Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Anlægsgartner søges

Grønt Design, haveservice og anlæg i Silkeborg søger selvstændig og ansvarsbevidst anlægsgartner.

Du er faglært anlægsgartner fra den grønne linje, og har du også erfaring med det grå, så hører vi meget gerne fra dig.

Vi tilbyder en god løn efter kvalifikationer og gode arbejdsvilkår, og du skal selv kunne lægge bil med anhængertræk til. Herfor modtager du betaling efter Statens takster. Dansk i skrift og tale fordres.

Send din ansøgning og dit cv til alishaegerstrand@gmail.com'

Til ansættelse i foråret 2019.


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329934092Phoenix-5e08d5b712019-01-02T00:00:00Anlægsgartner søges

Grønt Design, haveservice og anlæg i Silkeborg søger selvstændig og ansvarsbevidst anlægsgartner.

Du er faglært anlægsgartner fra den grønne linje, og har du også erfaring med det grå, så hører vi meget gerne fra dig.

Vi tilbyder en god løn efter kvalifikationer og gode arbejdsvilkår, og du skal selv kunne lægge bil med anhængertræk til. Herfor modtager du betaling efter Statens takster. Dansk i skrift og tale fordres.

Send din ansøgning og dit cv til alishaegerstrand@gmail.com'

Til ansættelse i foråret 2019.

2019-02-27T00:50:26.090 Grønt Design, haveservice og anlæg i Silkeborg søger selvstændig og ansvarsbevidst anlægsgartner. Du er faglært anlægsgartner fra den grønne linje, og har du også erfaring med det grå, så hører vi meget gerne fra dig. Vi tilbyder en god løn efter kvalifikationer og gode arbejdsvilkår, og du skal selv kunne lægge bil med anhængertræk til. Herfor modtager du betaling efter Statens takster. Dansk i skrift og tale fordres. Send din ansøgning og dit cv til alishaegerstrand@gmail.com Til ansættelse i foråret 2019.11Jobnet5e08d5b7100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-02-26T00:00:0000010EuropaDanmarkEuropaDanmarkJyllandØstjyllandSkanderborgEuropaDanmarkJyllandMidtjyllandIkast-BrandeEuropaDanmarkJyllandMidtjyllandSilkeborg3425008Grønt Design - Haveservice og Anlæg (Silke Service) v/Alis Hægerstrand11Sejs Søvej 43C8600SilkeborgDKDanmark0alishaegerstrand@gmail.comDKDanmarkDKDanmark8Fuldtid46Permanent686129JobNet492366149236611000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=5e08d5b7https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=5e08d5b7https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=5e08d5b7&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=5e08d5b7&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButton1Dansk3Læse/ tale611201Anlægsgartner24Land-, skov- og havebrug359871458Alis Hægerstrandalishaegerstrand@gmail.comDKDanmarkDKDanmark330051322Timeansat GartnerRobot Uddannet gartner eller tillært gartner søges til tilkald i forbindelse med forefaldne gartneropgaver. Der kan ikke garanteres et ugentligt timetal. Arbejdsted er fordelt i Silkeborg Kommune. Du skal kunne tale og forstå dansk flydende. Du skal bruge egen bil i jobbet og kørsel honoreres efter statens takster.

Uddannet gartner eller tillært gartner søges til tilkald i forbindelse med forefaldne gartneropgaver. Der kan ikke garanteres et ugentligt timetal. Arbejdsted er fordelt i Silkeborg Kommune.

Du skal kunne tale og forstå dansk flydende.

Du skal bruge egen bil i jobbet og kørsel honoreres efter statens takster.

Grønt Design - Haveservice og Anlæg (Silke Service) v/Alis HægerstrandSilkeborg2019-08-15T00:00:002019-08-26T00:00:00
330072470Anlægsgartner søgesRobot Vi er et mindre anlægsfirma der søger en Anlægsgartner Brolægger (erfaring kræves) til hovedsagligt belægningsarbejde ved private og større byggefirma Vi køre en 4 dages uge med fri om fredagen, men vi er meget fleksibel med arbejdstider hvis andet ønskes. arbejdet foregår omkring Skive Viborg og ned mod Aarhus. for rette person er der firmabil.

