Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Analytisk stærk akademisk medarbejder til kvalitetsudvikling af indsatsen for byens udsatte børn og unge

Landets største socialforvaltning går foran på det specialiserede børne- og ungeområde. Vi arbejder målrettet på at udvikle vores indsats for udsatte børn, unge og familier i København med løsninger, der er præget af et meget højt socialfagligt videns- og ambitionsniveau.

Borgercenter Børn og Unges stab søger en ny kollega (fuldmægtig eller specialkonsulent), som vil være med til at udvikle kvaliteten i vores sagsbehandling og vores sociale tilbud på udsatte børn og ungeområdet i København.

Du skal være med til at udvikle vores organisation, så vores tre grundvilkår (socialfaglighed, lovgivning og økonomi) spiller frugtbart sammen i det daglige arbejde. Vi vil gerne blive endnu bedre til at tilrettelægge vores arbejde, så vi sikrer et respektfuldt møde mellem forvaltning og de udsatte børn, unge og deres familier. Vi vil sætte fokus på at give mere helhedsorienteret hjælp, styrke og udvikle servicekulturen og styrke sammenhængen mellem myndighed og udførerdelen.

Borgercenter Børn og Unge – hvem er vi?

Borgercenter Børn og Unge har ansvaret for Københavns Kommunes indsats overfor udsatte børn, unge og familier. Borgercenteret har både myndighedsansvaret og ansvaret for drift og udvikling af en lang række forebyggende og opsøgende tilbud samt døgntilbud. Borgercenteret beskæftiger ca. 2.000 ansatte.

Du bliver en del af Borgercenter Børn og Unges centrale stab. Stillingen er forankret i stabsafdelingen Kvalitet & Læring, som har ansvar for den juridiske understøttelse af både myndighed og udførere og for områderne kriminalitet, sundhed, psykiatri, radikalisering og social kontrol.
Afdelingen består af 14 medarbejdere (jurister, generalister og socialfaglige konsulenter) og ledes af en stabschef. I staben og i afdelingen arbejder vi sammen på tværs om de konkrete opgaver.

Om den konkrete stilling

Vi søger en medarbejder, der har interesse og meget gerne erfaring med at arbejde med at implementere forandringer i store organisationer med mange medarbejdere. Du vil sammen med jurister og socialfaglige konsulenter i staben udpege udviklingspotentialer i organisationen, finde konkrete løsninger på problemstillingerne og arbejde med implementeringen. Det kan fx handle om, hvordan vi optimerer vores arbejdsgange, så vi sikrer, at vi anvender medarbejdernes tid bedst mulig i forhold til borgeren.

Vi vil i den kommende tid arbejde målrettet med at inddrage borgerne i udviklingen af vores praksis med fokus på fx service- og klagerejser samt borgerdreven innovation.

Der er forskellige opgaver i spil og den endelige opgaveportefølje sammensættes efter kandidatens kompetencer, erfaringer og interesser.

Din profil

Du har en relevant videregående uddannelse som cand.jur., cand.scient.pol., cand.scient.adm., cand.scient.soc. eller lign. Alternativt har du en relevant professionsbacheloruddannelse kombineret med en kandidat- eller mastergrad. Det er desuden en fordel, hvis du har erfaring med projektledelse.

Du har erfaring med eller lyst til at arbejde der, hvor lovgivningen møder virkeligheden. Du har kompetencer, der gør dig i stand til at analysere fx vores sagsbehandlingspraksis og i samarbejde med vores ledere og medarbejdere i organisationen udarbejde løsninger, der kan sikre en endnu bedre kvalitet og lovmedholdelighed i vores sagsarbejde. Det er derfor også en fordel, hvis du har viden om det sociale område og lovgivningen, herunder særligt serviceloven.

Du trives med at arbejde i en politisk ledet organisation, hvor opgaven både handler om at arbejde ud i organisationen for at implementere faglige forandringer, men også indebærer betjening af borgercenterets ledelse, forvaltningens direktion, udvalg og borgmester.

Du har et stort engagement, gode samarbejdsevner og kan kommunikere både mundtligt og skriftligt. Du kan arbejde selvstændigt, er struktureret og har proaktiv tilgang til opgaveløsningen. Du tager initiativ og kan hurtigt sætte dig ind i nye områder og søger de oplysninger og samarbejdspartnere, du skal bruge, for at kunne skabe resultater.
Jobbet stiller store krav til dig og dine kvalifikationer. Til gengæld er der tale om et spændende og fagligt udfordrende job i en stab og en afdeling med dygtige kollegaer med forskellige faglige baggrunde, en god samarbejdsånd og et stærkt kollegaskab.

Dine løn- og ansættelsesvilkår

Stillingen er til besættelse hurtigst muligt. Du får løn efter overenskomst med mulighed for forhandling af tillæg afhængigt af dine kvalifikationer.

Læs mere

Du kan læse mere om Socialforvaltningen og Borgercenter Børn og Unge, herunder vores vision og målsætninger på Københavns Kommunes hjemmeside www.kk.dk/bbu.  
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte stabschef Katrine Wilms Binzer på 2526 4160.

Ansøgningen

Sammen med motiveret ansøgning beder vi dig uploade CV, eksamensbeviser og evt. udtalelser.

Søg stillingen via nedenstående link senest søndag den 16. februar 2020

Vi forventer at afholde 1. samtaler onsdag den 19. februar. En eventuel 2. samtale forventes fredag den 21. februar.  


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.