Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Analytisk trafikplanlægger til Vejdirektoratet

Interesserer du dig for analyse af komplekse trafikproblemer? Og vil du hjælpe med at få trafikanterne nemt og sikkert frem? Så er du måske vores nye kollega i Vejdirektoratet!

”Hvis du har lyst til at arbejde et sted, hvor du sammen med engagerede kollegaer skaber værdi for hinanden og samfundet - gennem sparring og inspiration, så er du kommet til det rette sted”, fortæller afdelingsleder Mette Fynbo.

Hos os vil du skulle analysere komplekse trafikproblemer. Det kan f.eks. være i forbindelse med et motorvejskryds, hvor trafiksikkerheden ikke er god nok. Eller det kunne være, at der var en uklarhed i samspillet mellem statsvejene og de overordnede kommuneveje ved en større provinsby.

De trafikale problemer løser du i tæt samarbejde med kolleger og andre interessenter.

Departementsbesvarelser, ministerbetjening, igangsætning af mindre projekter, løbende opfølgning på behov for mindre ændringer i afmærkning og skiltning, besvarelse af borgerhenvendelser mv., vil også indgå i dine opgaver.

Analytisk trafikplanlægger som kan drive processer

I forhold til uddannelse kan det være, at du er ingeniør eller tilsvarende og har indsigt i vejtekniske områder.

Vi forestiller os, at du er analytisk og tænker helhedsorienteret i din opgaveløsning. Du sætter en ære i at afslutte dine opgaver indenfor den aftalte deadline.

Du trives med selvstændigt at skulle tage stilling til og afgøre sager, hvor forskellige hensyn og argumenter skal afvejes.

Du er velformuleret i skrift og tale og kan fremstille komplicerede sammenhænge i et klart tilgængeligt sprog.

Da du til tider skal ud at besigtige vejkryds m.m., forventer vi, at du har et gyldigt kørekort.

”Du skal være god til at kommunikere og samarbejde, og det får du brug for, når du skal navigere i samarbejdsrelationerne mellem Vejdirektoratet, kommuner, private rådgivere og borgere”, tilføjer Mette Fynbo.

Velkommen til planlægning og myndighed

Du vil indgå i et team på seks personer, som har ansvar for trafikanalyser og planlægning af mindre projekter til forbedring af trafiksikkerheden, trygheden og fremkommeligheden på statsvejene i Syddanmark.

Teamet er kendetegnet ved stor faglighed og ansvarlighed – vi hjælper hinanden og har altid en kollega som sparringspartner på opgaverne.

”Vi er klar til at justere arbejdsgange og arbejdsopgaver, når du bliver ansat – så vi sætter det bedste team ud fra de samlede kompetencer og opgavepræferencer i teamet,” afslutter Mette Fynbo.

I afdelingen er vi 20 engagerede kolleger, en god blanding af landinspektører, ingeniører, tekniske designere, fuldmægtige mm.

Vi løser en bred vifte af opgaver indenfor vej- og stiplanlægning, myndighedsbehandling og erhvervstransporter.

Du bliver en del af en arbejdsplads, der varetager mange typer af opgaver, så du får mulighed for at få kendskab til flere faglige retninger.

Dine løn- og ansættelsesvilkår

Du får løn efter overenskomst med mulighed for forhandling af tillæg afhængig af dine kvalifikationer. Der er mulighed for ansættelse som specialkonsulent.

Vi tilbyder fleksible arbejdsvilkår med fokus på efteruddannelse, mulighed for hjemmearbejdsdage, fleksible arbejdstider, kantine mv.

Dit ansættelsesområde vil være Transportministeriet med de til enhver tid tilhørende institutioner. Tjenestested er i Middelfart, Teglgårdsparken 102, hvor du ansættes i Vejdirektoratets afdeling for Planlægning og Myndighed.

Læs mere om os

Vil du vide mere om Vejdirektoratet, og hvad det vil sige at arbejde hos os, kan du læse mere om vores opgaver og medarbejdere på www.vejdirektoratet.dk.

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Mette Fynbo på 25489488 og/eller mfy@vd.dk eller fagkoordinator Charlotte Damén Schultz-Nielsen 72442437 eller 41236042 og/eller cdsn@vd.dk

Er du interesseret?

Send din ansøgning senest d. 9. april 2021. Vi afholder samtaler fredag den 16.april. Vi afholder efterfølgende en 2. samtalerunde onsdag den 21. april med de kandidater der går videre.
Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.