Anlægsgartner

Mogensen Have & anlæg søger en anlægsgartner med flair og lyst til faget.

Arbejdsopgaverne består af belægnings samt grønne arbejdsopgaver, så som beplantning og almene viceværtsopgaver. Oplæring finder sted.
Arbejdet foregår primært hos private kunder i Aarhus området.

Arbejdsopgaverme ligger op til at, man har lyst til at gå ude i alt slags vejr. Husk der findes ikke dårligt vejr, kun dårlig beklædning, og arbejdsgiver sørger for at du bliver godt klædt på.

Mogensen Have & anlæg forventer at du er:

- Engageret.

- Motiveret.

- Har kendskab til nomer og standarer for anlægsgartner.

- Mødestabil

- I god fysisk form.

- Erfaring indenfor faget er en plus (ikke et krav)

- Selvstændig men også en god teamplayer.

- Dansk talende.

- Seriøs og stabil.

- Præsentabel.

- Det er en fordel hvis man har bil. Eftersom at arbejdsstedet er ved forskellige kunder.

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330021083Phoenix-dcf0fa0612019-05-10T00:00:00Anlægsgartner

Mogensen Have & anlæg søger en anlægsgartner med flair og lyst til faget.

Arbejdsopgaverne består af belægnings samt grønne arbejdsopgaver, så som beplantning og almene viceværtsopgaver. Oplæring finder sted.
Arbejdet foregår primært hos private kunder i Aarhus området.

Arbejdsopgaverme ligger op til at, man har lyst til at gå ude i alt slags vejr. Husk der findes ikke dårligt vejr, kun dårlig beklædning, og arbejdsgiver sørger for at du bliver godt klædt på.

Mogensen Have & anlæg forventer at du er:

- Engageret.

- Motiveret.

- Har kendskab til nomer og standarer for anlægsgartner.

- Mødestabil

- I god fysisk form.

- Erfaring indenfor faget er en plus (ikke et krav)

- Selvstændig men også en god teamplayer.

- Dansk talende.

- Seriøs og stabil.

- Præsentabel.

- Det er en fordel hvis man har bil. Eftersom at arbejdsstedet er ved forskellige kunder.

 

Mogensen Have anlæg søger en anlægsgartner med flair og lyst til faget. Arbejdsopgaverne består af belægnings samt grønne arbejdsopgaver, så som beplantning og almene viceværtsopgaver. Oplæring finder sted. Arbejdet foregår primært hos private kunder i Aarhus området. Arbejdsopgaverme ligger op til at, man har lyst til at gå ude i alt slags vejr. Husk der findes ikke dårligt vejr, kun dårlig beklædning, og arbejdsgiver sørger for at du bliver godt klædt på. Mogensen Have anlæg forventer at du er: - Engageret. - Motiveret. - Har kendskab til nomer og standarer for anlægsgartner. - Mødestabil - I god fysisk form. - Erfaring indenfor faget er en plus (ikke et krav) - Selvstændig men også en god teamplayer. - Dansk talende. - Seriøs og stabil. - Præsentabel. - Det er en fordel hvis man har bil. Eftersom at arbejdsstedet er ved forskellige kunder.11jobnetdcf0fa06100000000000aDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-07-04T00:00:000000https://job.jobnet.dk/CV/FindJob/details/49866180EuropaDanmarkJyllandØstjyllandRandersEuropaDanmarkJyllandØstjyllandFavrskov3524117Mogensen Have & anlæg11Tustrupvej 18960Randers SØDKDanmark0Mogensen91@hotmail.comDKDanmarkDanmark8Fuldtid46Permanent757982JobNet4986618498661810009-05-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=dcf0fa06https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=dcf0fa06https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=dcf0fa06&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=dcf0fa06&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Produktion_haandvaerk_og_transport/Bygge_og_anlaeg/4.jpgMed et job indenfor Bygge og anlæg får du en spændende hverdag, der byder på mange nye udfordringer. 12007981Dansk3Læse/ tale611201Anlægsgartner21Bygge og anlæg24Land-, skov- og havebrug361746600MichaelMogensen91@hotmail.comDanmarkDanmark330025405Anlægsgartner/Brolægger SøgesRobot Vi er et lille firma med navnet HJ Have Anlæg som ligger ca 20 km fra viborg. pga af travlhed står vi og mangler en person der har kendskab til belægning. Vi køre en 4 dags uge. vores arbejdsområde ligger omkring Skive Viborg og vi har også en del omkring Aarhus. Til rette person kan vi tilbyde firmabil. personen der søges skal have kendskab til belægning.

