Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Analytisk studentermedhjælper med interesse for data og kvantitative analyser søges til Skattestyrelsen i København

Besidder du stærke analytiske egenskaber og evner samtidig at omsætte store datamængder til forståeligt og kommunikativt materiale i et strategisk styringssetup? Har du interesse for statistiske analyser, og har du mod på at arbejde med aktuelle betalings- og opkrævningsmæssige problemstillinger? Så er du måske den studentermedhjælper, vi søger til Opkrævningsprocesser i Skattestyrelsen.

Behandling og kvalitetssikring af store datamængder

Som studentermedhjælper hos os kommer du til at arbejde sammen med vores dataanalytiker, der beskæftiger sig med dataudtræk, effektmålinger og kvantitative analyser. Vi håndterer store og ofte ubehandlede datamængder og foretager grundige statistiske analyser på baggrund heraf. Det primære formål er at skabe et solidt datafundament til at sikre en datadrevet Skatteforvaltning, der i sidste ende bidrager til korrekt skattebetaling af 1.000 milliarder kr. årligt og dermed finansiering af den offentlige sektor.

Som studentermedhjælper kommer du til at arbejde med følgende opgaver:

  • behandling og kvalitetssikring af store ubehandlede datamængder
  • store dataudtræk og kobling af data fra forskellige databaser
  • statistiske og kvantitative analyser.
Analytisk studentermedhjælper med god tal- og dataforståelse

Vi forestiller os at du er i gang med en relevant videregående uddannelse inden for økonomi, statskundskab, sociologi, matematik-økonomi eller lignende metodestærke uddannelser. Du formår at bringe din viden og erfaring fra studiet i spil i forhold til at analysere aktuelle betalings- og opkrævningsmæssige problemstillinger. Udover god tal- og dataforståelse samt flair for databehandling besidder du stærke analytiske evner og har et godt kendskab til de bagvedliggende metodiske overvejelser. Vi ser gerne, at du har erfaring med analyseværktøjer, fx SAS, R, ligesom det vil være en fordel, hvis du har kendskab til Tableau.

Som person er du ambitiøs og nytænkende samt trives i et miljø, hvor sparring med dine kollegaer er i højsædet. Du tilgår dine opgaver omhyggeligt og arbejder selvstændigt, men tøver samtidig ikke med at spørge til råds, når du støder på udfordringer.

Vi tilbyder

Et attraktiv studiejob, hvor vi er lydhøre i forhold til metodiske tilgange og forventer ligeledes, at du indgår aktivt i disse drøftelser. Det er essentielt for os, at du udvikler dig i stillingen, samtidig med at du bidrager til kontorets kerneopgaver.

Kontoret Erhvervsopkrævning

Opkrævningsafdelingen, som består af tre kontorer, er en del af fagområdet Økonomi i Skattestyrelsen. Du vil blive en del af det ene kontor (Erhvervsopkrævning) på ca. 26 medarbejdere med forskellige baggrunde, hvor vi har en uformel omgangstone, et godt samarbejde og en professionel tilgang til vores arbejdsopgaver.

Ansøgning og kontakt

Send din ansøgning inkl. CV og karakterudskrift via linket ”søg jobbet” senest fredag den 9. april. Vi forventer at afholde samtaler løbende.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte kontorchef Birthe Nygaard på 29 99 40 33 eller chefkonsulent Henrik Skovsted Iversen på 72 37 38 56.

Der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest.

Stillingen er med en gennemsnitlig arbejdstid på 15-20 timer om ugen med mulighed for fleksibilitet under eksamensperioder.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK).

Ansættelse vil være i Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Arbejdsstedet er indtil videre Hannemanns Allé 25, 2300 København S.

Om Skattestyrelsen

’Vi sikrer, at borgere og virksomheder betaler korrekte skatter og afgifter til tiden’

Vi søger løbende nye kolleger, som deler vores ambition om at sikre finansieringen af det, vi er fælles om.

Uanset, hvilken jobfunktion du skal varetage i Skattestyrelsen, kommer du til at arbejde med at sikre finansieringen af velfærdssamfundet og meget af det, der skaber sammenhængskraft i Danmark; skoler, hospitaler, veje og meget mere. Vores organisation er fyldt med specialister, der arbejder sammen på tværs af mange forskellige fagligheder og geografisk placering, så du bliver en del af et mangfoldigt fællesskab, hvor vi løser komplekse og krævende opgaver. Som ny vil du opleve, at læringskurven er stejl, og at du opbygger kompetencer, der vil følge dig i din videre karriere.

Læs mere om Skattestyrelsen på www.sktst.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.