktivt modspil. Der er plads til både faglige ambitioner samtidig med, at det skal være sjovt at gå på arbejde. Du vil referere til centerchefen, som også vil stå for at sætte dig ind i opgaven.

 


Jobbet
Som analysekonsulent vil du have til opgave at bidrage til opbygningen af det nye ledelsesinformationssystem. Det bliver dit overordnede ansvar gennem rådgivning, design og udvikling, at bidrage til den bedste løsning. Du vil i høj grad agere brobygger mellem ledere på forskellige områder i kommunen og det digitale maskinrum.


Herunder vil konkrete opgaver være:

 

  • Deltagelse i og facilitering af detaljerede afklaringer af processer og krav i samarbejde med ledere på de forskellige områder i kommunen samt centerchefen
  • Sikring af god dokumentation af krav og udviklingsønsker via dialog med ledere og IT-interessenter
  • Formidle og samarbejde om løsningsdesign med interessenter og IT
  • Deltage i implementeringsprocessen
  • Understøttelse af udviklingen gennem løbende sparring med de tekniske profiler
  • Kvalitetssikring af samt opfølgning på løsningen efter implementering.

 

 

Om dig


Som analysekonsulent bistår du til udvikling, analyse og vedligeholdelse af ledelsesinformationssystemet. Det er en forudsætning, at du har erfaring med opbygning og implementering af ledelsesinformationssystemer (BI-systemer), og du arbejder struktureret og kvalitetsbevidst i krydsfeltet mellem en forretningsmæssig og en teknisk vinkel. Du sikrer sammenhængende processer mellem forskellige interessenter i kommunen, og vil desuden skulle håndtere en stor kontaktflade til relevante interessenter.


Vi forventer, at du:

  • Har erfaring med at arbejde med og analysere på store mængder af data.
  • Har solide it-kompetencer og er stærk excel.
  • Kan kommunikere og visualisere dine løsningsforslag og nedbryde forretningsbehov til udviklerne – særligt i afklaringsmøder med forskellige interessenter
  • Arbejder fokuseret, systematisk og resultatorienteret, er selvstændig og i stand til selv at disponere dit arbejde.

Har du kendskab til TARGIT (Fujitsu) eller lignende BI-løsninger er det en stor fordel. Det er vigtigt, at du hurtigt kan tilegne dig ny viden, og har let ved at danne nye samarbejdsrelationer. Kendskab til kommunal styring vil være en fordel, men er ikke en forudsætning for at komme i betragtning til stillingen.


Arbejdstid, løn og proces

Det er en projektansættelse på 37 timer om ugen med opstart ca. 1. april (muligvis fra midten af marts), som løber til udgangen af 2021.
Moment vil stå for første del af rekrutteringsprocessen, hvorefter der vil være en samtale hos Hørsholm Kommune. Såfremt du er den rette kandidat, vil du blive ansat hos Moment i en tidsbegrænset ansættelse.
Timeløn efter kvalifikationer.
Arbejdssted: Hørsholm Kommune, Slotsmarken 13, 2970 Hørsholm samt hjemmefra, afhængigt af covid-19 restriktioner.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.