Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Anlægsgartner/Specialarbejder søges til vedligeholdelse

Vi søger for kunde, en grøn anlægsgartner eller specialarbejder som har erfaring eller interessere for vedligeholdelse af grønne områder til serviceafdeling. Der er mulighed for at blive en del af et team, hvor du får lov til at lave lidt af det hele indenfor det grønne område. Der arbejdes i mindre teams, hvor der er stor faglig stolthed, som kan ses i de opgaver der udføres. Det høje faglige niveau er gennemgående i alt hvad vi udfører, hvad enten det er under eller over jorden. Det forventes derfor, at du har samme kvalitetsbevidsthed og er kompromisløs på kvaliteten af det du afleverer.

Om dig

  • Du er faglært anlægsgartner eller har erfaring som specialarbejder indenfor grønne område
  • Du har kørekort B og gerne trailerkort
  • Du er mødestabil
  • Du kan varetage en opgave fra start til slut
  • Du har fokus på kvalitet i det arbejde du udfører

Hvad bliver du tilbudt?

  • Et selvstændigt arbejde i en veldrevet virksomhed, med engagerede kollegaer
  • Løn efter kvalifikationer
  • Alsidighed og variation i opgaverne
  • Fastansættelse efter prøve periode

Om virksomheden

Virksomheden beskæftiger sig indenfor alle anlægsopgaver, service og vedligehold samt kloakopgaver. Opgaverne udføres for både private, det offentlige og erhverv på hele Sjælland.

Der er fra ledelsens side, et kontinuerligt fokus på kompetencer, engagement og trivsel blandt de over 100 medarbejdere der i dag udgør virksomheden.

Søg stillingen

Lyder ovenstående som noget for dig? Opfordrer vi dig til at søge allerede i dag, da vi løbende afholder samtaler på vores kontor i Næstved eller Taastrup. Stillingen vil blive besat, når de rette kandidater er fundet. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte rekrutteringskonsulent, Dennis Dahl på tlf. 42551828. Er du allerede registreret som bruger hos Personale-match.dk og gerne vil søge stillingen, så ring til os på 70701828 så vi kan tilføje dig til jobkoden. Vi gør opmærksom på at Personale-match udelukkende benytter elektronisk rekruttering, det er kun muligt at søge stillingen online via linket. Ansøgninger sendt via mail eller post kommer ikke i betragtning.

Ansøg her


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.