Vi er et lille firma med navnet HJ Have & Anlæg som ligger ca 20 km fra viborg.

pga af travlhed står vi og mangler en person der har kendskab

til belægning.

Vi køre en 4 dags uge. vores arbejdsområde ligger omkring Skive/Viborg

og vi har også en del omkring Aarhus.

Til rette person kan vi tilbyde firmabil.

personen der søges skal have kendskab til belægning.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HJ HAVE & ANLÆG ApSViborg2019-05-16T00:00:002019-07-10T00:00:00
330016966Service og Beredskab mangler en dygtig anlægsgartnerelev - er det dig ??Basic Service og Beredskab er en kommunal driftsenhed, der varetager driftsopgaver indenfor parker, grønne områder, idrætsanlæg, vejarealer mv.Vi holder til på Endelavevej 5, 8700 Horsens, og samlet set er vi mere end 450 medarbejdere. Ca. 100 medarbejdere - heraf 3 elever - er beskæftiget indenfor Park, Vej og Anlæg.Har du lyst til at prøve nye udfordringer i en spændende organisation, hvor det går stærkt? Er du kreativ og motiverende? Har du humoristisk sans og lyst til at arbejde sammen med gode kolleger? Så er du måske den anlægsgartnerelev, som vi står og mangler.Vi søger en anlægsgartnerelev, som har fuldført grundforløbet til uddannelsen indenfor plejelinjen.Uddannelsen som anlægsgartner tager ca. 3 år.Vi tilbyder en spændende og udviklende læreplads, hvor arbejdsopgaverne primært vil være vedligeholdelse af grønne områder ved parker, institutioner, idrætsanlæg og lign. samt etablering af mindre nyanlæg.I vinterperioden skal du deltage i snerydning og glatførebekæmpelse - indenfor normal arbejdstid.Vi forventer, at du har følgende kvalifikationer: god fysik godt overblik selvstændighed gode samarbejdsevner mødestabilitet omstillingsparathed ansvarlighed Vi forventer desuden, at du har kørekort min kategori B, eller at du erhverver det tidligt i uddannelses-forløbet. Vi kan tilbyde: ansættelse i en spændende virksomhed, der løser mange forskelligartede opgaver plads i et dygtigt gartnerteam, der løser mange forskelligartede opgaver omsorgskultur med plads til forskelligheder fokus på Horsens Kommunes værdigrundlag (Helhed, Respekt, Kvalitet og Resultat) Yderligere oplysninger:Spørgsmål vedr. stillingen kan rettes til afdelingsleder Mikkel Gandrup på mail miga@horsens.dk eller mobil 2475 9675.Løn:Vi kan tilbyde en attraktiv løn i henhold til gældende overenskomst.Service og Beredskab er en kommunal driftsenhed, der varetager driftsopgaver indenfor parker, grønne områder, idrætsanlæg, vejarealer mv.

Vi holder til på Endelavevej 5, 8700 Horsens, og samlet set er vi mere end 450 medarbejdere. Ca. 100 medarbejdere - heraf 3 elever - er beskæftiget indenfor Park, Vej og Anlæg.

Har du lyst til at prøve nye udfordringer i en spændende organisation, hvor det går stærkt? Er du kreativ og motiverende? Har du humoristisk sans og lyst til at arbejde sammen med gode kolleger? Så er du måske den anlægsgartnerelev, som vi står og mangler.
Vi søger en anlægsgartnerelev, som har fuldført grundforløbet til uddannelsen indenfor plejelinjen.
Uddannelsen som anlægsgartner tager ca. 3½ år.

Vi tilbyder en spændende og udviklende læreplads, hvor arbejdsopgaverne primært vil være vedligeholdelse af grønne områder ved parker, institutioner, idrætsanlæg og lign. samt etablering af mindre nyanlæg.

I vinterperioden skal du deltage i snerydning og glatførebekæmpelse - indenfor normal arbejdstid.