Vi er et mindre anlægsfirma der søger en Anlægsgartner/Brolægger (erfaring kræves)

til hovedsagligt belægningsarbejde ved private og større byggefirma

Vi køre en 4 dages uge med fri om fredagen, men vi er meget fleksibel med arbejdstider

hvis andet ønskes.

arbejdet foregår omkring Skive/Viborg og ned mod Aarhus.

for rette person er der firmabil.

HJ HAVE & ANLÆG ApSViborg2019-08-14T00:00:002019-09-05T00:00:00
330064184ANLÆGSGARTNERE GRØNNE OG GRÅ SØGES!Robot Flere af vores samarbejdspartnere står og mangler anlægsgartnere.Der er tale om jobs til fastansættelse, i det meste af Østjylland fra Randers, Aarhus og til Skanderborg. En enkelt stilling, er sågar i Viborg-området. Det drejer sig om: 3 Grønne, faglærte anlægsgartnere. 4 Grå anlægsgartnere, Brolæggere eller bare folk med belægningserfaring. Lønnen svinger mellem 165 195. kr timen. Du bliver lønnet som dine kollegaer og efter dine kvalifikationer. TR NGER DU TIL LUFTFORANDRING ELLER VIL DU H ANDRE UDFORDRINGER SÅ ER HER CHANCHEN!!!HVAD VENTER DU SÅ PÅ???? KONTAKT EMIL FRA JOBTEAM BYG PÅ TLF. 29113545, ELLER SEND DIT CV TIL EKV@JOBTEAM.DK S T I GANG!!!! ??

Flere af vores samarbejdspartnere står og mangler anlægsgartnere.
Der er tale om jobs til fastansættelse, i det meste af Østjylland – fra Randers, Aarhus og til Skanderborg. En enkelt stilling, er sågar i Viborg-området.

Det drejer sig om:

3 Grønne, faglærte anlægsgartnere.

4 Grå anlægsgartnere, Brolæggere eller bare folk med belægningserfaring.

Lønnen svinger mellem 165 – 195. kr/timen. Du bliver lønnet som dine kollegaer og efter dine kvalifikationer.

 

TRÆNGER DU TIL LUFTFORANDRING ELLER VIL DU HÀ ANDRE UDFORDRINGER – SÅ ER HER CHANCHEN!!!HVAD VENTER DU SÅ PÅ????

KONTAKT EMIL FRA JOBTEAM BYG PÅ TLF. 29113545, ELLER SEND DIT CV TIL EKV@JOBTEAM.DK SÆT I GANG!!!! ??

