Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Analysekonsulent til afdelingen Uddannelsesudvikling og Projektstøtte

Vil du være med til at understøtte udviklingen af VIAs uddannelser og uddannelsesportefølje gennem helhedsorienteret analysearbejde og spille en vigtig koordinerende rolle i samspillet mellem forskellige organisatoriske enheder? Så læs med her.

I Uddannelsesudvikling og projektstøtte søger vi en analysekonsulent, der kan understøtte VIAs uddannelser med analyser, procesdesign, sagsbehandling og sparring i relation til udvikling af uddannelsesportefølje og udbudsstruktur. Du skal kunne arbejde med alle dele af analyseprocessen – identifikation af behov, design af analyser, gennemførelse, bearbejdning og formidling af resultater og de efterfølgende processer internt og eksternt i VIA.

Afdelingens konsulenter har en bred berøringsflade til den øvrige organisation og arbejder i et tæt partnerskab med særligt uddannelsesdekaner og uddannelsesledere. Vi søger derfor en konsulent med gode samarbejds- og koordineringsevner. Du skal kunne arbejde selvstændigt med proces- og projektledelse men skal samtidig have et godt øje for at inddrage de rette kollegaer for at få den bedste løsning af opgaven.

Du skal have en god fornemmelse for det uddannelsesfaglige og uddannelsespolitiske felt og kunne aflæse eksterne faglige og politiske dagsordener og kunne vurdere effekter for VIAs uddannelser og andre aktiviteter i relation her til.

Afdelingen Uddannelsesudvikling og projektstøtte er etableret som led i en større omorganisering i 2019. I afdelingen er ca. 40 medarbejdere fordelt i fire fagteams, en chef og en leder. Afdelingen beskæftiger sig med udvikling og kvalitetssikring af uddannelser, support til hjemtagning og drift af forsknings- og udviklingsprojekter samt dataunderstøttelse af organisationen. Analysekonsulenten vil blive tilknyttet afdelingens team for uddannelsesudvikling.

Som en del af Uddannelsesudvikling og projektstøtte bliver du en del af et spændende kollegasamarbejde og en uddannelsesinstitution, der hele tiden er i bevægelse. Vi tilbyder gode kollegaer, en uformel omgangstone, gode arbejdsforhold med stor frihed.

Analysekonsulentens opgaver

  • Understøttelse af strategisk drøftelse af VIAs uddannelsesportefølje – herunder udarbejdelse og analyse af datagrundlag
  • Gennemførelse af behovsanalyser som grundlag for udvikling af nye uddannelser
  • Sagsbehandling og udarbejdelse af ansøgninger ifm. prækvalifikation af nye uddannelser og nye uddannelsesudbud
  • Sagsbehandling og design af processer ifm. udfasning af uddannelser og uddannelsesudbud
  • Udvikling og gennemførelse af analyser som grundlag for uddannelsesudvikling og tilrettelæggelse af uddannelserne

Dine kompetencer
Det er en forudsætning, at du både er i besiddelse af AC-generalist kompetencer og har erfaring som færdiguddannet i en administrativ analysefunktion – meget gerne fra en politisk styret organisation.

Udover analytisk kompetence skal du have gode skriftlige færdigheder og mestre både notater, rapporter, sagsfremstillinger og præsentationer.
Du skal være proaktiv, partnerskabsorienteret og have lyst til at sætte dig ind i uddannelsernes forskellige rammebetingelser som forudsætning for opgaveløsningen.
Det er vigtigt, at du arbejder struktureret, kan skabe overblik og samle trådene i ofte komplekse og gensidigt afhængige opgaver.

Vi tilbyder
Du får et fagligt udfordrende og personligt udviklende job, hvor du indtager forskellige roller. Du vil både få selvstændigt ansvar samt dele ansvar i faste og løse opgavefællesskaber. VIA er en ung og dynamisk organisation, som skaber uddannelse af højeste kvalitet med et videngrundlag, der er anvendelsesorienteret og tæt koblet til praksis og de samfundsmæssige behov.

Løn- og ansættelsesforhold
Fuldtidsstillingen ønskes besat med tiltrædelse 1. marts 2021.

Løn- og ansættelsesforhold fastsættes efter gældende aftaler og overenskomst inkl. pensionsbidrag.

Dit primære arbejdssted vil være Hedeager 2, Aarhus N. Da VIA har flere adresser i Region Midtjylland skal du være i besiddelse af kørekort og i tilknytning til VIAs kørselsordning være villig til at bruge egen bil, så du nemt kan komme omkring.

Ansøgning
Din ansøgning skal indeholde beskrivelse af dine erfaringer og din uddannelsesbaggrund. Dokumentation skal vedhæftes som PDF-dokumenter. Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte Birgitte Quelle, Chef for Uddannelsesudvikling og Projektstøtte. Telefon: 87 55 11 02, mail: BAQ@via.dk

Send din ansøgning, CV og eksamenspapirer via online ansøgningsportal senest den 21. januar 2020. Der vil blive afholdt ansættelsessamtaler i uge 4.

Læs information om anvendelse af personoplysninger i forbindelse med rekruttering her: http://www.via.dk/da/om-via/job/personoplysninger.

VIA opfordrer alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Om VIA University College
VIA er en professionshøjskole og en af Danmarks største uddannelsesinstitutioner. Vi uddanner bl.a. lærere, sygeplejersker, ingeniører og designere i samarbejde med arbejdslivet og med afsæt i forskning. I fællesskab leverer vi fremragende uddannelser til alle vores studerende, så de med mod, passion og nysgerrighed sætter aftryk på samfundet. Vi arbejder dedikeret for at inddrage FN’s verdensmål i alle vores uddannelser, og i 2019 er VIA for tredje år kåret som årets entreprenante uddannelsesinstitution.
VIA i runde tal: 20.000 studerende på flere end 40 professionsbacheloruddannelser. 20.000 studerende og kursister om året på diplomuddannelser og andre efter- og videreuddannelsesforløb. 2.100 medarbejdere fordelt på otte campusser i Region Midt.

Læs information om anvendelse af personoplysninger i forbindelse med rekruttering på dette link:
https://via.career.emply.com/persondatapolitik
VIA opfordrer alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Læs mere om VIA University College på http://www.via.dk/.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.