Vi forventer, at du har følgende kvalifikationer:
 • god fysik
 • godt overblik
 • selvstændighed
 • gode samarbejdsevner
 • mødestabilitet
 • omstillingsparathed
 • ansvarlighed
Vi forventer desuden, at du har kørekort min kategori B, eller at du erhverver det tidligt i uddannelses-forløbet.
 
Vi kan tilbyde:
 • ansættelse i en spændende virksomhed, der løser mange forskelligartede opgaver
 • plads i et dygtigt gartnerteam, der løser mange forskelligartede opgaver
 • omsorgskultur med plads til forskelligheder
 • fokus på Horsens Kommunes værdigrundlag (Helhed, Respekt, Kvalitet og Resultat)
Yderligere oplysninger:
Spørgsmål vedr. stillingen kan rettes til afdelingsleder Mikkel Gandrup på mail miga@horsens.dk eller mobil 2475 9675.

Løn:
Vi kan tilbyde en attraktiv løn i henhold til gældende overenskomst.
 

ORS/Small/7d77cafa_logo.jpegService og BeredskabHorsens2019-05-03T18:01:32.5402019-06-07T00:00:00
330029460AnlægsgartnerBasic Har du grønne fingre og vil du gerne arbejde udenfor? Vi mangler en dygtig anlægsgartner til at indgå i et team der passer alt det grønne på tre kirkegårde. Hvis du ikke er faglært skal du have en god erfaring inden for området. Du skal gå op i detaljen, have stolthed i dit arbejde og være ordensmenneske Arbejdet ligger lidt uden for Silkeborg (nord). Du skal have kørekort og bil, da det ikke fungerer med offentlig transport.Det er et længere vikariat. Arbejdsopgaver: Arbejdsopgaverne er meget varierende, og kan være inden for følgende områder: Vedligeholdelse af grønne områder Hækklipning Græsslåning Beplantning Luge ukrudt Faglige kompetencer: Du har praktisk erfaring som grøn gartner Du er i god fysisk form og trives med at arbejde udendørs Du er selvkørende og tager aktivt del i arbejdsopgaverne Du er omhyggelig og kvalitetsbevidst Du er ansvarsbevidst og pålidelig Personlige egenskaber: Du er omgængelig og imødekommende Du er engageret og fleksibel Du er stabil og møder til tiden Du kan fremvise straffeattest Du har kørekort Ansøgning: Udfyld ansøgningsformularen og vedhæft ansøgning og CV hurtigst muligt. Ansøgninger behandles løbende.Har du grønne fingre og vil du gerne arbejde udenfor?
Vi mangler en dygtig anlægsgartner til at indgå i et team der passer alt det grønne på tre kirkegårde. Hvis du ikke er faglært skal du have en god erfaring inden for området.
 
Du skal gå op i detaljen, have stolthed i dit arbejde og være ordensmenneske
Arbejdet ligger lidt uden for Silkeborg (nord). Du skal have kørekort og bil, da det ikke fungerer med offentlig transport.Det er et længere vikariat.

Arbejdsopgaver:
Arbejdsopgaverne er meget varierende, og kan være inden for følgende områder:
 • Vedligeholdelse af grønne områder
 • Hækklipning
 • Græsslåning
 • Beplantning
 • Luge ukrudt

 • Faglige kompetencer:
 • Du har praktisk erfaring som grøn gartner
 • Du er i god fysisk form og trives med at arbejde udendørs
 • Du er selvkørende og tager aktivt del i arbejdsopgaverne
 • Du er omhyggelig og kvalitetsbevidst
 • Du er ansvarsbevidst og pålidelig

 • Personlige egenskaber:
 • Du er omgængelig og imødekommende
 • Du er engageret og fleksibel
 • Du er stabil og møder til tiden
 • Du kan fremvise straffeattest
 • Du har kørekort

 • Ansøgning:
  Udfyld ansøgningsformularen og vedhæft ansøgning og CV hurtigst muligt. Ansøgninger behandles løbende.

