Analytisk og talstærk studentermedhjælper til HR Udvikling i Kultur- og Fritidsforvaltningen

Brænder du for at arbejde med data og understøtte organisatorisk udvikling? Og har du lyst til at prøve kræfter med en alsidig stilling i en politisk styret organisation? Så er du måske vores nye studentermedhjælper i HR Udvikling.  
 
Kultur- og Fritidsforvaltningen (KFF) er inde i en spændende udvikling, hvor vi har fokus på at styrke forvaltningens evne til at samarbejde om at udvikle endnu bedre kultur- og fritidstilbud til københavnerne.  
 
I HR Udvikling bliver du en del af et stærkt team bestående af 12 konsulenter, der arbejder bredt med HR, som fx med kompetenceudvikling, organisationsudvikling, rekruttering, sygefravær og trivsel. HR Udvikling understøtter, driver og udvikler KFF med det formål at give enhederne plads til kerneopgaven. Vi tilbyder sparring og rådgivning for KFFs enheder gennem en partnerstruktur og skaber sammenhængskraft i forvaltningen.  
 
Om jobbet  
Din primære opgave bliver at understøtte teamet i det daglige arbejde. Du skal derfor både have lyst og gåpåmod til at varetage mange forskelligartede opgaver, men også mere rutineprægede opgaver. Du vil blandt andet skulle bistå med hjælp til dataanalyse, forvaltningens trivselsundersøgelse, behandling af personaledata, ledelsesinformation, udvikle forvaltningens intra, mødeplanlægning, løbende opfølgning, afvikling af arrangementer, udarbejdelse af notater, præsentationer mv.  
 
Der vil være mulighed for kollegial sparring, og du får rig indflydelse for at påvirke arbejdsopgaverne, efter hvad du interesserer dig for.  
 
Den ideelle kandidat  
Vi forestiller os, at du er i gang med en relevant videregående uddannelse, f.eks. HA Almen, cand.merc., cand.scient.pol., cand.scient. polit. eller cand.scient.soc.  
 
Derudover forestiller vi os, at du 
  • har en skarp analytisk sans samt flair for tal – og både kan fokusere på detaljen og se den i en større sammenhæng  
  • har et godt kendskab til Office-pakken, herunder særligt Excel  
  • har erfaring med forskellige metoder til dataindsamling, analyse og formidling  
  • har erfaring med grafisk og visuel formidling  
  • går struktureret og løsningsorienteret til dine opgaver, både de store og små  
  • er god til at formulere dig både mundtligt og skriftligt  
  • er udadvendt og servicemindet, og det falder dig naturligt at have kontakt med mange forskellige mennesker  
  • er på dit andet år af din bachelor eller i begyndelsen af din kandidat 
Som person er du engageret, tager ansvar og har let ved at opbygge relationer på tværs. Du fungerer godt i projektteams, men du kan også arbejde selvstændigt.  
 
Om HR Udvikling  
HR Udvikling udgør ét af fire teams i Center for HR, Strategi og Økonomi. Centeret løser en bred portefølje af opgaver inden for HR, strategiudvikling, ledelsesinformation samt budget og regnskab. Vi arbejder som strategisk samarbejdspartner for forvaltningens enheder og sparringspartner for forvaltningens direktion, borgmester og udvalg.
Centeret består af ca. 60 medarbejdere, og ledelsesgruppen udgøres af fire teamledere og to chefer. Der er højt til loftet og en uformel omgangstone selv i en til tider travl hverdag.  
 
Du kan læse mere om Kultur- og Fritidsforvaltningen som arbejdsplads her: 
 
Yderligere information  
Stillingen er på 15 timer ugentlig.
Fysisk kommer du til at arbejde i hjertet af København.
Vi tilbyder løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.
Vi forventer, at stillingen besættes hurtigst muligt.  
 
Spørgsmål?  
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Mia Thorn Lindqvist fra HR Udvikling på 2479 2234.  
 
Søg stillingen via nedenstående link senest onsdag den 21. februar 2018  
Vi afholder samtaler mandag den 26. februar.  
 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:30. januar 2018
Udløbsdato:26. marts 2018

STUDENTERMEDHJÆLPER HOS LUXPLUS

LUXPLUS ApS

Har du flair for at skrive og er du en haj til grammatik? Kan du trylle ord frem om alt fra parfumer og neglelak, til duftlys og glutenfri chiagrød? Og har du samtidig lyst til at arbejde med de største brands inden for parfume, makeup, hudpleje, he...
Indrykket:1. februar 2018
Udløbsdato:21. februar 2018

Studentermedhjælper til Det Kgl. Bibliotek, Den Sorte Diamant

Det Kgl. Bibliotek

Studentermedhjælper til Det Kgl. Bibliotek, Den Sorte Diamant Det Kgl. Bibliotek søger en studentermedhjælper til Bookingen i Kulturafdelingen. Stillingen er på ca. 7 timer om ugen, og den er ledige til besættelse snarest muligt. For at komme i betr...
Indrykket:1. februar 2018
Udløbsdato:20. februar 2018

dygtig jurastuderende til Kontoret for Forvaltningsjura

Jura

Økonomi- og Indenrigsministeriet søger dygtig jurastuderende til Kontoret for Forvaltningsjura Motiveres du af at arbejde i et dynamisk miljø i en stor juridisk afdeling, og har du lyst og evner til at tage aktivt del i vores mangeartede opgaver, så...
Indrykket:2. februar 2018
Udløbsdato:25. februar 2018

Center for Cybersikkerhed søger faglig stærke It-studerende

Center for Cybersikkerhed

København
Vil du være med til at styrke cybersikkerheden i Danmark? Center for Cybersikkerhed er Danmarks nationale it-sikkerhedsmyndighed og kompetencecenter på cybersikkerhedsområdet. Vores hovedformål er at styrke Danmarks evne til at imødegå cyberangreb. ...
Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:1. marts 2018

Studentermedhjælper til Center for Ejerledede Virksomheder (CEV) ved Økonomisk Institut

Copenhagen Business School

Center for Ejerledede Virksomheder ved Økonomisk Institut søger en student til en fast stilling Vi søger en studentermedarbejder 10-15 timer ugentligt til Center for Ejerledede Virksomheder (CEV) ved Økonomisk Institut på Copenhagen Business School ...