Anlægsgartner/brolægger

Erfarne anlægsgartnere søges til veletableret firma.

Vores gode medarbejdere har meget travlt og vi søger derfor 1-2 kollegaer mere. Vi tilbyder gode og fleksible arbejdsforhold. Løn efter kvalifikationer og spændende arbejdsopgaver.

Uddannelse inden for området er ikke altafgørende, men erfaring inden for området er et krav.

Og gerne erfaring med maskinkørsel med mindre entreprenørmaskiner.

Vi arbejder primært inden for de grå anlægsopgaver, er kvalitets bevidste og sætter en ære i altid at aflevere et godt stykke arbejde.

Start hurtigst muligt.

Ring på 2360 4241 eller skriv til kontor@fjeldstedanlaeg.dk, hvis det har fanget din interesse og givet anledning til yderligere spørgsmål.

Vi indkalder løbende til samtale.

Med venlig hilsen

Anlægsgartner Peter Fjeldsted

23 60 42 41


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330157348Phoenix-dcd5db5f12020-01-15T00:00:00Anlægsgartner/brolægger

Erfarne anlægsgartnere søges til veletableret firma.

Vores gode medarbejdere har meget travlt og vi søger derfor 1-2 kollegaer mere. Vi tilbyder gode og fleksible arbejdsforhold. Løn efter kvalifikationer og spændende arbejdsopgaver.

Uddannelse inden for området er ikke altafgørende, men erfaring inden for området er et krav.

Og gerne erfaring med maskinkørsel med mindre entreprenørmaskiner.

Vi arbejder primært inden for de grå anlægsopgaver, er kvalitets bevidste og sætter en ære i altid at aflevere et godt stykke arbejde.

Start hurtigst muligt.

Ring på 2360 4241 eller skriv til kontor@fjeldstedanlaeg.dk, hvis det har fanget din interesse og givet anledning til yderligere spørgsmål.

Vi indkalder løbende til samtale.

Med venlig hilsen

Anlægsgartner Peter Fjeldsted

23 60 42 41

Erfarne anlægsgartnere søges til veletableret firma. Vores gode medarbejdere har meget travlt og vi søger derfor 1-2 kollegaer mere. Vi tilbyder gode og fleksible arbejdsforhold. Løn efter kvalifikationer og spændende arbejdsopgaver. Uddannelse inden for området er ikke altafgørende, men erfaring inden for området er et krav. Og gerne erfaring med maskinkørsel med mindre entreprenørmaskiner. Vi arbejder primært inden for de grå anlægsopgaver, er kvalitets bevidste og sætter en ære i altid at aflevere et godt stykke arbejde. Start hurtigst muligt. Ring på 2360 4241 eller skriv til kontor@fjeldstedanlaeg.dk, hvis det har fanget din interesse og givet anledning til yderligere spørgsmål. Vi indkalder løbende til samtale. Med venlig hilsen Anlægsgartner Peter Fjeldsted 23 60 42 4111Jobnetdcd5db5f100000000000aDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2020-03-08T00:00:0000010EuropaDanmarkJyllandØstjyllandFavrskov3692018Anlægsgartner Fjeldsted ApS11Skivholmevej 588471SabroDKDanmark0
kontor@fjeldstedanlaeg.dkDKDanmarkDanmark
8Fuldtid46Permanent10000883770JobNet5098562509856210012-01-2020000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=dcd5db5fhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=dcd5db5fhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=dcd5db5f&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=dcd5db5f&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Produktion_haandvaerk_og_transport/Bygge_og_anlaeg/4.jpgAnlægsgartner/brolægger12007981Dansk3Læse/ tale611201Anlægsgartner21Bygge og anlæg363935127Peter Fredslundkontor@fjeldstedanlaeg.dkDanmarkDanmark330167779Brolæggere eller anlægsgartnere med erfaring i det gråRobot CL Fliser og Anlæg ApS søger ny medarbejder Vi er en mindre virksomhed som søger en medarbejder til belægnings arbejde. Vi mangler en person som har stor erfaring og kan arbejde selvstændigt med følgende: Belægning Etablering af støttemure Kloakarbejde Maskinkørsel m. Vi beskæftiger os med alt inden for belægning, havepasning, støttemure, anlæg af græsplæner, kloakarbejde og vintertjeneste kort sagt alt vedrørende haver og belægning. Vi stiller som krav at vores nye medarbejder har kørekort til bil, ønsker at arbejde med belægning og at man kan tale, læse og forstå dansk. For yderligere information kan Claus Laursen kontaktes på tlf.: 22 48 82 56

CL Fliser og Anlæg ApS søger ny medarbejder

 

Vi er en mindre virksomhed som søger en medarbejder til belægnings arbejde.