  ORS/Small/9c8ef223_logo.pngJKS A/SSilkeborg2019-05-22T17:06:06.9132019-05-31T00:00:00
  330017179AnlægsgartnerRobot Medarbejder til Belægning Your Garden er en fremstormende virksomhed med en bred vifte af forskellige anlægsarbejder. Og lige som de haver, vi anlægger, er vi i vækst. Derfor søger vi nu til opgaver inden for belægning en ny medarbejder, der skal hjælpe os med at samle på endnu flere tilfredse kunder. Du har erfaring med belægning, og du er uddannet som anlægsstruktør eller anlægsgartner. Allervigtigst er det, at du lige som os har store ambitioner med dit arbejde. Your Garden tilbyder en spændende stilling med stor grad af frihed, hvor du som vores nye medarbejder vil varetage spændende anlægsopgaver inden for primært haver - og belægning hos både virksomheder og private. I Your Garden er vi kendt for vores smukt anlagte og kvalitetsbevidste have- og anlægsarbejde, men vi lever også af en altid smilende kundekontakt. Det er derfor vigtigt, at du har et smil på læben og nyder den nære og gode kontakt med både eksisterende og nye kunder og med dine nye kollegaer. Vi tilbyder en fornuftig, overenskomstmæssig go løn og sundshedsordning og pension - gode arbejdsvilkår i en spændende og dynamisk virksomhed med service og kvalitet i højsædet. Hertil funktionstillæg i forhold til dine kvalifikationer og individuel lønforhandling. Send en mail med CV og ansøgning til Jakob på jakob@yourgarden.dk Du er også velkommen til at ringe og høre mere på telefon 2234 1341. Tiltrædelse er hurtigst muligt, og vi vurderer løbende ansøgningerne men vi venter gerne på den helt rigtige. Er det dig?

  Medarbejder til Belægning

  Your Garden er en fremstormende virksomhed med en bred vifte af forskellige anlægsarbejder. Og lige som de haver, vi anlægger, er vi i vækst. Derfor søger vi nu til opgaver inden for belægning en ny medarbejder, der skal hjælpe os med at samle på endnu flere tilfredse kunder.

  Du har erfaring med belægning, og du er uddannet som anlægsstruktør eller anlægsgartner. Allervigtigst er det, at du – lige som os – har store ambitioner med dit arbejde.

  Your Garden tilbyder en spændende stilling med stor grad af frihed, hvor du som vores nye medarbejder vil varetage spændende anlægsopgaver inden for primært haver -  og belægning hos både virksomheder og private.

  I Your Garden er vi kendt for vores smukt anlagte og kvalitetsbevidste have- og anlægsarbejde, men vi lever også af en altid smilende kundekontakt. Det er derfor vigtigt, at du har et smil på læben og nyder den nære og gode kontakt med både eksisterende og nye kunder – og med dine nye kollegaer.

   

  Vi tilbyder en fornuftig, overenskomstmæssig go løn og sundshedsordning og pension - gode arbejdsvilkår i en spændende og dynamisk virksomhed med service og kvalitet i højsædet. Hertil funktionstillæg i forhold til dine kvalifikationer og individuel lønforhandling.

  Send en mail med CV og ansøgning til Jakob på jakob@yourgarden.dk Du er også velkommen til at ringe og høre mere på telefon 2234 1341. Tiltrædelse er hurtigst muligt, og vi vurderer løbende ansøgningerne – men vi venter gerne på den helt rigtige. Er det dig?

   

  YOUR GARDENSunds2019-05-06T00:00:002019-06-29T00:00:00
  330015517Anlægsgartner søgesRobot Vil du med på holdet? Jobbeskrivelse: Vi søger for kunde anlægsgartnere (grønne og grå) i og omkring Aarhus. Du behøves ikke nødvendigvis at være faglært, men kan have flere års erfaring indenfor området. Løn efter kvalifikationer. Primære arbejdsopgaver: Dine opgaver vil typisk omfatte Gråsslåning Hækklipning Beskæring af buske og træer Legepladsområder Planter Serviceopgaver og renhold Faglige kvalifikationer: Den rette profil Er udlært anlægsgartner eller har erfaring indenfor området Har kørekort Kan kommunikere på dansk i skrift og tale Er faglig stolt og sætter en stor ære i at levere et godt stykke arbejde Tager ansvar for sine opgaver Personlige kvalifikationer: Om dig Du har en god fysik Du er loyal Du er fleksibel Du er mødestabil Du kan arbejde selvstændigt og i teams Yderligere oplysninger: Et godt og stabilt arbejdsmiljø. Opstart hurtigst muligt for den rette kandidat. Stillingen ønskes besat hurtigst muligt, og vi holder løbende samtaler. Vi ser frem til at høre fra dig! Send din ansøgning og CV til Morten Skov på mailadressen mail msk@jobteam.dk , mærket med Anlægsgartner Aarhus .

