Anderledes handelsskole søger undervisere i IT gerne i kombination med økonomi/regnskab - FORLÆNGET ansøgningsfrist

Business College Syd har travlt og søger derfor undervisere i IT - gerne i kombination med økonomi/regnskab, som brænder for at undervise voksne og som har lyst til at indgå i et fagligt dygtigt og engageret team af lærere.

Om jobbet
Sammen med de øvrige undervisere er de primære opgaver at tilrettelægge og gennemføre undervisning. Undervisningsopgaverne kan være på flere niveauer. Du skal undervise eleverne på hovedforløbsuddannelsen såvel som på andre formelle uddannelsesforløb som AMU-kurser og virksomhedstilpasset undervisning.

Krav til ansøger
Du er den ideelle kandidat, når du opfylder nedenstående krav. Selvom du ikke opfylder samtlige punkter, hører vi alligevel gerne fra dig, hvis du opfylder den generelle stillingsprofil. Skriv i din ansøgning, hvordan du matcher disse krav:

 • har lyst til og interesse i at undervise voksne
 • har erfaring med at tilrettelægge og gennemføre undervisning for voksne
 • formår at tilpasse undervisningen til forskellige målgrupper af kursister og elever
 • er god til at formidle inden for faget IT og også gerne inden for økonomi og regnskab
 • er superbruger inden for Microsoft Office Suiten og Microsoft Dynamics
 • har flere års erfaring inden for IT og gerne også inden for regnskab og bogholderi
 • har, som minimum, en kort videregående uddannelse
 • har en diplomuddannelse i erhvervspædagogik
 • er fleksibel og forandringsparat og trives med en vis grad af uforudsigelighed i hverdagen og med opgaver af både enkel og kompleks karakter
 • formår at trives med, periodevis, at have travlt med undervisning hele dagen og længere tid ad gangen
 • formår at opbygge og vedligeholde stærke relationer til interne og eksterne interessenter, dvs. kolleger, elever og virksomheder

Om Business College Syd
Business College Syds kursuscenter har adresser i Sønderborg og i Mommark, hvor også handelskostskolen ligger. Skolen er specialiseret i at tilbyde kædevirksomheder og brancher skræddersyede elevuddannelser og efteruddannelse. Vi har både kunder fra lokalområdet og fra resten af Danmark.

I Sønderborg ligger vores åbne værksted i IT og økonomi. Dagligdagen i Mommark bærer præg af, at elever og kursister spiser, bor og har deres fritid på skolen, hvilket giver stedet et hjemligt og familiært præg, som underviserne er en vigtig del af. Skolen har spændende faciliteter til både indendørs og udendørs fysiske aktiviteter og fysisk læring.

Formalia
Ansættelse sker i henhold til ansættelsesvilkår indgået mellem Finansministeriet og den pågældende organisation. Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til vicedirektør Helle Guldhammer Kristensen, på mail hgk@bcsyd.dk eller på mobil 23 39 22 87.

Vi beder dig om at sende din ansøgning til jh@bcsyd.dk. Ansøgningsfristen er den 10. august 2020. Vi indkalder løbende til samtaler.

Tiltrædelse er den 1. september 2020 eller snarest derefter. Ansættelsessamtaler finder sted på Business College Syd i Mommark, Mommarkvej 374, 6470 Sydals.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.