Analytiker til afdelingen for Mellemøstanalyse ved Forsvarets Efterretningstjeneste

Afdelingen for Mellemøstanalyse søger to analytikere. Den ene stilling er en fast stilling den anden er årsvikariat, som er ledigt frem til juli 2019.

 

For begge stillinger gælder, at der er tale om et arbejdsfelt, hvor du får adgang til et unikt datagrundlag. Vi er en arbejdsplads, hvor du både kan få tilfredsstillet dine faglige ambitioner og din mulighed for at arbejde med et komplekst hjørne af den internationale, politiske verden. Du vil blive en del af en hverdag med plads til stor metodefrihed, hvor du både får lov til at udnytte og udvikle dine kompetencer og erfaringer til at løse dine opgaver.

 

Om os

Som led i en ambitiøs udviklingsdagsorden har FE en målsætning om at blive en af de mest dynamiske og operativt fokuserede vestlige efterretningstjenester.

 

FE har tre hovedopgaver:

  • Vi er Danmarks udenrigs- og militære efterretningstjeneste.
  • Vi leder og kontrollerer den militære sikkerhedstjeneste og er national sikkerhedsmyndighed inden for Forsvarsministeriets område.
  • Vi varetager funktionen som national it-sikkerhedsmyndighed, netsikkerhedstjeneste og myndighed for informationssikkerhed og beredskab i telesektoren.
 

Vores opgave er at indsamle, bearbejde og formidle informationer om forhold i udlandet af betydning for Danmarks sikkerhed, herunder for danske militære enheder og andre, som er udsendt til løsning af internationale opgaver.

 

Om stillingen

Overordnet set kommer du til at indgå i afdelingens gruppe af analytikere og sprogkyndige medarbejdere, der alle har et særligt fokus på sikkerhedspolitisk, økonomisk og militærstrategisk analyse af forskellige konfliktområder i regionen og Mellemøsten generelt. Samtidig vil du deltage i relevante tværfaglige arbejdsgrupper med kolleger fra hele tjenesten og andre efterretningstjenester, og du vil komme i tæt kontakt med danske myndigheder.

 

Du kommer både til at arbejde selvstændigt og i teams. Du skal levere både skriftlige produkter og briefinger, ofte med kort varsel. Vi lægger vægt på, at du kan prioritere store, komplekse mængder information, og at du er en skarp analytiker – både skriftligt og mundtligt på dansk og engelsk.

 

Vi arbejder med komplekse it-systemer, og derfor skal du have en særdeles god it-forståelse, der gør dig i stand til at anvende systemerne og bidrage til deres udvikling.

 

Vi tilbyder et spændende og dynamisk arbejdsmiljø, hvor professionalisme og engagement er i højsædet, og hvor der er rig mulighed for faglig og personlig udvikling og udfordring.

 

Om dig

Stillingen henvender sig til dig, der gerne vil være en del af et professionelt, dedikeret og tværfagligt kollegialt fællesskab, med højt til loftet.

  • Du har en relevant akademisk kandidatuddannelse, samt et stort kendskab til Mellemøsten og sikkerhedspolitiske forhold og gerne indgående kendskab til en eller flere igangværende konflikter i regionen samt arabiske sprogfærdigheder.
  • Du har solide it-kompetencer, som måske stammer fra erfaring med databaser og strukturering af information.
  • Du kan se sammenhængen i detaljerne og kan formidle din viden både mundtlige og skriftlige på såvel dansk som engelsk.
  • Du værdsætter både samarbejdet med kolleger og mulighederne for at arbejde selvstændigt.
 

Løn- og ansættelsesvilkår

Ansættelse og aflønning vil ske i henhold til gældende overenskomst.

Det er et krav, at du kan sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele din ansættelse. Du har som ansat i FE desuden pligt til kortvarig udsendelse til udlandet.

 

Arbejdssted

FE, København

 

Ansøgning

Ansøgning vedhæftet CV og anden relevant dokumentation skal sendes via stillingsopslaget på www.fe-ddis.dk.

Vi skal have din ansøgning senest tirsdag den 27. februar 2018.

 

Yderligere oplysninger

Vi forventer, at ansættelsessamtaler vil finde sted fra uge 9

Forventet ansættelsestidspunkt 1. maj 2019.

Du kan få nærmere oplysning om stillingen ved at kontakte den lokale HR-partner på 3332 5566, lokal 2215.

Vi opfordrer alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen

På www.fe-ddis.dk finder du FE´s beretning, som er det sted, hvor du får det mest detaljerede indblik i FE´s opgaver, metoder, medarbejdere og FE som arbejdsplads. Her kan du også finde andre produkter, bl.a. FE´s årlige risikovurderinger, situations- og trusselsvurderinger samt yderligere information om ansættelsesmæssige spørgsmål.

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:31. januar 2018
Udløbsdato:25. februar 2018

Forretningsudvikler til årsopgørelsen i den kommende Skattestyrelse

SKAT

Vil du hjælpe med at servicere 5 millioner skatteydere? Brænder du for udvikling og for at skabe gode processer? Så har du muligheden nu, hvor du sammen med dygtige kollegaer i vores lønmodtagerteam skal drive udviklingen af årsopgørelsen. Spændende...
Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:27. februar 2018

Teknisk specialist med interesse for offshore og arbejdsmiljø

Arbejdstilsynet

København
Er du ingeniør, maskinmester el. lign. med viden om indvinding og produktion af olie og gas? Vil du arbejde med sikkerhed og sundhed i forbindelse med olie- og gas aktiviteter offshore? Og er du god til at samarbejde og dele din viden? Så har vi en ...
Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:4. marts 2018

AC-specialist til IT-arkitektur og forretningsmodellering

Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering

København
Er koblingen mellem forretning og IT-arkitektur din spidskompetence?Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering er den drivende kraft i arbejdet med at udnytte mulighederne for at bruge data effektivt og innovativt til gavn for samfundet. Vi arbe...
Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:5. marts 2018

Konsulent med potentiale til Koncernøkonomi i Energi-, Forsynings- og Klimaministeriet

Energi-, Forsynings- og Klimaministeriet

Bemærk forlænget ansøgningsfrist til 5. marts 2018. Vil du arbejde med finanslov, koncernstyring og økonomi i en koncern, der favner særdeles bredt over alt fra energiforlig og vejrudsigter til jordbundsundersøgelser og store offentlige digitaliseri...
Indrykket:7. februar 2018
Udløbsdato:7. marts 2018

Børne- og Socialministeriet søger en afdelingschef til Socialpolitik

Børne- og Socialministeriets departement

Børne- og Socialministeriet søger en afdelingschef til Socialpolitik I Børne- og Socialministeriet søger vi en ny afdelingschef til vores afdeling for Socialpolitik. Afdelingen for Socialpolitik består af 3 kontorer: Handicap, Udsatte Voksne og Civi...