  Vil du med på holdet?

  Jobbeskrivelse:

  Vi søger for kunde anlægsgartnere (grønne og grå) i og omkring Aarhus. 
  Du behøves ikke nødvendigvis at være faglært, men kan have flere års erfaring indenfor området.
  Løn efter kvalifikationer. 

  Primære arbejdsopgaver:

  Dine opgaver vil typisk omfatte

  • Gråsslåning
  • Hækklipning
  • Beskæring af buske og træer
  • Legepladsområder
  • Planter
  • Serviceopgaver og renhold

  Faglige kvalifikationer:

  Den rette profil

  • Er udlært anlægsgartner eller har erfaring indenfor området
  • Har kørekort
  • Kan kommunikere på dansk i skrift og tale
  • Er faglig stolt og sætter en stor ære i at levere et godt stykke arbejde
  • Tager ansvar for sine opgaver

  Personlige kvalifikationer:

  Om dig

  • Du har en god fysik
  • Du er loyal
  • Du er fleksibel
  • Du er mødestabil
  • Du kan arbejde selvstændigt og i teams

  Yderligere oplysninger:

  Et godt og stabilt arbejdsmiljø.
  Opstart hurtigst muligt for den rette kandidat.

  Stillingen ønskes besat hurtigst muligt, og vi holder løbende samtaler. Vi ser frem til at høre fra dig!

  Send din ansøgning og CV til Morten Skov på mailadressen mail msk@jobteam.dk , mærket med "Anlægsgartner Aarhus".

  JobTeam Byg Århus NAarhus V2019-05-02T00:00:002019-05-24T00:00:00
  da-DK

  Andre job der matcher din søgning

  Anlægsgartner/Brolægger Søges

  HJ HAVE & ANLÆG ApS

  Viborg
  Vi er et lille firma med navnet HJ Have Anlæg som ligger ca 20 km fra viborg. pga af travlhed står vi og mangler en person der har kendskab til belægning. Vi køre en 4 dags uge. vores arbejdsområde ligger omkring Skive Viborg og vi har også en del o...
  Indrykket:16. maj 2019
  Udløbsdato:10. juli 2019

  Service og Beredskab mangler en dygtig anlægsgartnerelev - er det dig ??

  Service og Beredskab

  Horsens
  Service og Beredskab er en kommunal driftsenhed, der varetager driftsopgaver indenfor parker, grønne områder, idrætsanlæg, vejarealer mv.Vi holder til på Endelavevej 5, 8700 Horsens, og samlet set er vi mere end 450 medarbejdere. Ca. 100 medarbejder...
  Indrykket:3. maj 2019
  Udløbsdato:7. juni 2019

  Anlægsgartner

  JKS A/S

  Silkeborg
  Har du grønne fingre og vil du gerne arbejde udenfor? Vi mangler en dygtig anlægsgartner til at indgå i et team der passer alt det grønne på tre kirkegårde. Hvis du ikke er faglært skal du have en god erfaring inden for området. Du skal gå op i deta...
  Indrykket:22. maj 2019
  Udløbsdato:31. maj 2019

  Anlægsgartner

  YOUR GARDEN

  Sunds
  Medarbejder til Belægning Your Garden er en fremstormende virksomhed med en bred vifte af forskellige anlægsarbejder. Og lige som de haver, vi anlægger, er vi i vækst. Derfor søger vi nu til opgaver inden for belægning en ny medarbejder, der skal hj...
  Indrykket:6. maj 2019
  Udløbsdato:29. juni 2019

  Anlægsgartner søges

  JobTeam Byg Århus N

  Aarhus V
  Vil du med på holdet? Jobbeskrivelse: Vi søger for kunde anlægsgartnere (grønne og grå) i og omkring Aarhus. Du behøves ikke nødvendigvis at være faglært, men kan have flere års erfaring indenfor området. Løn efter kvalifikationer. Primære arbejdsop...
  Indrykket:2. maj 2019
  Udløbsdato:24. maj 2019