Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Analytisk stærk systematiker med gode it-kompetencer

Brænder du for systemer, flowoptimering og samarbejde, så læs endelig videre.

På Randers Bibliotek har vi en ledig plads på holdet: Materialer og flow, hvor vi arbejder med alt fra principperne for materialeindkøb til daglig håndtering af materialer. Det er med andre ord en stilling ledig i bibliotekets hjerte, hvor vi etablerer og udvikler bibliotekets materialesamling.

Randers Bibliotek har, i løbet af det sidste år, gentænkt organisationen. Det betyder, at vi har organiseret en række hold med tydelige mål, og har lagt det faglige ansvar ud på holdene. I dagligdagen betyder det, at det er holdets koordinator, der har ansvaret for at udvikle det daglige arbejde, og der er stor grad af faglighed og frihed i opgaveløsningen.

I løbet af dette år skal vi have udskifte vores materialesorteringsanlæg. Vi søger derfor en person, der kan indgå i denne proces. Har du gode it-kompetencer, er du systematisk og analytisk stærk? Kan du formidle systemforståelse til dine kolleger, og kan du få øje på mønstre og tendenser? Så kan det være, det er dig, der er vores nye kollega!

Måske har du en baggrund fra et andet bibliotek og kender bibliotekssystemet, eller måske har du kendskab til lagerstyring og systemadministration fra en helt anden branche? Begge dele anses som gode kvalifikationer.

Som ansat på holdet; Materialer og flow, bliver du en del af et hold i stor udvikling. Meget kommer til at forandre sig indenfor området i de kommende år, og det glæder vi os til, at du skal være med til.

Randers Bibliotek er en levende videns- og kulturinstitution med 70 kolleger, der har meget på hjerte. Vi arbejder systematisk med at tage afsæt i fakta og data og med at tage afsæt i brugernes behov. Derudover arbejder vi designbaseret: Vi tester og prøver af, og hylder fejl og udvikling. Det skal du kunne se dig selv i, og du skal have lyst til at udfordre og udvikle en anerkendende kultur med fokus på læring.

Du bliver en del af et stort og hjerteligt fællesskab, der arbejder på at blive Danmarks bedste bibliotek og kommunens fedeste arbejdsplads.

Udover arbejdet med materialehåndtering betjener vi også vores brugere i udlånet. Du skal derfor være indstillet på at indgå i en vagtplan inkl. aftenvagter og weekendarbejde, og du skal have lyst til borgerkontakt.

Organisatorisk referer du til chefen for litteratur og læring; Lene Graugaard Jensen, men organiseringen af det daglige arbejde varetages af Henrik Secher Nielsen, der er koordinator.

Ansøgningsfrist
23. november.

Samtaler afholdes den 9. december. Vi glæder os til at møde dig.

For yderligere informationer
Send en mail til Henrik Secher Nielsen på: hsn@randersbib.dk

Ansættelsesforhold
Fuldtid og fastansættelse

Tiltrædelse
01-01-2021

Ansøgningsfrist
23-11-2020 23:59

Virksomhedens oplysninger
Bibliotek Litteratur og Læring

Kontaktperson
Henrik Secher Nielsen på: hsn@randersbib.dk

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.