Anlægschef - Ringsted-Femern Banen

Europa skal bringes tættere sammen – kan du tage ansvaret? 
 
Ringsted-Femern Banen er en del af Banedanmarks Anlægsdivision. Anlæg er Banedanmarks bygherreorganisation. Med en omsætning estimeret til 4,6 mia. kr. i 2018, en projektportefølje på over 200 projekter og med omkring 300 medarbejdere, er vi en af Danmarks største bygherrer. 
 
Ringsted-Femern Banen har til opgave at opgradere jernbanen mellem Ringsted og den faste forbindelse over Femern Bælt. Programmet er den hidtil største udbygning af eksisterende bane, der er gennemført i Danmark. Persontog skal kunne køre 200 km/t på strækningen Ringsted-Rødby (ca. 115 kilometer), og der skal udbygges til dobbeltspor mellem Vordingborg og Rødby (ca. 55 kilometer). Desuden skal hele strækningen elektrificeres af Banedanmarks elektrificeringsprogram og udrustes med nye signaler af Banedanmarks signalprogram. 
 
Til Ringsted-Femern Banens projektorganisation søger vi en dygtig anlægschef. 
 
Som anlægschef kommer du til at stå i spidsen for projekterne i organisationen. Du refererer til projektdirektøren og har det ledelsesmæssige ansvar for ca. 20 kolleger, herunder projektchefer, projektledere og byggeledere. 
 
Du vil være en del af ledelsesgruppen i Anlægsdivisionen.  
 
Læs meget mere om Ringsted-Femern Banen her. 
 
Overblik, økonomi og projektledelse  
Du har overblikket over, og ansvaret for, at alle delprojekters leverancer sker inden for aftalt kvalitet, tid og økonomi. Du følger op på, at der sker den nødvendige koordinering mellem de enkelte delprojekter, grænseflader og entrepriser. Således bliver du drivkraften i den overordnede tekniske projektledelse og har en væsentlig rolle i at sikre en optimal projektgennemførelse.
 
Du har solid erfaring med projektledelse og komplekse kontraktforhold  
Du er sikkert uddannet ingeniør, og har flere års erfaring med at lede store projekter inden for jernbane, motorveje, bro eller lignende anlægsprojekter lige fra kontraheringsfasen til og med aflevering og drift. Du har tidligere ledet projekter med vanskelig kontrakt- og leverandørstyring, og du har en kommerciel og juridisk indsigt, der gør dig i stand til at håndtere komplekse kontraktforhold. 
 
Du har endvidere erfaring med effektiv mødeledelse, forhandling og interessenthåndtering. Især sidstnævnte er vigtigt i et projekt med mange interessenter, der strækker sig lige fra Banedanmarks tekniske områder til direktion og myndigheder, entreprenører, naboer samt den brede offentlighed. En klar beslutningsevne og evnen til at skabe resultater er også vigtige kompetencer, du skal have i relation til denne stilling. 
 
Dine engelskkundskaber er gode både mundtligt og skriftligt, da arbejdssproget på en række af vores entrepriser er engelsk. 
 
Banedanmark styrer programmer som Ringsted–Femern Banen i henhold til MSP og projekter efter PRINCE2. Certificering i PRINCE2 og MSP er derfor en fordel men ikke et krav. 
 
Løn 
Du ansættes i forhold til gældende overenskomst og lønnen fastsættes på baggrund af dine erfaringer og kvalifikationer. 
 
Ansøgning og kontakt 
Vil du vide mere, så kontakt projektdirektør Klaus S. Jørgensen. Send os din ansøgning og CV hurtigst muligt, da vi løbende indkalder til samtaler.  
 
For at søge stillingen klikker du på linket ”Søg stilling” nedenfor og følger instruktionerne.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:14. januar 2018
Udløbsdato:8. marts 2018

BYGGELEDER TIL ARKITEKTGRUPPEN I KØBENHAVN

HØI & THOMASSEN A/S

På vegne af Arkitektgruppens byggeorganisation i København søger vi en ambitiøs byggeleder, der har erfaring med boligbyggeri fra entreprenørsiden. Arkitektgruppen skal opføre mere end 100.000 m2 byggeri på Amager over de kommende år. Du skal søge j...
Indrykket:14. februar 2018
Udløbsdato:6. marts 2018

Teknisk projektleder til byggeprojekter

Slots- og Kulturstyrelsen

København
Brænder du for at stå i spidsen for komplekse byggeprojekter på Danmarks mest attraktive ejendomsportefølje? Kan du lede både mennesker, processer og byggeprojekter? Så er du et godt bud på vores nye projektleder, der får til opgave at varetage roll...
Indrykket:19. februar 2018
Udløbsdato:16. april 2018

Teknisk salgsingeniør Konstruktionsingeniør Ørestaden

EXACTsearch

København
Teknisk Salgsingeniør til Scandinavian WeldTech Vil du være med til at bygge nogle af Københavns største og mest prestigefulde byggerier? For det får du mulighed for som teknisk salgsingeniør hos Scandinavian WeldTech. Du får en arbejdsplads i et in...
Indrykket:9. januar 2018
Udløbsdato:5. marts 2018

VVS ingeniør til projektering og projektledelse ekas

EXACTsearch

VVS Projektleder til bolig renoveringsopgaver ekas er er et rådgivende ingeniørfirma beliggende i Vedbæk stiftet i 1958, som består af p.t. 14 medarbejdere og ledes af 3 partnere. Vores omgangstone er uformel og humoristisk, og du vil blive en del a...
Indrykket:9. januar 2018
Udløbsdato:6. marts 2018

MT Højgaard seeks a skilled Quality Assurance engineer

MT HØJGAARD A/S

MT Højgaard seeks a skilled Quality Assurance engineer MT Højgaard is one of the Nordic region s leading construction and civil engineering companies, with customers in Denmark and selected locations abroad. At the moment MT Højgaard is working at s...