Jobteam Byg Aarhus SydÅbyhøj2019-07-25T00:00:002019-09-19T00:00:00
330060914Medarbejdende formand til drift hos Tolstrup AnlægsgartnerRobot Medarbejdende formand til drift hos Tolstrup Anlægsgartner Tolstrup Anlægsgartner søger en passioneret formand indenfor grøn pleje i Østjylland. Opgaver vil bestå i alt lige fra kontakt med eksisterende og nye kunder, daglig ledelse af eget team, koordinering og udførelse af daglige arbejdsopgaver. Der vil i dagligdagen være stor sparring og kontakt med entrepriseledere, men udførelsen og den daglige ledelse af teamet står du selv for. Vi søger en person, som ønsker vokse i takt med virksomhedens udvikling og som vil gå foran. Vi vægter ambitioner og engagement højere end erfaring. Jobbeskrivelse Du kommer til at stå i spidsen for et samlet team på 4-8 mand, som leverer kvalitetsløsninger inden for pleje og vedligeholdelse af grønne områder til kommuner, forsyningsselskaber, boligforeninger, B2B-kunder. Tilknytning af sekretær Dermed fuld fokus på servicering af kunder og daglig ledelse det gartnerteam Planlægning og udførelse af ad-hoc-opgaver. Når der er tid til det, giver en hånd med på den udførende del., Vintertjeneste vintervagt Den rigtige profil kunne være Jodbrugsteknolog, videregående uddannelser indenfor jordbrug, landbrug eller lignende Det anses for positivt med erfaring indenfor landbrug Erfaring inden for faget, gerne med flair for IT, ledelse og planlægning. Stærk personlighed, med gode evner inden for kommunikation. Kan holde hovedet koldt i presset situationer og ikke bange for at gå foran. Vi tilbyder En arbejdsplads med ordnede forhold, hvor der ikke er langt fra tanke til handling. Sætte sit eget præg på hverdagen herunder ansættelse af medarbejdere, udvikling af interne arbejdsgange, samt planlægning. En digital arbejdsplads, hvor fortsat udvikling af digitale processor er i fokus. Løn efter kvalifikation. Firmabil og it-pakke. Sundhedsordning Tolstrup Anlægsgartner Vi er en anlægsgartnervirksomhed i stor vækst, hvormed der vil være gode muligheder for selv at udvikle sine kompetencer i takt med virksomhedens. Mulighederne for karriere er store. Tolstrup Anlægsgartner består af 40-45 top motiverede medarbejdere fordelt i Østjylland, Trekantområdet og på hele Fyn. Er du den oplagte person til jobbet, så tøv ikke med at kontakte Peter på 24608663, eller send en mail ansøgning til Pl@tolstrupanlaeg.dk

Medarbejdende formand til drift hos Tolstrup Anlægsgartner

Tolstrup Anlægsgartner søger en passioneret formand indenfor grøn pleje i Østjylland.

Opgaver vil bestå i alt lige fra kontakt med eksisterende og nye kunder, daglig ledelse af eget team, koordinering og udførelse af daglige arbejdsopgaver.

Der vil i dagligdagen være stor sparring og kontakt med entrepriseledere, men udførelsen og den daglige ledelse af teamet står du selv for.

 Vi søger en person, som ønsker vokse i takt med virksomhedens udvikling og som vil gå foran. Vi vægter ambitioner og engagement højere end erfaring.

Jobbeskrivelse

 • Du kommer til at stå i spidsen for et samlet team på 4-8 mand, som leverer kvalitetsløsninger inden for pleje og vedligeholdelse af grønne områder til kommuner, forsyningsselskaber, boligforeninger, B2B-kunder.
 • Tilknytning af sekretær – Dermed fuld fokus på servicering af kunder og daglig ledelse det gartnerteam
 • Planlægning og udførelse af ad-hoc-opgaver.
 • Når der er tid til det, giver en hånd med på den udførende del.,
 • Vintertjeneste/vintervagt

Den rigtige profil kunne være

 • Jodbrugsteknolog, videregående uddannelser indenfor jordbrug, landbrug eller lignende
 • Det anses for positivt med erfaring indenfor landbrug
 • Erfaring inden for faget, gerne med flair for IT, ledelse og planlægning.
 • Stærk personlighed, med gode evner inden for kommunikation.
 • Kan holde hovedet koldt i presset situationer og ikke bange for at gå foran.

Vi tilbyder

 • En arbejdsplads med ordnede forhold, hvor der ikke er langt fra tanke til handling.
 • Sætte sit eget præg på hverdagen – herunder ansættelse af medarbejdere, udvikling af interne arbejdsgange, samt planlægning.
 • En digital arbejdsplads, hvor fortsat udvikling af digitale processor er i fokus.
 • Løn efter kvalifikation.
 • Firmabil og it-pakke.
 • Sundhedsordning 

Tolstrup Anlægsgartner

Vi er en anlægsgartnervirksomhed i stor vækst, hvormed der vil være gode muligheder for selv at udvikle sine kompetencer i takt med virksomhedens. Mulighederne for karriere er store.