Vi mangler en person som har stor erfaring og kan arbejde selvstændigt med følgende: 

 • Belægning
 • Etablering af støttemure
 • Kloakarbejde
 • Maskinkørsel
 • m. 

Vi beskæftiger os med alt inden for belægning, havepasning, støttemure, anlæg af græsplæner, kloakarbejde og vintertjeneste kort sagt alt vedrørende haver og belægning.

 Vi stiller som krav at vores nye medarbejder har kørekort til bil, ønsker at arbejde med belægning og at man kan tale, læse og forstå dansk. 

For yderligere information kan Claus Laursen kontaktes på tlf.: 22 48 82 56

 

 

CL FLISER OG ANLÆG ApSHørning2020-01-30T00:00:002020-03-01T00:00:00
330155653Anlægsgartnerformand/ProjektlederRobot Anlægsgartnerformand søges Vi søger en medarbejdende formand til styring af vores anlægsgartnerafdeling både inden for det grønne og grå i Århusområdet. Er det dig, vi mangler til spændende, udfordrende og varierende arbejdsopgaver både i marken og inde på kontoret? Flemming Nørgård Anlæg A S startede I 1988 med fokus på vedligeholdelse og anlægsarbejde, men blev siden hen udvidet med kabelafdeling med egen landmåler samt lastbil til vognmandskørsel. Pt. laver vi vedligehold anlægsarbejde i Østjylland og en kabelafdeling som dækker hele landet med afdelinger i Tilst, Taulov Ishøj. Vi er en mindre virksomhed med ca. 36 ansatte, hvor vi vægter kvalitet og levering til tiden højt, og hvor kunden altid er i centrum. Vi forventer at du: Er uddannet anlægsgartner anlægsteknikker gerne med flere års erfaring som leder. Har interesse for både det grønne og det grå. Er selvstændig, ansvarsbevidst, målrettet og struktureret Kan lave kundebesøg, projektering, tilbudsberegning og fakturering Kan lede dine medarbejdere og skabe et godt arbejdsklima Er kunde og resultatorienteret Du skal minimum have kørekort B og meget gerne BE. Vi kan tilbyde dig Et spændende, varierende og ansvarsfuldt job Løn efter kvalifikationer Sundhedsforsikring Overenskomst Personaleforening Gode kollegaer og et stærkt socialt sammenhold Samtaler vil blive afholdt løbende Ansættelse hurtigst mulig Har ovenstående din interesse, så send en ansøgning samt CV til: Direktør. Jakob Jensen E-mail: jakob@fna.dk Mobil: 4019 2926 Hjemmeside: www.fna.dk

Anlægsgartnerformand søges

Vi søger en medarbejdende formand til styring af vores anlægsgartnerafdeling både inden for det grønne og grå i Århusområdet.

Er det dig, vi mangler til spændende, udfordrende og varierende arbejdsopgaver både i marken og inde på kontoret?

Flemming Nørgård Anlæg A/S startede I 1988 med fokus på vedligeholdelse og anlægsarbejde, men blev siden hen udvidet med kabelafdeling med egen landmåler samt lastbil til vognmandskørsel.

Pt. laver vi vedligehold & anlægsarbejde i Østjylland og en kabelafdeling som dækker hele landet med afdelinger i Tilst, Taulov & Ishøj.

Vi er en mindre virksomhed med ca. 36 ansatte, hvor vi vægter kvalitet og levering til tiden højt, og hvor kunden altid er i centrum.

 

Vi forventer at du:

 • Er uddannet anlægsgartner/anlægsteknikker gerne med flere års erfaring som leder.
 • Har interesse for både det grønne og det grå.
 • Er selvstændig, ansvarsbevidst, målrettet og struktureret

 

 • Kan lave kundebesøg, projektering, tilbudsberegning og fakturering
 • Kan lede dine medarbejdere og skabe et godt arbejdsklima
 • Er kunde og resultatorienteret
 • Du skal minimum have kørekort B og meget gerne BE.

Vi kan tilbyde dig

 • Et spændende, varierende og ansvarsfuldt job
 • Løn efter kvalifikationer
 • Sundhedsforsikring
 • Overenskomst
 • Personaleforening
 • Gode kollegaer og et stærkt socialt sammenhold

 

Samtaler vil blive afholdt løbende

Ansættelse hurtigst mulig

Har ovenstående din interesse, så send en ansøgning samt CV til:

Direktør. Jakob Jensen

E-mail: jakob@fna.dk

Mobil: 4019 2926

Hjemmeside: www.fna.dk

FLEMMING NØRGAARD ANLÆG A/STilst2020-01-13T00:00:002020-03-05T00:00:00
330151618Faglært anlægsgartner søgesRobot Anlægsgartner søges Vi søger faglærte anlægsgartnere inden for det grønne og grå i Århusområdet. Er det dig, vi mangler til spændende, udfordrende og varierende arbejdsopgaver? Flemming Nørgård Anlæg A S startede I 1988 med fokus på vedligeholdelse og anlægsarbejde, men blev siden hen udvidet med kabelafdeling med egen landmåler samt lastbil til vognmandskørsel. Pt. laver vi vedligehold anlægsarbejde i Østjylland og en kabelafdeling som dækker hele landet med afdelinger i Tilst, Taulov Ishøj. Vi er en mindre virksomhed med ca. 36 ansatte, hvor vi vægter kvalitet og levering til tiden højt, og hvor kunden altid er i centrum. Primære opgaver Løsning af anlægs- og vedligeholdsopgaver i Århusområdet. Opgaverne varetages i samarbejde med kollegaer. Faglige kvalifikationer Uddannet anlægsgartner eller med flere års erfaring inden for faget. Du har interesse for både det grønne og det grå. Du skal minimum have kørekort B og meget gerne BE. Personlige kvalifikationer Du er pligtopfyldende, ansvarsbevidst, selvstændig og god til at arbejde sammen med andre. Du skal være åben og imødekommende overfor vores kunder. Vi kan tilbyde dig Fuldtidsstilling Løn efter kvalifikationer Sundhedsforsikring Overenskomst Personaleforening Gode kollegaer og et stærkt socialt sammenhold Har ovenstående din interesse, så send en ansøgning samt CV til: Direktør. Jakob Jensen E-mail: jakob@fna.dk Mobil: 4019 2926

Anlægsgartner søges

Vi søger faglærte anlægsgartnere inden for det grønne og grå i Århusområdet. Er det dig, vi mangler til spændende, udfordrende og varierende arbejdsopgaver?

Flemming Nørgård Anlæg A/S startede I 1988 med fokus på vedligeholdelse og anlægsarbejde, men blev siden hen udvidet med kabelafdeling med egen landmåler samt lastbil til vognmandskørsel.

Pt. laver vi vedligehold & anlægsarbejde i Østjylland og en kabelafdeling som dækker hele landet med afdelinger i Tilst, Taulov & Ishøj.

Vi er en mindre virksomhed med ca. 36 ansatte, hvor vi vægter kvalitet og levering til tiden højt, og hvor kunden altid er i centrum.

 

Primære opgaver

 • Løsning af anlægs- og vedligeholdsopgaver i Århusområdet. Opgaverne varetages i samarbejde med kollegaer.

Faglige kvalifikationer

 • Uddannet anlægsgartner eller med flere års erfaring inden for faget.
 • Du har interesse for både det grønne og det grå.
 • Du skal minimum have kørekort B og meget gerne BE.

Personlige kvalifikationer

 • Du er pligtopfyldende, ansvarsbevidst, selvstændig og god til at arbejde sammen med andre.
 • Du skal være åben og imødekommende overfor vores kunder.

 

Vi kan tilbyde dig

 • Fuldtidsstilling
 • Løn efter kvalifikationer
 • Sundhedsforsikring
 • Overenskomst
 • Personaleforening
 • Gode kollegaer og et stærkt socialt sammenhold

 

Har ovenstående din interesse, så send en ansøgning samt CV til:

Direktør. Jakob Jensen

E-mail: jakob@fna.dk

Mobil: 4019 2926

 

FLEMMING NØRGAARD ANLÆG A/STilst2020-01-08T00:00:002020-02-29T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Brolæggere eller anlægsgartnere med erfaring i det grå

CL FLISER OG ANLÆG ApS

Hørning
CL Fliser og Anlæg ApS søger ny medarbejder Vi er en mindre virksomhed som søger en medarbejder til belægnings arbejde. Vi mangler en person som har stor erfaring og kan arbejde selvstændigt med følgende: Belægning Etablering af støttemure Kloakarbe...
Indrykket:30. januar 2020

Anlægsgartnerformand/Projektleder

FLEMMING NØRGAARD ANLÆG A/S

Tilst
Anlægsgartnerformand søges Vi søger en medarbejdende formand til styring af vores anlægsgartnerafdeling både inden for det grønne og grå i Århusområdet. Er det dig, vi mangler til spændende, udfordrende og varierende arbejdsopgaver både i marken og ...
Indrykket:13. januar 2020

Faglært anlægsgartner søges

FLEMMING NØRGAARD ANLÆG A/S

Tilst
Anlægsgartner søges Vi søger faglærte anlægsgartnere inden for det grønne og grå i Århusområdet. Er det dig, vi mangler til spændende, udfordrende og varierende arbejdsopgaver? Flemming Nørgård Anlæg A S startede I 1988 med fokus på vedligeholdelse ...
Indrykket:8. januar 2020