Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Anlægsgartnere med speciale i plejeteknik eller erfaring

K. Nyholm Gartnerservice søger engageret medarbejdere til spændende vedligeholdelses opgaver i Birkerød og Storkøbenhavn. Brænder du for at udeføre god service, er du imødekommende og synes du, det er spændende at vedligeholde og skabe flotte grønne omgivelser for vores kunder, er du, den medarbejder vi mangler på holdet.

Vi forestiller os at du er uddannet anlægsgartner med speciale i plejeteknik eller har flere års erfaring fra branchen. Vi lægger vægt på, at du kan tage ansvar for egne arbejdsopgaver, at du er kvalitetsbevidst og trives med at arbejde både selvstændig og i teams. Du skal være positiv indstillet og være med til at skabe arbejdsglæde på jobbet.

Hos os får du 22 faglige dygtige kollegaer, et godt arbejdsmiljø, og en hverdag der vil være kendetegnet ved stor grad af frihed og medansvar. Vi tilbyder god løn der modsvarer dine kvalifikationer, firmabil, telefon og mulighed for kurser og efteruddannelse. I sæsonen, tænder vi grillen, den sidste fredag i måneden, og opfordrer stærkt alle medarbejder til socialt samvær.

Jobbet kræver, at du som minimum har kørekort til alm. personbil.

Forventet opstart

Vi forventer at du tiltræder 1. april eller efter nærmere aftale.

Ansøgning og CV sendes til ansoegning@k-nyholm.dk

 

 

 

 

 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her