Tolstrup Anlægsgartner består af 40-45 top motiverede medarbejdere fordelt i Østjylland, Trekantområdet og på hele Fyn.

Er du den oplagte person til jobbet, så tøv ikke med at kontakte Peter på 24608663, eller send en mail/ansøgning til Pl@tolstrupanlaeg.dk

TOLSTRUP ApSHorsens2019-07-17T00:00:002019-09-09T00:00:00
330053159Grå anlægsgartner/BrolæggerRobot Vi søger en erfaren brolægger til vores Brolægger afd. Du skal kunne arbejde selvstændig og være pligtopfyldende. Kørekort er en fordel og du skal kunne tale dansk. Vi arbejder i området rundt om Århus. God løn gives. Pension samt sundhedsforsikring, er en del af lønpakken. Ring til Carsten Jensen 28 74 45 58 Se bort fra ansøgningsfristen. Annoncen nedtages når den rette ansøger er fundet

Vi søger en erfaren brolægger til vores Brolægger afd. Du skal kunne arbejde selvstændig og være pligtopfyldende. 

Kørekort er en fordel og du skal kunne tale dansk.

Vi arbejder i området rundt om Århus. 

God løn gives.

Pension samt sundhedsforsikring, er en del af lønpakken.

 

Ring til Carsten Jensen 28 74 45 58

 

Se bort fra ansøgningsfristen. Annoncen nedtages når den rette ansøger er fundet

Brolæggerfirmaet Totalentreprise ApSHørning2019-07-03T00:00:002019-08-26T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Timeansat Gartner

Grønt Design - Haveservice og Anlæg (Silke Service) v/Alis Hægerstrand

Silkeborg
Uddannet gartner eller tillært gartner søges til tilkald i forbindelse med forefaldne gartneropgaver. Der kan ikke garanteres et ugentligt timetal. Arbejdsted er fordelt i Silkeborg Kommune. Du skal kunne tale og forstå dansk flydende. Du skal bruge...
Indrykket:15. august 2019
Udløbsdato:26. august 2019

Anlægsgartner søges

HJ HAVE & ANLÆG ApS

Viborg
Vi er et mindre anlægsfirma der søger en Anlægsgartner Brolægger (erfaring kræves) til hovedsagligt belægningsarbejde ved private og større byggefirma Vi køre en 4 dages uge med fri om fredagen, men vi er meget fleksibel med arbejdstider hvis andet ...
Indrykket:14. august 2019
Udløbsdato:5. september 2019

ANLÆGSGARTNERE GRØNNE OG GRÅ SØGES!

Jobteam Byg Aarhus Syd

Åbyhøj
Flere af vores samarbejdspartnere står og mangler anlægsgartnere.Der er tale om jobs til fastansættelse, i det meste af Østjylland fra Randers, Aarhus og til Skanderborg. En enkelt stilling, er sågar i Viborg-området. Det drejer sig om: 3 Grønne, fa...
Indrykket:25. juli 2019
Udløbsdato:19. september 2019

Medarbejdende formand til drift hos Tolstrup Anlægsgartner

TOLSTRUP ApS

Horsens
Medarbejdende formand til drift hos Tolstrup Anlægsgartner Tolstrup Anlægsgartner søger en passioneret formand indenfor grøn pleje i Østjylland. Opgaver vil bestå i alt lige fra kontakt med eksisterende og nye kunder, daglig ledelse af eget team, ko...
Indrykket:17. juli 2019
Udløbsdato:9. september 2019

Grå anlægsgartner/Brolægger

Brolæggerfirmaet Totalentreprise ApS

Hørning
Vi søger en erfaren brolægger til vores Brolægger afd. Du skal kunne arbejde selvstændig og være pligtopfyldende. Kørekort er en fordel og du skal kunne tale dansk. Vi arbejder i området rundt om Århus. God løn gives. Pension samt sundhedsforsikring...
Indrykket:3. juli 2019
Udløbsdato:26. august 2019