Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Android software-udvikler

Novasa søger en dygtig og motiveret Android-udvikler til vores arbejde med udvikling af apps for vores kunder. Personen vi søger er selvdrevet og god til at gennemskue komplicerede problemstillinger. Derudover er den ideelle kandidat kreativ, og brænder virkelig for at skabe nogle fede produkter. Vi har verdens fladeste virksomhedsstruktur, så der er rig mulighed for at forme vores apps, og få indflydelse på resultatet. Vi lægger stor vægt på design, så erfaring med implementering af avancerede GUI’er og animationer er et stort plus. Vi kræver ikke at du er design-ekspert, men at omsætte designerens arbejde til en fungerende app er en integral del af arbejdet.

Novasa er med en alder på 13 år Danmarks ældste app-bureau. Vores mission er at hjælpe virksomheder og myndigheder med at skabe apps, der gør en forskel i dagligdagen for deres kunder, brugere og medarbejdere. Vi har løst ekstremt forskellige opgaver for virksomheder som Københavns Lufthavne, REMA 1000, LEGO, Momondo og Viasat.

Vores virksomhedskultur er afslappet og uformel. Vi tror på at det skal være sjovt og hyggeligt at gå på arbejde, så vi forsøger at skabe en arbejdsplads hvor man har lyst til at opholde sig. Det inkluderer en lækker frokostordning, god kaffe og vigtigst af alt: kage. Vi ligger for enden af Gothersgade, lige ved søerne, og ca. 5 minutters gang fra Nørreport.

Dansk er vores arbejdssprog, så det er vigtigt at du mestrer sproget nogenlunde verbalt.

Hvis det lyder som noget for dig, så send en ansøgning samt mindst én app, som du har udviklet. Dette er desværre et krav for at vi kan overveje din ansøgning. Du må i den forbindelse meget gerne sende os kildekoden, hvis du har mulighed for det. Ellers et link til Google Play. Hvis du har udviklet den sammen med andre, så er det vigtigt at du gør det klart, hvilke dele du har arbejdet på.

Vi glæder os til at høre fra dig!


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her