Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Anlægsgartnerelever til Vejen Kommune

Vej, Park og Genbrug i Vejen Kommune søger 2 anlægsgartnerelever med ansættelse fra d. 1. april 2020 eller snarest derefter.
 

Jobbet 

Som anlægsgartnerelev i Vej, Park og Genbrug vil du blive en del af gartnerholdene, hvor du vil lære at udføre opgaver inden for pleje og vedligeholdelse af grønne områder herunder græsklipning, beskæringsarbejde, ukrudtsbekæmpelse og klipning af hæk, samt andre forefaldende arbejder inden for gartnerfaget. I perioder vil du også have med vedligeholdelse og opretning af eksisterende anlæg, samt mindre nyanlæg at gøre. Arbejdet kan også omfatte andre opgaver indenfor drift af veje og grønne områder i Vejen Kommune.  

Kvalifikationer og kompetencer 

Vi ser gerne du har afsluttet grundforløbet. Du har interesse i at arbejde med grønne områder. Du er engageret i din egen uddannelse og udviser initiativ, samt tager ansvar for at dine opgaver bliver løst med gode resultater.

Det er en fordel, hvis du: 

  • Er fleksibel, har gode samarbejdsevner og lyst til at gøre en forskel for kommunens borgere. 
  • Har sans for kvalitet og er ansvarsbevidst 
  • Har flair og erfaring med brug af maskiner 
  • Har lyst til fysisk arbejde udendørs
  • Kan arbejde efter kvalitetsbeskrivelser, kort, ruter og opgaver mv. på iPads og iPhones

Kørekort til bil er et krav. BE kort er en fordel.

Løn - og ansættelsesforhold 

Løn - og ansættelsesvilkår fastsættes i henhold til gældende overenskomst og efter principperne i ny løn. 

Vejen Kommune har stillepladser på Stenbro Allé i Brørup og Nordre Industrivej i Rødding. Du skal kunne møde på begge adresser afhængigt af arbejdsopgavernes placering. Bemærk venligst at Vejen Kommune har røgfri arbejdstid.  

Nærmere oplysninger fås ved henvendelse til 

Områdeleder, Eva Bauer på tlf. 24758068, eller områdeleder, Tue Gyldholm Jensen på tlf. 24790324. 

Vi holder ansættelsessamtaler i uge 12, og ser gerne at vi kan indhente referencer.

Hvem er vi? 

Vej, Park og Genbrug er en driftsenhed under Teknik & Miljø, som beskæftiger 80 medarbejdere. Kerneopgaverne er drift og vedligehold af kommunens veje, grønne områder samt drift af kommunens genbrugspladser. Herudover forestår Vej & Park drift af idrætsanlæg, udearealer ved kommunens institutioner og vedligehold af kommunens vandløb og naturområder. Vi er en moderne arbejdsplads der arbejder med de nyeste løsninger inden for drift af grønne områder, samtidigt har vi fokus på et godt arbejdsmiljø. Vi ser muligheder frem for begrænsninger.

 

Skriv et par ord om dig selv og din tidligere beskæftigelse, og send os din ansøgning senest den 15. marts 2020. 

 

Vi foretrækker, du søger stillingen online ved at bruge knappen ”send ansøgning”. Husk at vedhæfte din ansøgning og CV samt andre relevante bilag. 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.