Andelslandsbyen Nyvang søger studentermedhjælpere

Arbejdsområde
Andelslandsbyen Nyvang er et historisk oplevelsescenter/frilandsmuseum, som formidler andelstiden. Vi arbejder med spændende nye formidlingsformer så som storytelling, publikumsinddragelse, levendegørelse og historisk rollespil. Som Studentermedhjælp vil du komme til at arbejde med disse formidlingsformer til vores mange årlige store arrangementer samtidig med, at du til hverdag vil bistå ved undervisning og omvisning af vores besøgende skoleklasser. Du vil komme til at arbejde tæt sammen med både personalet og vores frivillige.
Se mere om Andelslandsbyen her: http://adlbn.dk/ og her: https://www.facebook.com/AndelslandsbyenNyvang/


Stillingen som studentermedhjælper er på ca. 10t/ugen i gennemsnit. Arbejdet vil primært foregå i vores åbningssæson (april-oktober samt et julemarked), men der vil også være nogle enkelte vagter udenfor sæsonen. Der må påregnes arbejde i ferier og weekender. Da arbejdspladsen ligger i Holbæk garanterer vi min. 3 timers betaling uanset vagtens længde. Det er nemt, at komme til Holbæk. Med regionaltoget kører du direkte til Holbæk station. Det tager 45 minutter fra Københavns Hovedbanegård og 30 minutter fra Roskilde station. Fra stationen er der blot en kort cykeltur på 4 km.


Kvalifikationer
Vi forventer
? at du studerer etnologi, historie, kulturformidling, museumsstudier, en humanistisk bachelor, læser til lærer eller anden relevant uddannelse
? at du har bestået første år
? ikke er bange for at lave ansigt-til-ansigt formidling overfor publikum i historisk dragt og rolle.
? at du kan arbejde selvstændigt og kreativt med udførelsen af forskellige formidlingstiltag.
? at du kender til eller har interesse for andelsperiodens og dens relevans i nutiden.
? at du er en udadvendt og samarbejdsorienteret person, der trives i en travl hverdag med mange forskellige arbejdsopgaver, engagerede kolleger og mange frivillige ildsjæle.

Tiltrædelse 1. april 2018

Spørgsmål rettes til Formidlingsinspektør Line Jandoria Jørgensen, tlf.: 23832057, lj@andelslandsbyen.dk
Ansøgningsfrist: onsdag den 28. februar 2018 kl. 12 til lj@andelslandsbyen.dk


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:16. februar 2018
Udløbsdato:1. marts 2018

Studentermedhjælper til sygedagpenge og jobafklaringsforløb

Arbejdsmarkedscenter

Holbæk
Er du i gang med uddannelse som socialrådgiver eller socialformidler, så er det måske dig vi søger som vores kommende studentermedhjælper og du ansættes snarest muligt og resten af 2018? Om jobbet Ringsted Kommune har fokus på tidlig indsats for syg...