Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

ANGULAR 8/.NET CORE UDVIKLER TIL R&D TEAM I ODENSE

Vil du være med til et udvikle nye innovative cloud løsninger til indenfor drone og robot -teknologi, så er Bionic System Solutions din fremtidige arbejdsplads. Vi søger en udvikler med erfaring indenfor Angular io, typescript og C# til vores R&D team i Odense.

Som vores nye software specialist, vil du i samarbejde med vores udviklingsteam stå i spidsen for implementeringen af en ny og innovativ cloud platform basseret på nyeste teknologi, til overvågning og kontrol af industrirobotter.

Bionic System Solutions er en nyopstartet robotteknologi virksomhed, udsprunget af innovationsmiljøet omkring Syddansk Universitets. Virksomheden udvikler løsninger indenfor robotteknologi, med særligt fokus på discipliner indenfor biologiske inspirerede algoritmer, signal behandling, cloud-services, internet of things, drone teknologi og kunstig intelligens.

Der er flere forskellige indgange til stillingen, men vi forstiller os, at du har en uddannelsesbaggrund som datamatiker. Du er nyuddannet eller har et par års erfaring fra en lignende stilling – vigtigst for os er dog, at du har et godt fundament inden softwareudvikling samt et solidt kendskab til Angular, Typescrip og .Net og brænder for at tage det til det næste niveau.

Som person er du ambitiøs og proaktiv. Du har et stort drive, tænker innovativt og kan arbejde i et tværfagligt team, hvor det til tider går hurtigt. Du er ikke bange for at give dig i kast med nye områder, ligesom du har nemt ved at sætte dig ind i nye teknologier.

Ud over ovenstående kvaliteter er det vigtigt at

  • Du har erfaring med softwareudvikling og anvender Visual Studio på et avanceret niveau, da dette vil være dit fortrukne arbejdsredskab.
  • Du brænder for at udvikle applikationer til Web og anvender HTML, CSS, LESS, C# og Javascript, NPM på et højt niveau.
  • Du ved hvordan man strukturerer koden, så den kan deles mellem flere udviklere.
  • Du ved, hvordan man designer en god brugeroplevelse.

Til gengæld tilbyder vi et spændende arbejdsmiljø, hvor du i samarbejde med et højt specialiseret team indenfor hardware og softwareudvikling vil stå i spidsen for udvikling af næste generations IoRT-platform til overvågning og styring af industrirobotter. Du vil komme til at arbejde med de nyeste teknologier indenfor Azure cloud services, Hybrid mobile Apps, Angular 8, HTML 5 etc. Virksomheden tilbyder endvidere certificering indenfor ovennævnte kompetenceområder.

Hvis du er klar til at tage det næste skridt, skal du sende din ansøgning, cv og evt. eksamensbevis til gn@bionicsystemsolutions.com.

Du er også meget velkommen til at kontakte Gert Nielsen, hvis du vil høre mere om stillingen eller besøge vores website

http://bionicsystemsolutions.com


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.