Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Analysemedarbejder til den tværgående produktionsstyringsenhed i Vurderingsstyrelsen

Vil du være med til at sikre effektiv og lovlig sagsbehandling af høj kvalitet på ejendomsområdet? Vil du være med til at rulle de nye ejendomsvurderinger ud? Er du god til at holde overblik, have mange bolde i luften og trives du i et stærkt fagligt miljø med udfordringer og gode personlige udviklingsmuligheder? Så er det dig, vi søger.

Vurderingsstyrelsen har ansvaret for at vurdere alle landets ejendomme. Vi er midt i en spændende og dynamisk udviklingsproces med et nyt ejendomsvurderingssystem, der har stor politisk bevågenhed. Her har vi brug for dig, der kan være med til at understøtte produktionsstyringen i styrelsen.

Kontor for Produktionsstyring

Produktionsstyringskontoret vil være drivkraft og koordinerende samlingspunkt for den centrale strategiske produktionsstyring. Produktionsstyringskontoret udarbejder datagrundlag og beslutningsoplæg for de ledelsesmæssige prioriteringer af produktionen og er bindeleddet, der sikrer koordinering af produktionen på tværs af Vurderingsstyrelsen.

Produktionsstyringskontoret har ansvaret for at:

  • udvikle, operationalisere og implementere produktionsstyringen i styrelsen
  • indsamle, samkøre, analysere og kvalitetssikre produktionsdata til løbende opfølgning
  • udarbejde ledelsesinformation og beslutningsoplæg til ledelsen i forhold til status på produktionen og oplæg til nye prioriteringer
  • gennemføre løbende analyser af produktionen
  • udvikle, designe og vedligeholde data og værktøjer til produktionsstyring.
Specialistkompetence med fokus på analyser

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, men kan fx være en relevant videregående uddannelse inden for økonomi, offentlig styring, offentlig administration m.v.

Vi søger en profil, der:

  • trives med at foretage analyser af driftsdata
  • kan holde overblik over en kompleks drift
  • er åben, lyttende og god til at samarbejde med interne parter
  • bidrager til et godt og uformelt arbejdsmiljø med højt til loftet.
Derudover lægger vi vægt på, at du kan bidrage med kompetencer og evt. erfaring med controlling, og at du har stort kendskab til Excel og gerne Business Objects, Qlik Sense og SQL. Du kan koble og sammenkøre data fra forskellige systemer ift. opfølgning på produktionen samt kvalitetssikre data. Desuden lægger vi vægt på dine skriftlige evner, og at du kan udarbejde letforståeligt materiale og beslutningsoplæg til ledelsen, herunder grafisk flotte og intuitive opfølgninger.

Ansøgning og kontakt
Send din ansøgning og CV samt andet relevant materiale via linket ”Søg stillingen” senest den søndag den 9. august 2020. Vi forventer at holde 1. samtaler i uge 33 og 2. samtaler i uge 34, hvortil du kan forvente en personanalyse.

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte kontorchef Rasmus Hesselborg-Hoy på 72 37 43 49 eller skriv til rasmus.hesselborg@vurdst.dk, undtaget uge 28, 29 og 32.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten (AC), overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) eller overenskomst for Fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet. Ansættelse vil være i Skatteministeriet med tilhørende institutioner.

Dit arbejdssted er indtil videre Ny Østergade 9-11, 4000 Roskilde.

Forud for ansættelse indhentes referencer og straffeattest.

Tiltrædelse 1. oktober eller snarest muligt.

Om Vurderingsstyrelsen

’Vi sikrer, at boligejerne får en mere retvisende og gennemskuelig ejendomsvurdering’

Vurderingsstyrelsens opgave er at udarbejde mere retvisende og gennemskuelige offentlige vurderinger af grunde og ejendomme. Fremtidens vurderinger bliver baseret på nye og detaljerede data. Det skal sikre, at borgere og virksomheder kan have tillid til, at de bliver beskattet på et korrekt grundlag. Vores værdier er ansvar, udsyn, faglighed og samarbejde.

Vi er en arbejdsplads med mange forskellige fagligheder. De er alle i spil i dagligdagen, hvor vi lægger vægt på et godt arbejdsmiljø og en stærk samarbejdskultur, hvor alle trives, tager ansvar og bidrager til den fælles opgave. Vi har et godt kollegaskab med en uformel omgangstone og vi tror på, at en fornuftig balance mellem arbejdsliv og privatliv giver motiverede og tilfredse medarbejdere.

Vurderingsstyrelsen er en arbejdsplads i vækst, og vi har derfor løbende brug for nye, engagerede kolleger.

Læs mere om Vurderingsstyrelsen på www.vurdst.dk

Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.