Gem job

Anarkist Manager

Royal Unibrew handler det nemlig ikke bare om at slukke tørsten.

Er du vores nye Anarkist Manager?

Så send din ansøgning og CV snarest muligt senest d. 2. maj 2021 ved at klikke på linket nedenfor. Vi holder løbende samtaler. På grund af den nye datalovgivning må vi ikke tage imod din fysiske ansøgning, når den indeholder personlige oplysninger – men kom gerne ind og hils på os.

Hvis du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Head of Craft & Innovation, Morten Christensen på telefon 29 93 85 94.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Send ansøgning Royal Unibrew producerer, markedsfører, sælger og distribuerer kvalitetsdrikkevarer og er Danmarks næststørste drikkevareproducent. Royal Unibrew er især kendt for traditionsrige brands som Faxe Kondi, Nikoline, Egekilde, Pepsi Max, Royal Beer, Ceres og Odense Pilsner, Faxe, Heineken og Vitamalt. Royal Unibrew omsætter for 7,557 mia. kr. (2020) og beskæftiger i alt ca. 2.631 medarbejdere globalt heraf ca. 1.000 i Danmark. Royal Unibrew har produktion i Faxe, Odense, Baltikum, Italien, Frankrig og Finland og hovedkontoret er beliggende i Faxe.

Royal Unibrew er en arbejdsplads med medarbejdere, som engagerer sig i og er stolte af vores produkter og brands. Hos Royal Unibrew er kunden i fokus og forbrugerne vores største aktiv. Vi sætter en ære i at producere og sælge kvalitetsprodukter til vores forbrugere – både i Danmark og internationalt.

Læs mere på www.royalunibrew.dk


Gem job

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Gem

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.